Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 66831
Aprovació del Pla Estratègic de Subvencions del Consell Insular d’Eivissa (2023-2025)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovat el Pla Estratègic de Subvencions del Consell Insular d'Eivissa (2023-2025), per Acord del Consell Executiu de 23 de gener de 2023, de conformidad amb el que disposa l'article 8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, amb relació a l'obligació d'aprovar amb caràcter previ a la seua convocatòria, un Pla Estratègic de Subvencions, s'adjunta com annex el Pla Estratègic de Subvencions del Consell Insular d'Eivissa (2023-2025)

Pla Estratègic de Subvencions del Consell Insular d'Eivissa (2023-2025)

1. Introducció:

El Consell Insular d'Eivissa ha considerat oportú aprovar un pla estratègic de subvencions per al període 2023-2025, una previsió a tres anys vista, tal i com ve establert a l'article 11 de RD 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei General de Subvencions (en endavant RLGS), el qual permetrà un desenvolupament més dinàmic i eficient de les subvencions que l'integren.

El règim de seguiment i avaluació continu permetrà, amb l'ús dels indicadors, conèixer l'estat de la situació i dels progressos aconseguits en el compliment dels objectius respectius. En aquest sentit, el pla ha de permetre que aquelles línies de subvencions que no assoleixin el nivell de consecució d'objectius desitjat puguin ser modificades o substituïdes per altres més eficaces o eficients, o si fos el cas, eliminar-les.

Les subvencions representen l'eina amb què es canalitza una part important de l'activitat financera del sector públic, amb l'objectiu de donar resposta a demandes socials i econòmiques de persones i entitats públiques o privades, i així es recull a l'exposició de motius de la Llei 38 /2003, de 17 de novembre, General de Subvencions (en endavant LGS).

L'article 8.1 de la LGS estableix que les subvencions que concedeixin les administracions públiques s'hauran de concretar, amb caràcter previ, en un pla estratègic de subvencions amb indicació dels objectius i efectes que es pretenen amb la seua aplicació, el termini necessari per a la seua consecució, els costos previsibles i les seues fonts de finançament, amb la seua supeditació en tot cas, al compliment dels objectius d'estabilitat pressupostària.

Així també s'expressa l'article 10 del RLGS, quan defineix el pla estratègic com un instrument de planificació de les polítiques públiques que tinguin per objecte el foment d'una activitat d'utilitat pública, de manera que la seua efectivitat queda condicionada a la seua execució. El fet que el pla prevegi convocatòries o subvencions directes no implica drets a terceres persones. En aquest sentit s'expressa l'article 12.3 del RLGS, al considerar que els plans estratègics de subvencions tenen caràcter programàtic i el seu contingut no crea drets ni obligacions.

La base 23 de les Bases d'Execució del pressupost per a l'any 2023 assenyala que les subvencions es concediran d'acord amb el pla estratègic de subvencions, tot respectant el contingut dels articles 8.1 de la LGS i 12 del RLGS.

Aquest Pla fonamenta la gestió de les subvencions en els principis d'igualtat, concurrència, no discriminació, publicitat i transparència, amb l'objecte de fer públiques les subvencions que es concedeixin a través de la BDNS, objectivitat, eficàcia en el compliment dels objectius fixats i eficiència en l'assignació i utilització dels recursos públics, sense oblidar que tots ells són requisits bàsics per a l'atorgament de subvencions, a més de l'obligació de publicar les subvencions al Portal de Transparència del Consell d'acord amb allò establert a la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

El procediment ordinari de concessió de subvencions és el de concurrència competitiva, tot i que s'exceptua d'aquest principi les subvencions següents:

a) Les subvencions que es tramitin en règim de concurrència no competitiva

b) Les subvencions nominatives recollides a l'article 22.2 a) de la LGS

c) Les subvencions directes previstes a l'article 22.2 b) que s'atorguin per una norma de rang legal, que seguiran el procediment de concessió que els resulti d'aplicació d'acord amb la seua normativa pròpia

d) Les subvencions directes previstes a l'article 22.2 c) de la LGS, amb caràcter excepcional, aquelles altres subvencions en les que s'acreditin raons d'interès públic, social, econòmic o humanitari, o aquelles degudament justificades que dificultin la seua convocatòria pública.

 

2. Naturalesa jurídica:

De conformitat amb el que estableix l'article 12.3 del RLGS el Pla estratègic de subvencions del Consell Insular d'Eivissa per al període 2023-2025 té caràcter programàtic i el seu contingut no crea drets ni obligacions.

L'efectivitat del pla queda supeditada a l'aprovació de les bases reguladores i les convocatòries, tant per al cas de subvencions amb concurrència competitiva i no competitiva, com per al cas de subvencions directes concedides a través d'acord, decret, resolució o conveni, i per descomptat a les disponibilitats pressupostàries en cada exercici d'execució.

3. Competència:

De conformitat amb l'article 17.1, lletra h, de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars (LCI), publicada al BOIB núm. 88, de data 07-07-2022, correspon al ple dels consells insulars l'aprovació del pla estratègic de subvencions, sense perjudici que el ple pugui delegar en favor del president, del Consell Executiu o de les comissions regulades en l'article 18 de la mateixa llei aquesta atribució (article 17.3 Llei 4/2022).

