Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE DEIÀ

Núm. 122571
Publicació llistat provisional de persones admeses i excloses de l'Oferta Pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal corresponent a la plaça d'oficial de manteniment, pel sistema de concurs, que consta dins la OPE per a l’estabilització de l’ocupació temporal de l’Ajuntament de Deià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient: 482/2022

Procediment: estabilització Oficial manteniment

Llistat provisional de persones admeses i excloses de l'Oferta Pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal corresponent a la plaça d'oficial de manteniment, pel sistema de concurs, que consta dins la OPE per a l'estabilització de l'ocupació temporal de l'Ajuntament de Deià

DECRET DE LA BATLIA

Atès que aquest Ajuntament va aprovar i publico l'Oferta Pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal corresponent a la plaça d'oficial de manteniment, amb data 28 de maig de 2022 i Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 69.

En execució de l'Oferta d'ocupació pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal, s'ha proposat convocar, amb caràcter excepcional, pel sistema de concurs, aquelles places estructurals que, reunint els requisits establerts en l'article 2.1 de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, haguessin estat ocupades amb caràcter temporal de manera ininterrompuda amb anterioritat a 1 de gener de 2016, o es tracti de places vacants de naturalesa estructural ocupades de manera temporal per personal amb una relació, d'aquesta naturalesa, anterior a l'1 de gener de 2016.

Atès el Decret núm. 341/2022, de 29 de novembre, d'aprovació de la convocatòria i bases reguladores del procés selectiu per a cobrir una plaça d'oficial de manteniment, pel sistema extraordinari de concurs, que consta dins de la OPE per a l'estabilització de l'ocupació temporal de l'Ajuntament de Deià.

Vista la publicació de la convocatòria i bases reguladores del procés selectiu per a cobrir una plaça d'oficial de manteniment, pel sistema de concurs, que consta dins de la OPE per a l'estabilització de l'ocupació temporal de l'Ajuntament de Deià en el Butlletí Oficial de les Illes Balears número 158, de 6 de desembre de 2022, així com de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat de data 23 de desembre de 2022.

Expirat el termini de presentació en data 24 de gener de 2023 de sol·licituds d'admissió per a formar part del procés selectiu per a cobrir una plaça d'oficial de manteniment, pel sistema de concurs, que consta dins de la OPE per a l'estabilització de l'ocupació temporal de l'Ajuntament de Deià.

Revisades les sol·licituds presentades per les persones interessades en participar en aquest procés de selecció i, de conformitat amb el que s'estableix en les bases reguladores, es dona publicitat al llistat provisional de persones admeses i excloses, i s'estableix un termini de deu dies hàbils per a esmenar deficiències.

Atès l'informe favorable de la tècnica jurídica de la Corporació emès en data 27 de gener de 2023.

RESOLC

PRIMER. Aprovar provisionalment la relació de persones aspirants admeses que reuneixen tots els requisits de les bases del procés selectiu per a cobrir una plaça d'oficial de manteniment, pel sistema de concurs, que consta dins de la OPE per a l'estabilització de personal temporal de l'Ajuntament de Deià, següent:

DNI

Nom

**01885**

JAIME JAVIER ARBONA AMELLER

SEGON. Aprovar provisionalment la relació de persones aspirants excloses amb els motius que s'exposen i pels quals no reuneixen els requisits de les bases del procés selectiu per a cobrir una plaça d'oficial de manteniment, pel sistema de concurs, que consta dins de la OPE per a l'estabilització de personal temporal de l'Ajuntament de Deià, següent:

 

DNI

Nom

Motiu de l'exclusió

**20287**

JOAN OLIVER ARQUE

 

Falta documentació de mèrits (Annex II)

 

Les personis aspirants excloses disposen d'un termini de deu dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears i tauler d'anuncis de la seu electrònica de la Corporació, per a formular reclamacions o esmenar els defectes que hagin motivat la seva exclusió.

TERCER. Designar com a persones membres del Tribunal Qualificador, d'acord amb les propostes realitzades pels organismes corresponents, que han de realitzar la valoració de mèrits a:

Membres

Identitat

Presidència

MARIA DEL MAR FUSTER SERRA

(Ajuntament de Deià)

Suplència

LORENZO LLADÓ COLOM

(Ajuntament de Deià)

Secretaria

 

JOAN REYNÉS MORAGUES

(Ajuntament de Muro)

Suplència

CATALINA PAYERAS SERRA

(Ajuntament de Muro)

Vocalia

ANTONI PUIG RAMIS

(Ajuntament de Sencelles)

Suplència

FRANCISCA CAMPANER FIOL

(Ajuntament de Sencelles)

QUART. Notificar la present resolució a les persones membres designades.

CINQUÈ. Publicar la relació provisional de persones aspirants admeses i excloses i la designació del Tribunal Qualificador del procés selectiu per a cobrir plaça d'oficial de manteniment, pel sistema de concurs, que consta dins de la OPE per a l'estabilització de personal temporal de l'Ajuntament de Deià en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, així com en el tauler d'anuncis de la Corporació i en el portal de transparència de la seu electrònica de l'Ajuntament de Deià.

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la seva notificació o alternativament i de manera potestativa recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la seva notificació.

 

(Signat electrònicament: 15 de febrer de 2023

El batle Lluís Enric Apesteguia Ripoll)