Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DEL CAMÍ

Núm. 68947
Aprovació definitiva modificació ordenança municipal medi ambient i convivència ciutadana

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Transcorregut el termini de trenta dies d'exposició pública de l'expedient relatiu a l'aprovació inicial per part d'aquest Ajuntament de la modificació de l'Ordenança municipal de medi ambient i convivència ciutadana, sense que s'hagi presentat cap reclamació ni suggeriment sobre la mateixa, l'acord d'aprovació inicial s'ha transformat en definitiu en virtut del disposat  a l'art. 102 d) de la Llei autonòmica 20/2006.

En compliment del preceptuat a l'art. 103 de la Llei 20/2006, es transcriu íntegrament a continuació el contingut de l'esmentada modificació:

Modificació art. 66 afegint un nou paràgraf  i quedant redactat en la forma següent:

“Article 66.

1.-Els animals que es trobin amollats o perduts a les vies publiques seran recollits pel servei municipal i entregats a una entitat protectora d'animals abandonats. Els propietaris se'n faran càrrec dels costos de manteniment,  manutenció, la taxa establerta i la multa corresponent.

2.-Queda prohibit alimentar els animals a la via pública i/o en espais públics, especialment pel que fa a moixos, coloms i gavines; excepte en els espais públics que determini l'Ajuntament per a tal fi i només per persones autoritzades”.

Contra aquest acte administratiu, que exhaureix la via administrativa, es pot presentar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. El termini per interposar-lo és d'un mes comptat des de l'endemà de rebre aquesta publicació. En aquest cas no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que no s'hagi resolt el de reposició. El recurs de reposició potestatiu s'haurà de presentar al Registre General d'aquest Ajuntament o a les dependències a què es refereix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, abans esmentada, i s'entendrà desestimat quan no s'hagi resolt i notificat la resolució, en el termini d'un mes, comptat des de l'endemà de la seva interposició, i en aquest cas quedarà expedita la via contenciosa administrativa.

Si no s'utilitza el recurs potestatiu de reposició, es pot interposar directament recurs contenciós administratiu, d'acord amb l'article 123 abans esmentat i el que disposa la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat Contenciós Administratiu o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia, segons les competències determinades pels articles 8 i 10 de la Llei 29/1998, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de rebre aquesta publicació, tot això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que es consideri convenient.

 

Santa Maria del Camí, 25 de gener de 2023

El batle-president

Nicolau Canyelles