Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

FUNDACIÓ MALLORCA TURISME

Núm. 67438
Correcció d'errors en l'extracte de la Convocatòria de subvencions Gaudeix l'Illa sèniors III

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 671328

Antecedents

En el BOIB núm. 10, de 21 de gener de 2023, la Fundació Mallorca Turisme publica l'extracte de la Convocatòria de subvencions Gaudeix l'illa sèniors III, de 18 de gener de 2023.

S'han detectat errors materials a la redacció de les versions de l'extracte en català i en castellà, ja que no coincideixen amb el text de la convocatòria, així com en el text de la convocatòria en castellà, per error de traducció. 

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que “Les Administracions Públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet, o aritmètics existents en els seus actes”.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de la comunitat autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o disposició.

Per tot això, dicto la següent,

RESOLUCIÓ

Primer. Rectificar els errors advertits en els extractes de la Convocatòria Gaudeix l'illa sènior III, concretament,

1) Punt segon. Beneficiaris, en la versió en català i en castellà

On diu:

- Els dies per gaudir el bo són entre setmana, excepte la primera setmana que va de divendres a diumenge. Les activitats de les persones grans a l'establiment es desenvolupen divendres, dissabte i diumenge, a partir del 10 de març fins al 30 de març de 2023. L'hotel ha d'oferir 70 habitacions les tres setmanes i 71 habitacions la quarta setmana.

Ha de dir:

- Els dies per gaudir el bo són entre setmana, excepte la primera setmana que va de divendres dia 10 a diumenge dia 12 de març. Les activitats de les persones grans a l'establiment es desenvolupen dimarts, dimecres i dijous, a partir del 14 de març fins al 30 de març de 2023, excepte la primera setmana que es desenvolupen divendres, dissabte i diumenge. Per tant, s'ha d'adormir a l'hotel dimarts i dimecres (excepte la primera setmana que s'ha de pernoctar divendres i dissabte). L'hotel ha d'oferir 70 habitacions les tres primeres setmanes i 71 habitacions la quarta setmana.

2) Punt tercer. Requisits dels establiments turístics

On diu:

Català:

- L'estada a l'habitació objecte d'aquesta subvenció inclou la mitja pensió (berenar i sopar, no s'inclouen begudes, ni extres).

Castellà:

- La estancia en la habitación objecto de esta subvención incluye la media pensión (merienda y cena, no se incluyen almuerzos, bebidas, ni extras).

<A[estada|estança]> Ha de dir:

- L'estada a l'habitació objecte d'aquesta convocatòria inclou la mitja pensió, en concret: el berenar i el sopar. No inclou el dinar, les begudes ni extres.

3) Punt Cinquè. Quantia de la convocatòria

On diu:

La quantia exacta de la subvenció que correspon al beneficiari es determina en la resolució de concessió, una vegada rebudes les sol·licituds dels beneficiaris de la subvenció i el sorteig de les estades. Si no hi ha canvis, renúncies o falta de sol·licituds li correspon cinquanta-sis mil dos-cents cinquanta euros (56.250 €) a cada beneficiari de les línies 1 i 4, i cinquanta-sis mil quatre-cents euros (56.400 €).

Ha de dir:

La quantia exacta de la subvenció que correspon al beneficiari es determina en la resolució de concessió, una vegada rebudes les sol·licituds dels beneficiaris de la subvenció i el sorteig de les estades. Si no hi ha canvis, renúncies o falta de sol·licituds li correspon cinquanta-sis mil dos-cents cinquanta euros (56.250 €) a cada beneficiari de les línies 1 i 4, i cinquanta-sis mil quatre-cents euros (56.400 €), a cada beneficiari de les línies 2 i 3.

Segon. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la Base de Dades Nacional de Subvencions.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no esgota la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant del Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes, a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb l'article 121 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i l'article 66.2 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de Consells Insulars.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant del jutjat contenciós administratiu de Palma que correspongui, en el termini de dos mesos, a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada, es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant del jutjat contenciós administratiu de Palma que correspongui, en el termini de sis mesos, a partir de l'endemà de la desestimació presumpta, que es produeix tres mesos després d'interposar el recurs d'alçada sense que s'hagi notificat la resolució.

Malgrat l'anterior, es pot interposar, si és procedent, qualsevol altre recurs que es consideri oportú. Tot això d'acord amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, i la Llei 39/2015, esmentada.

 

Palma, 24 de gener de 2023

El director de la Fundació Mallorca Turisme Miguel Pastor Jordá