Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 122748
Publicació de la relació dels convenis subscrits per la Secció de Promoció Turística del Departament de Promoció Turística, Medi Rural i Marí durant les anualitats 2018, 2019, 2020, 2021 i 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 5.4 de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern disposa que:

«La informació subjecta a les obligacions de transparència s'ha de publicar en les corresponents seus electròniques o pàgines web i d'una manera clara, estructurada i entenedora per als interessats i, preferiblement, en formats reutilitzables. S'han d'establir els mecanismes adequats per facilitar l'accessibilitat, la interoperabilitat, la qualitat i la reutilització de la informació publicada així com la seva identificació i localització. (...)».

Per altra banda, l'article 8.1 b) de la Llei 19/2013 esmentada, preveu que:

«Tenint en compte les competències legislatives de les comunitats autònomes, els subjectes inclosos en l'àmbit d'aplicació d'aquest títol han de fer pública, com a mínim, la informació relativa als actes de gestió administrativa amb repercussió econòmica o pressupostària que s'indiquen a continuació:

(…)

b) La relació dels convenis subscrits, amb menció de les parts signants, el seu objecte, el termini de durada, les modificacions fetes, els obligats a la realització de les prestacions i, si s'escau, les obligacions econòmiques convingudes. Igualment, s'han de publicar les comandes de gestió que se signin, amb indicació del seu objecte, pressupost, durada, obligacions econòmiques i les subcontractacions que es facin amb menció dels adjudicataris, el procediment seguit per a l'adjudicació i l'import d'aquesta».

Per tot l'anterior, la Secció de Promoció Turística del Departament de Promoció Turística, Medi Rural i Marí del Consell Insular d'Eivissa, publica la relació dels convenis subscrits per aquesta Secció, durant les anualitats 2018, 2019, 2020, 2021 i 2022:

2018

1. Conveni instrumental regulador de les obligacions derivades de la concessió d'una subvenció directa del Consell Insular d'Eivissa a l'Ajuntament d'Eivissa per al Projecte de rehabilitació de les infraestructures del passeig de ses Figueretes

Parts signants: Consell Insular d'Eivissa i Ajuntament d'Eivissa.

Objecte: És objecte d'aquest conveni establir els termes i les condicions de la col·laboració entre el Consell Insular d'Eivissa i l'Ajuntament d'Eivissa amb la finalitat de formalitzar la concessió directa d'una subvenció a l'Ajuntament d'Eivissa, per quantia total màxima de vuit-cents seixanta-cinc mil seixanta-set euros amb vint-i-set cèntims (865.067,27 €) per la realització i execució del projecte de rehabilitació de les infraestructures del Passeig de ses Figueretes per part de l'Ajuntament d'Eivissa.

Termini de durada: Des del 10 de setembre de 2018 fins el 30 de desembre de 2019.

Modificacions: Addenda al conveni de data 7 de desembre de 2018 per ampliar el termini de justificació de la subvenció.

Obligats a la realització de les prestacions: Consell Insular d'Eivissa i Ajuntament d'Eivissa.

Obligacions econòmiques convingudes: 865.067,27 € per part del Consell Insular d'Eivissa.

2. Conveni instrumental regulador de les obligacions derivades de la concessió d'una subvenció directa del Consell Insular d'Eivissa a la Federación Española de Triatlón per la celebració de les diferents proves que conformen el «2018 ETU European Multisport Championship»

Parts signants: Consell Insular d'Eivissa i la Federación Española de Triatlón (en endavant, FETRI) amb NIF Q0878004A.

Objecte: És objecte d'aquest conveni establir el marc de col·laboració entre la FETRI i el Consell Insular d'Eivissa per al desenvolupament de les proves que conformen el «2018 ETU European Multisport Championship», considerades d'interès general per l'illa d'Eivissa atesa la importància que els esdeveniments esportius de caràcter internacional tenen per la promoció turística de les destinacions que els acullen, col·laborant, en el cas d'Eivissa, en el reposicionament de la nostra destinació, allunyant-lo de la imatge del monocultiu de destí d'oci per als joves, mostrant la diversitat de la seva oferta turística i contribuint a la desestacionalització del sector turístic.

Termini de durada: Des de l'1 de gener de 2018 fins el 15 de desembre de 2018. Conveni prorrogat fins el 31 de desembre de 2018.

Modificacions: Addenda de data 14 de desembre de 2018. Ampliació del termini de vigència del conveni de col·laboració, fins el 31 de desembre de 2018.

