Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DEL CAMÍ

Núm. 68711
Aprovació definitiva modificació ordenança fiscal Impost Activitats Econòmiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Transcorregut el termini de trenta dies d'exposició pública de la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de l'Impost d'Activitats Econòmiques, sense que s'hagi presentat cap reclamació, l'acord d'aprovació provisional de l'esmentada modificació ha esdevingut definitiu en virtut de l'establert a l'art. 17.3 del R.D Legislatiu 2/2004 de 5 de març, pel qual s'aprova el Text Refòs de la Llei reguladora de les Hisendes Locals.

Es transcriu a continuació el text íntegre de l'esmentada modificació, en funció del previst a l'art. 17.4 del R.D Legislatiu 2/2004:

“Article 2n. Per a totes les activitats exercides en aquest terme municipal les quotes mínimes de les tarifes de l'Impost sobre Activitats Econòmiques, seran incrementades mitjançant l'aplicació sobre aquestes de coeficients, diferenciats d'acord amb la classificació de les vies municipals o trams en dues categories fiscals, segons l'establert a la taula següent:

CATEGORIA FISCAL DE LES VIES PÚBLIQUES

Categoria                                                               Coeficient aplicable

 

Categoria 1ª_ Polígon Industrial Son Llaüt                              1,1

Categoria 2ª_ Resta del municipi                                             1,2”

Contra aquest acord hom pot interposar Recurs Contenciós-Administratiu en la forma i terminis assenyalats a les normes reguladores de l'esmentada Jurisdicció, de conformitat amb el previst a l'art. 19.1 del R.D Legislatiu 2/2004 de 5 de març, pel qual s'aprova el Text Refòs de la Llei reguladora de les Hisendes Locals.

 

Santa Maria del Camí, (signat electrònicament: 25 de gener de 2023)

El batle-president Nicolau Canyelles