Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 68380
Acord del Consell Executiu del Consell Insular de Menorca de data 9 de gener de 2023, relatiu a l’actualització de la fitxa de catalogació del lloc de treball de director de Residències i Centre de Dia per a Persones amb Discapacitat del Departament de Benestar Social (SAN 0500) (exp. 0602-2022-000005)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 La normativa bàsica reguladora del règim de la funció pública estableix que les administracions locals han de disposar d'una relació dels llocs de treball existents a la seva organització, la qual ha d'incloure, en tot cas, la denominació i característiques essencials dels diferents llocs de feina, les retribucions que hi corresponguin i els requisits exigits per al seu desenvolupament (article 74 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de l'estatut bàsic de l'empleat públic).

Les administracions locals han d'ajustar-se, en el moment de confeccionar aquestes relacions de llocs de feina, a la normativa estatal establerta a aquest efecte.

L'Estat encara no ha aprovat la normativa sobre confecció de relacions de llocs de feina, per la qual cosa resulta d'aplicació el que estableix la disposició transitòria segona del Reial decret 861/1986, de 25 d'abril, pel qual s'aprova el règim de retribucions dels funcionaris de l'Administració local.

L'esmentada disposició transitòria segona estableix que, mentre no s'aprovi la normativa bàsica estatal sobre confecció de les relacions de llocs de feina, els plens de les administracions locals han d'aprovar un catàleg de llocs de treball als efectes de complement específic.

El Pressupost general del Consell Insular de Menorca per a l'any 2022 fou aprovat definitivament en sessió de caràcter extraordinari el 31 de gener de 2022 i publicat al BOIB núm. 18 de 3 de febrer de 2022 i en aquest pressupost figura la plaça de cap de servei discapacitats adscrita al programa 23135 de l'àrea funcional de Residències i Centre de Dia per a Persones amb Discapacitat.

La fitxa descriu un lloc de treball de comandament de direcció de Residències i Centre de Dia per a Persones amb Discapacitat del grup A i subgrup A1/A2, amb vincle funcionari i complement de destinació 26, dins l'escala d'administració especial, subescala tècnica.

Les funcions descrites a la fitxa impliquen la direcció tècnica de les residències i centre de dia per a persones amb discapacitat dependents del Consell Insular de Menorca, i aquesta direcció implica la planificació, la programació, l'organització i el control de les activitats d'aquests serveis.

La titulació exigida de grau o equivalent en l'àmbit sociosanitari s'emmarca en el grup de classificació A, subgrup A1/A2, d'acord amb l'article 76 i la disposició transitòria tercera del TREBEP.

El nivell de català requerit és el C1. Aquest requisit s'ajusta a l'acord del Consell Executiu del Consell Insular de Menorca de 5 de setembre de 2022, relatiu a la correcció dels requisits de català en el catàleg de llocs de treball del Consell Insular de Menorca, que va modificar l'acord del Ple del Consell Insular de Menorca de 20 de març de 2017 (BOIB núm. 42 de 8 d'abril de 2017).

La Mesa General de Negociació acordà, el 25 d'octubre de 2022, aprovar per majoria de vots dels membres presents l'actualització de la fitxa de catalogació del lloc de treball de director de Residències i Centre de Dia per a Persones amb Discapacitat del Departament de Benestar Social, la qual s'adjunta com a annex.

Atesa la proposta de la consellera executiva del Departament de Serveis Generals,

El Consell Executiu, per unanimitat i en votació ordinària, adopta els acords següents:

Primer. Aprovar inicialment l'actualització de la fitxa de catalogació del lloc de treball de director de Residències i Centre de Dia per a Persones amb Discapacitat del Departament de Benestar Social codi SAN 0500, la qual s'adjunta com a annex, i disposar-ne l'exposició al públic per un termini de quinze dies, comptadors a partir de l'endemà de la data de publicació de l'edicte corresponent, per tal que les persones interessades puguin presentar els suggeriments i les al·legacions que considerin convenients. En el cas que no s'hi presentin al·legacions es fa constar expressament que s'entén elevat a definitiu l'acord fins aleshores provisional i es disposarà la publicació del text íntegre dels esmentats documents.

Segon. Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears als efectes oportuns.

ANNEX

PROGRAMA 23135 Direcció de Residències i Centre de Dia per a Persones amb Discapacitat del Departament de Benestar Social

TIPUS

GRUP

C. D.

LLOC DE TREBALL

NRE. LLOCS

LOCA

F

A1 / A2

26

Direcció de Residències i Centre de Dia per a Persones amb Discapacitat

1

M

 

IDENTIFICACIÓ DEL LLOC DE TREBALL I NATURALESA DEL LLOC

Denominació del lloc

Direcció de Residències i Centre de Dia per a Persones amb Discapacitat

Codi

SAN0500

Grup

A

Subgrup

A1 o A2

Titulació requerida

Grau o equivalent en l'àmbit sociosanitari

Escala

Administració especial

Subescala

Tècnica

Classe

 

Nivell complement destinació

26

Punts complement específic

 

Tipologia del lloc

Lloc de comandament

Destinació

Maó

Característiques especials

Disponibilitat horària i major dedicació

Altres requisits

Nivell de català C1

Formació complementària d'especialista universitari en dependència, discapacitat, geriatria, gerontologia, direcció de centres residencials o altres àrees de coneixement relacionades amb l'àmbit d'atenció a la dependència segons l'article 25.5 del Decret 86/10

Nombre de llocs homogenis

1

ENQUADRAMENT ORGÀNIC

Àmbit funcional 1

Departament que tengui assignades les competències en matèria de benestar social i família

Relació de dependència

Director insular/conseller responsable de Benestar Social

PROVISIÓ DEL LLOC – PLACES DE PLANTILLA QUE EL PODEN OCUPAR

Forma de provisió

Concurs

MISSIÓ DEL LLOC DE TREBALL

Direcció tècnica de les residències i Centre de Dia per a Persones amb Discapacitat dependents del Consell.

Aquesta direcció implica la planificació, la programació, l'organització i el control de les activitats d'aquests serveis.

 

FUNCIONS

1. Dirigir i gestionar els recursos humans, econòmics i materials de les residències i Centre de Dia per a Persones amb Discapacitat dependents del Consell.

2. Planificar, programar i organitzar l'activitat i els serveis de les residències i Centre de Dia per a Persones amb Discapacitat dependents del Consell.

3. Avaluar i dur a terme un seguiment continuat de la qualitat dels serveis oferts.

4. Mantenir contactes i reunions permanents amb els agents interns i externs de la corporació.

5. En general, totes les activitats que, tot i no haver-se especificat anteriorment, li siguin encomanades pel superior jeràrquic i que estiguin incloses en el desenvolupament del lloc de treball.

 

LLOC

FACTOR

Direcció Residències i Centre de Dia per a Persones amb Discapacitat dependents del Consell

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

TOTAL

200 /175

90

90

400

175

40

40

 

 

75

 

 

1110/

1085

1/2

2

3

2

1

4

4

 

 

1

 

 

 

 

Maó, 16 de gener de 2023

Per delegació de la presidenta,  El secretari del Consell Executiu Octavi Pons Castejón (Decret 427/2019, d'11 de juliol) (BOIB núm. 97 de 16-7-2019)