Obligats a la realització de les prestacions: Consell Insular d'Eivissa i FETRI.

Obligacions econòmiques convingudes: 210.000,00 € per part del Consell Insular d'Eivissa (150.000,00 € corresponents a la Secció de Promoció Turística i 60.000,00 € corresponents al Departament d'Esports).

2019

1. Conveni instrumental regulador de les obligacions derivades de la concessió d'una subvenció nominativa del Consell Insular d'Eivissa a l'Ajuntament d'Eivissa per la celebració de les fires Eivissa Medieval dels anys 2018 i 2019

Parts signants: Consell Insular d'Eivissa i Ajuntament d'Eivissa.

Objecte: És objecte d'aquest conveni establir els termes i les condicions de la col·laboració entre el Consell Insular d'Eivissa i l'Ajuntament d'Eivissa amb la finalitat de formalitzar la concessió d'una subvenció directa nominativa a l'Ajuntament d'Eivissa, per quantia total màxima de cinquanta mil euros (50.000,00 €) amb càrrec a l'aplicació pressupostària 4321-46202.

Termini de durada: Des del 24 de maig de 2019 fins el 31 de desembre de 2019.

Modificacions: No.

Obligats a la realització de les prestacions: Consell Insular d'Eivissa i Ajuntament d'Eivissa.

Obligacions econòmiques convingudes: 50.000,00 € per part del Consell Insular d'Eivissa.

2. Conveni instrumental regulador de les obligacions derivades de la concessió d'una subvenció directa del Consell Insular d'Eivissa a l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia per al «Projecte d'ordenació de la costa de la badia de Portmany, des de Port des Torrent fins a Cala Gració»

Parts signants: Consell Insular d'Eivissa, Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia i Ajuntament de Sant Antoni de Portmany.

Objecte: És objecte d'aquest conveni establir els termes i les condicions de la col·laboració entre el Consell Insular d'Eivissa, l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia i l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany per a la concessió d'una subvenció directa a l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, per l'import global màxim de cinc milions noranta-nou mil vuit cents trenta-un euros amb seixanta-nou cèntims (5.099.831,69 €) amb càrrec a l'aplicació pressupostària 4321-76204 de l'any 2019, del Departament de Promoció Turística del Consell, per finançar en quatre anys la redacció dels projectes tècnics necessària i en concret, la licitació i redacció del Pla Especial d'Ordenació de la Zona Costera i la licitació i redacció del projecte executiu de les obres per un import màxim de 224.219,75 € i la direcció facultativa i execució de les obres del projecte de referència en l'import resultant de deduir als 5.099.831,69 € la despesa efectivament subvencionada pel Consell Insular d'Eivissa pels conceptes de licitació i redacció abans esmentats.

Termini de durada: Des del 17 de maig de 2019 fins el 31 de desembre de 2022. Conveni prorrogat fins el 31 de desembre de 2026.

Modificacions: Addenda de data 27 de desembre de 2022. Pròrroga de la vigència del conveni per quatre anys addicionals. Nous terminis per presentar les justificacions corresponents. Possibilitat de subcontractar amb tercers total o parcialment les activitats objecte del conveni. Nous membres de la comissió mixta de seguiment.

Obligats a la realització de les prestacions: Consell Insular d'Eivissa, Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia i Ajuntament de Sant Antoni de Portmany.

Obligacions econòmiques convingudes: 5.099.831,69 € per part del Consell Insular d'Eivissa.

 

2020

1. Conveni instrumental regulador de les obligacions derivades de la concessió d'una subvenció nominativa del Consell Insular d'Eivissa a l'Asociación de Empresarios de Viviendas Turísticas de Ibiza y Formentera per a l'exercici 2020

Parts signants: Consell Insular d'Eivissa i Asociación de Empresarios de Viviendas y Estancias Turísticas Vacacionales de Ibiza y Formentera (AVAT) amb NIF G57930158.

Objecte: És objecte d'aquest conveni establir els termes i condicions de la col·laboració entre el Consell Insular d'Eivissa i l'associació AVAT per a la concessió d‘una subvenció directa nominativa a l'associació AVAT per un import màxim de quinze mil (15.000,00 €) per part del Consell Insular d'Eivissa, per finançar la realització per part d'aquesta de les següents actuacions durant l'exercici 2020:

- Realització d'un vídeo promocional d'habitatges turístics vacacionals amb motiu de la crisi ocasionada per la COVID-19.

- Organització de la sisena edició del Congrés AVAT.

- Totes aquelles actuacions preparatòries prèvies necessàries per a poder dur a terme les diferents accions que conformen l'objecte d'aquest conveni.

Termini de durada: Des del 2 de desembre de 2020 fins el 31 de desembre de 2020.

Modificacions: No.

Obligats a la realització de les prestacions: Consell Insular d'Eivissa i Asociación de Empresarios de Viviendas y Estancias Turísticas Vacacionales de Ibiza y Formentera (AVAT).

Obligacions econòmiques convingudes: 15.000,00 € per part del Consell Insular d'Eivissa.

2. Conveni instrumental regulador de les obligacions derivades de la concessió d'una subvenció nominativa del Consell Insular d'Eivissa a l'associació Fomento del Turismo de la isla de Ibiza per a l'exercici 2020

Parts signants: Consell Insular d'Eivissa i Fomento del Turismo de la isla de Ibiza amb NIF G07102569.

Objecte: És objecte d'aquest conveni establir els termes i les condicions d'un conveni de col·laboració entre el Consell lnsular d'Eivissa i l'associació Fomento del Turismo per a la concessió d'una subvenció directa a Fomento del Turismo, per l'import global màxim de cent cinquanta mil sis-cents euros (150.600,00 €) per part del Consell lnsular d'Eívissa, per finançar la realització per part de l'associació Fomento del Turismo de les següents actuacions:

- Desenvolupament i gestió del producte de salut i benestar.

- Desenvolupament i gestió del producte gastronòmic de I'illa d'Eivissa com a producte transversal a tota I'oferta turística de l'illa d'Eivissa i incloent la realització de jornades gastronòmiques així com altres esdeveniments i actuacions promocionals relacionades amb el producte gastronòmic.

- Dotació dels mitjans necessaris per donar a conèixer, oferir informació i distribuir material informatiu en relació als diferents clubs de productes del Fomento del Turismo.

- Totes aquelles actuacions preparatòries prèvies necessàries per a poder dur a terme les diferents accions que conformen l'objecte d'aquest conveni.

Termini de durada: Des de l'11 d'agost de 2020 fins el 31 de març de 2021.

Modificacions: No.

Obligats a la realització de les prestacions: Consell Insular d'Eivissa i associació Fomento del Turismo de la isla de Ibiza.

Obligacions econòmiques convingudes: 150.600,00 € per part del Consell Insular d'Eivissa.

2021

1. Conveni instrumental regulador de les obligacions derivades de la concessió d'una subvenció nominativa del Consell Insular d'Eivissa a la Asociación de Empresarios de Viviendas y Estancias Turísticas Vacacionales de Ibiza y Formentera per a l'exercici 2021

Parts signants: Consell Insular d'Eivissa i Asociación de Empresarios de Viviendas y Estancias Turísticas Vacacionales de Ibiza y Formentera (AVAT) amb NIF G57930158.

Objecte: És objecte d'aquest conveni establir els termes i les condicions d'un conveni de col·laboració entre el Consell Insular d'Eivissa i l'associació AVAT per a la concessió d'una subvenció directa nominativa a l'associació AVAT per un import màxim de vint-i-cinc mil euros (25.000,00 €) per part del Consell Insular d'Eivissa, per finançar la realització per part de d'aquesta de les següents actuacions durant l'exercici 2021:

- L'elaboració d'una nova pàgina web de l'associació, representant del sector de l'habitatge turístic reglat a l'illa d'Eivissa.

- Una campanya en xarxes socials en l'àmbit europeu per a la promoció dels habitatges turístics a l'illa d'Eivissa durant la temporada.

- L'organització de la VII edició de l'esdeveniment Congreso de Viviendas Turísticas de Ibiza.

Termini de durada: Des de l'11 de juny fins el 31 de desembre de 2021.

Modificacions: Addendes de data 27 de setembre de 2021 i data 12 de novembre de 2021. Ampliació del termini de presentació de la justificació.

Obligats a la realització de les prestacions: Consell Insular d'Eivissa i associació AVAT.

Obligacions econòmiques convingudes: 25.000,00 € per part del Consell Insular d'Eivissa.

2. Conveni instrumental regulador de les obligacions derivades de la concessió d'una subvenció nominativa del Consell Insular d'Eivissa a l'associació Fomento del Turismo de la isla de Ibiza per a l'exercici 2021

Parts signants: Consell Insular d'Eivissa i associació Fomento del Turismo de la isla de Ibiza amb NIF G07102569.

Objecte: És objecte d'aquest conveni establir els termes i les condicions d'un conveni de col·laboració entre el Consell Insular d'Eivissa i l'associació Fomento del Turismo per a la concessió d'una subvenció directa a Fomento del Turismo, per l'import global màxim de dos-cents mil euros (200.000,00 €) per part del Consell Insular d'Eivissa, per finançar la realització per part de l'associació Fomento del Turismo de les següents actuacions:

- Desenvolupament i gestió del club de producte Ibiza Health & Beauty.

- Desenvolupament i gestió del club de producte Eating in Ibiza.

- Dotació dels mitjans necessaris per donar a conèixer, oferir informació i distribuir material informatiu en relació als diferents clubs de producte turístic del Fomento del Turismo.

- Totes aquelles actuacions preparatòries prèvies necessàries per a poder dur a terme les diferents accions que conformen l'objecte d'aquest conveni.

Termini de durada: Des del 7 d'abril de 2021 fins el 31 de març de 2022.

Modificacions: No.

Obligats a la realització de les prestacions: Consell Insular d'Eivissa i associació Fomento del Turismo de la isla de Ibiza.

Obligacions econòmiques convingudes: 200.000,00 € per part del Consell Insular d'Eivissa.

3. Conveni de col·laboració entre el Consell Insular d'Eivissa i el Centre Cultural de Sant Carles per la realització del XXIV Festival Internacional de Música d'Eivissa i del XXIV Concurs Internacional de Piano d'Eivissa 2021

Parts signants: Consell Insular d'Eivissa i Centre Cultural de Sant Carles amb NIF V07286842.

Objecte: És objecte d'aquest conveni establir la col·laboració entre el Consell Insular d'Eivissa i el Centre Cultural de Sant Carles per la realització del XXIV Festival Internacional de Música d'Eivissa i del XXIV Concurs Internacional de Piano d'Eivissa 2021 (20 d'agost a 5 de setembre de 2021), a Sant Carles de Peralta.

Termini de durada: Des del 2 d'agost de 2021 fins el 31 de desembre de 2021.

Modificacions: No.

Obligats a la realització de les prestacions: Consell Insular d'Eivissa i Centre Cultural de Sant Carles.

Obligacions econòmiques convingudes: 27.000,00 € per part del Consell Insular d'Eivissa. (15.000,00 € corresponents a la Secció de Promoció Turística i 12.000,00 € al Departament de Cultura).

 

4. Conveni interadministratiu entre l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), Consell d'Eivissa, Fundació Mallorca Turisme, Fundació Foment del Turisme Menorca, Fundació Turisme Palma 365, l'Ajuntament d'Eivissa, l'Ajuntament d'Inca, Fundació per a l'Esport Balear pel finançament del patrocini dels esdeveniments que es desenvoluparan a les Illes Balears amb motiu de la GALA 40 PRINCIPALS AWARDS ILLES BALEARS

Parts signants: Consell Insular d'Eivissa, l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) amb NIF Q5755004H, Fundació Mallorca Turisme amb NIF G57594558, Fundació Foment del Turisme de Menorca amb NIF G57406563, Fundació Turisme Palma 365 amb NIF G57744344, l'Ajuntament d'Eivissa, l'Ajuntament d'Inca i la Fundació per a l'Esport Balear amb NIF G57139560.

Objecte: L'objecte del conveni és el d'establir els termes de la col·laboració entre les diverses administracions signants amb la finalitat de finançar la celebració de la Gala 40 PRINCIPALS AWARDS ILLES BALEARS i de les activitats complementàries que es duran a terme a totes les illes arran d'aquest esdeveniment .

Termini de durada: Des del 28 d'octubre de 2021 fins el 31 de desembre de 2021.

Modificacions: No.

Obligats a la realització de les prestacions: Consell Insular d'Eivissa, l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), Fundació Mallorca Turisme, Fundació Foment del Turisme Menorca, Fundació Turisme Palma 365, l'Ajuntament d'Eivissa, l'Ajuntament d'Inca i la Fundació per a l'Esport Balear.

Obligacions econòmiques convingudes: 50.000,00 € per part del Consell Insular d'Eivissa, 350.000,00 € per part de la Fundació Mallorca Turisme, 50.000,00 € per part de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, 100.000,00 € per part de la Fundació Turisme Palma 365, 50.000,00 € per part de l'Ajuntament d'Eivissa, 30.000,00 € per part de l'Ajuntament d'Inca i 570.000,00 € per part de l'AETIB.

2022

1. Conveni instrumental regulador de les obligacions derivades de la concessió d'una subvenció nominativa del Consell Insular d'Eivissa a l'associació Fomento del Turismo de la isla de Ibiza per a l'exercici 2022

Parts signants: Consell Insular d'Eivissa i l'associació Fomento del Turismo de la isla de Ibiza amb NIF G07102569.

Objecte: És objecte d'aquest conveni establir els termes i les condicions d'un conveni de col·laboració entre el Consell Insular d'Eivissa i l'associació Fomento del Turismo per a la concessió d'una subvenció directa a Fomento del Turismo, per l'import global màxim de tres-cents quaranta mil euros (340.000,00 €) per part del Consell Insular d'Eivissa, per finançar la realització per part de l'associació Fomento del Turismo de les següents actuacions:

- Desenvolupament i gestió del club de producte Ibiza Health & Beauty.

- Desenvolupament i gestió del club de producte Eating in Ibiza.

- Dotació dels mitjans necessaris per oferir informació i per promocionar els clubs de producte Ibiza Luxury Destination, Ibiza Convention Bureau i Descubriendo Ibiza de l'associació Fomento del Turismo de la isla de Ibiza.

- Totes aquelles actuacions preparatòries prèvies necessàries per a poder dur a terme les diferents accions que conformen l'objecte d'aquest conveni.

Termini de durada: Des del 8 d'abril de 2022 fins el 31 de març de 2023.

Modificacions: Addenda de data 23 de setembre de 2023. Possibilitat de subcontractar amb tercers total o parcialment les activitats objecte del conveni.

Obligats a la realització de les prestacions: Consell Insular d'Eivissa i associació Fomento del Turismo de la isla de Ibiza.

Obligacions econòmiques convingudes: 340.000,00 € per part del Consell Insular d'Eivissa.

2. Conveni instrumental regulador de les obligacions derivades de la concessió d'una subvenció directa nominativa del Consell Insular d'Eivissa a l'associació Asociación de Empresarios de Viviendas y Estancias Turísticas Vacacionales de Ibiza y Formentera per a l'exercici 2022

Parts signants: Consell Insular d'Eivissa i Asociación de Empresarios de Viviendas y Estancias Turísticas Vacacionales de Ibiza y Formentera (en endavant AVAT) amb NIF G57930158.

Objecte: És objecte d'aquest conveni establir els termes i les condicions d'un conveni entre el Consell Insular d'Eivissa i l'associació AVAT per a la regulació de les obligacions derivades de la concessió d'una subvenció directa nominativa a l'associació AVAT per un import màxim de divuit mil set-cents cinquanta euros (18.750,00 €) per part del Consell Insular d'Eivissa, per finançar la realització per part de d'aquesta de les següents actuacions durant l'exercici 2022:

- La realització d'una campanya promocional en xarxes socials en els principals mercats emissors.

- La realització d'accions formatives per propietaris i comercialitzadors.

- L'elaboració de material promocional per a la seva distribució en les principals fires turístiques.

- L'organització de la vuitena edició de l'esdeveniment Congreso de Viviendas Turísticas de Ibiza.

Termini de durada: Des del 20 de setembre fins el 31 de desembre de 2022.

Modificacions: No.

Obligats a la realització de les prestacions: Consell Insular d'Eivissa i Asociación de Empresarios de Viviendas y Estancias Turísticas Vacacionales de Ibiza y Formentera.

Obligacions econòmiques convingudes: 18.750,00 € per part del Consell Insular d'Eivissa.

3. Conveni instrumental regulador de les obligacions derivades de la concessió d'una subvenció directa nominativa del Consell Insular d'Eivissa a la Fundación para la Conservación de Ibiza y Formentera per a l'exercici 2022

Parts signants: Consell Insular d'Eivissa i Fundación para la Conservación de Ibiza y Formentera amb NIF G57940678.

Objecte: És objecte d'aquest conveni establir els termes i les condicions d'un conveni entre el Consell Insular d'Eivissa i la Fundación para la Conservación de Ibiza y Formentera (IbizaPreservation) per a la regulació de les obligacions derivades de la concessió d'una subvenció directa nominativa a la fundació esmentada per un import màxim de vint-i-cinc mil euros (25.000,00 €) per part del Consell Insular d'Eivissa, per finançar la realització per part de d'aquesta de les següents actuacions durant l'exercici 2022:

- La realització d'un estudi d'economia blava a l'illa d'Eivissa amb l'objectiu de promoure la conservació del nostre mar i un turisme sostenible, de qualitat i respectuós amb el medi ambient.

L'economia blava reconeix la importància dels mars i els oceans com a motors de l'economia pel seu gran potencial per a la innovació i el creixement en el marc d'un desenvolupament econòmic sostenible.

Termini de durada: Des del 28 d'octubre de 2022 fins el 30 de juny de 2023.

Modificacions: No.

Obligats a la realització de les prestacions: Consell Insular d'Eivissa i Fundación para la Conservación de Ibiza y Formentera.

Obligacions econòmiques convingudes: 25.000,00 € per part del Consell Insular d'Eivissa.

4. Conveni instrumental regulador de les obligacions derivades de la concessió d'una subvenció directa nominativa del Consell Insular d'Eivissa a l'entitat Club Atletisme Pitiús per finançar la realització de l'esdeveniment d'atletisme Meeting d'atletisme Toni Bonet durant les anualitats 2020 i 2021

Parts signants: Consell Insular d'Eivissa i Club d'Atletisme Pitiús.

Objecte: És objecte d'aquest conveni establir els termes i les condicions d'un conveni entre el Consell Insular d'Eivissa i l'entitat Club d'Atletisme Pitiús amb NIF G07304108 per a la regulació de les obligacions derivades de la concessió d'una subvenció directa nominativa en favor de l'entitat esportiva esmentada, per un import màxim de vuitanta mil euros (80.000,00 €) per part del Consell Insular d'Eivissa, per finançar la realització dels següents esdeveniments esportius:

- Meeting d'atletisme Toni Bonet 2020.

- Meeting d'atletisme Toni Bonet 2021.

Termini de durada: Des del 22 de novembre fins el 31 de desembre de 2022.

Modificacions: Addenda de data 29 de novembre de 2022. Ampliació del termini de justificació.

Obligats a la realització de les prestacions: Consell Insular d'Eivissa i Club d'Atletisme Pitiús.

Obligacions econòmiques convingudes: 80.000,00 € per part del Consell Insular d'Eivissa.

5. Conveni de col·laboració entre el Consell Insular d'Eivissa, l'Ajuntament d'Eivissa, l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, i l'entitat «IBIZAGAYPRIDE, S.L.» per a l'organització i promoció de l'esdeveniment «Ibiza Pride 2022»

Parts signants: Consell Insular d'Eivissa, Ajuntament d'Eivissa, Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, Ajuntament de Sant Antoni de Portmany i l'entitat IBIZAGAYPRIDE, SL.

Objecte: L'objecte d'aquest conveni és la promoció i coorganització de l'esdeveniment «Ibiza Pride 2022» establint un mecanisme de col·laboració i control entre les parts signants per aconseguir l'òptim desenvolupament dels compromisos que assumeix cadascuna de les parts, en el marc del present conveni.

Termini de durada: Vigència fins el 31 de desembre de 2022.

Modificacions: No.

Obligats a la realització de les prestacions: Consell Insular d'Eivissa a través de la seva mercantil FECOEV, SAU, l'Ajuntament d'Eivissa, l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany i l'entitat IBIZAGAYPRIDE, S.L.

Obligacions econòmiques convingudes: 72.000,00 € per part del Consell Insular d'Eivissa a desenvolupar per FECOEV, SAU, 13.000,00 € per part de l'Ajuntament d'Eivissa, 25.000,00 per part de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany i 30.000,00 € per part de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

6. Conveni de col·laboració entre el Consell Insular d'Eivissa i l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia per a l'organització i promoció de l'esdeveniment «Fira de la Sal 2022»

Parts signants: Consell Insular d'Eivissa i Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

Objecte: L'objecte d'aquest conveni és la promoció i coorganització de l'esdeveniment «Fira de la Sal 2022» establint un mecanisme de col·laboració i control entre les parts signants per aconseguir l'òptim desenvolupament dels compromisos que assumeix cadascuna de les parts, en el marc del present conveni.

Termini de durada: Des del 21 d'octubre de 2022 fins el 31 de desembre de 2022.

Modificacions: No.

Obligats a la realització de les prestacions: Consell Insular d'Eivissa, a través de la seva mercantil FECOEV, SAU i l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

Obligacions econòmiques convingudes: 30.000,00 € per part del Consell Insular d'Eivissa a través de la seva mercantil FECOEV, SAU i 30.000,00 € per part de l'Ajuntament de Sant Josep sa Talaia.

 

Eivissa, 15 de febrer de 2023

La cap de Servei de Presidència Concepción Rebollo Laserna