En concordança amb l'article 17.3 de l'esmentada Llei 4/2022, de 28 de juny, el Ple del Consell Insular d'Eivissa, en la sessió ordinària de data 23 de desembre de 2022, va delegar la facultat d'aprovació del Pla estratègic de subvencions del Consell Insular d'Eivissa per al període 2023-2025 en el Consell Executiu, així com de les seues modificacions, en la Presidència. Aquest acord de delegació es va publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 171, de 31-12-2022, de conformitat amb l'apartat 3 de l'article 9 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, i segons l'apartat 4 d'aquest mateix article, les resolucions administratives que s'adoptin per delegació han d'indicar expressament aquesta circumstància i es consideren dictades per l'òrgan delegant.

Els acords del Ple exhaureixen la via administrativa de conformitat amb l'establert a l'article 66.1.a, i en contra es pot interposar davant aquest òrgan el recurs potestatiu de reposició previst als articles 112.1, 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en el termini d'un mes des de l'endemà de la seua publicació o directament el recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació del present acord, tot això en virtut del que disposa l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en relació amb l'article 146.1.a del Reglament orgànic del Consell Insular d'Eivissa (publicat al BOIB núm. 136, de 18/09/10, correcció al BOIB núm. 148, de 14-10-10, modificació al BOIB núm. 48, de 16-04-16). Si s'opta per la interposició del recurs de reposició, no es podrà acudir a la jurisdicció contenciosa administrativa fins que no s'hagi resolt aquell o s'hagi produït la seua desestimació presumpta, tot recordant que el termini màxim per resoldre'l és d'un mes.

Pel que fa a la competència per a l'aprovació de les diferents convocatòries o subvencions directes, caldrà atenir-se al Decret de Presidència núm. 2019000484, de data 16 de juliol de 2019, de determinació de les atribucions corresponents als diferents òrgans del Consell Insular d'Eivissa (BOIB núm. 98 EXT., de 17-07-2019; modificacions al BOIB núm. 175, de 31-12-2019, al BOIB núm. 101, de 4-06-2020, i al BOIB núm. 153, de 5-09-2020), en funció de la seua quantia.

4. Objectiu estratègic:

L'aprovació del Pla estratègic de subvencions amb una durada de tres anys pretén d'una banda la cooperació en el foment del desenvolupament econòmic i social del territori de l'illa, a través de les subvencions als ajuntaments, per garantir-ne la cohesió, i per l'altra, fomentar els projectes o activitats a persones físiques o jurídiques, entitats sense afany de lucre, associacions d'utilitat pública, així com fomentar aquelles subvencions en les que s'adopti un comportament singular o la concurrència d'una situació, perquè dins del marc de les competències del Consell Insular d'Eivissa, les actuacions subvencionades repercuteixin favorablement en la qualitat de vida dels seus habitants.

5. Les subvencions:

Les subvencions que es preveuen al Pla estratègic de subvencions pel període 2023-2025, es distribueixen tenint en compte els següents epígrafs:

- Departament

- Secció

- Línia d'acció

- Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

- Objectius estratègics

- Destinataris (beneficiaris o entitats col·laboradores)

- Línies de subvenció

- Indicadors d'avaluació

- Aplicació pressupostària

- Cost previsible

- Compatibilitat o incompatibilitat

6. Avaluació i seguiment:

El Pla estratègic de subvencions està sotmès a actualització anual d'acord amb la informació rellevant disponible. Cada departament del Consell Insular d'Eivissa, emetrà abans del dia 31 octubre de cada any, un informe sobre l'avenç de l'aplicació del pla, els seus efectes i les repercussions pressupostàries i financeres que se'n derivin. En aquest sentit, amb caràcter periòdic els responsables del seu seguiment hauran de determinar els progressos aconseguits en el compliment dels respectius objectius previstos al pla, que hauran de plasmar a través d'un informe de seguiment. Si com a resultat d'aquest informe emès per cada departament, existeixen línies de subvencions que no assoleixin el nivell de consecució dels objectius desitjat, podran ser modificades o substituïdes per altres més eficaces i eficients o, en el seu cas, podran ser eliminades. Aquesta informació juntament amb el pla actualitzat hauran de ser aprovats pel Consell Executiu de la corporació.

Les properes actualitzacions del pla s'haurien de realitzar d'acord amb el següent calendari i tenint en compte allò previst en el corresponent Pressupost del Consell per a cada exercici:

1a actualització ...................... abans del 31 d'octubre de 2023

2a actualització ...................... abans del 31 d'octubre de 2024

La Intervenció General, per la seua banda realitzarà el control financer del pla estratègic d'acord amb les previsions de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, del Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i del Reial Decret 424/2017, de 28 d'abril, pel qual es regula el règim jurídic del control intern a les entitats del Sector Públic Local.

7. Línies de subvencions pel període 2023-2025

DEPARTAMENT

Presidència i Gestió Ambiental

Secció

Medi Ambient

Línia d'acció (nom de l'acció)

Subvenció a la mancomunitat de serveis municipals per al foment de la xarxa de deixalleries

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Subvenció directa nominativa

Objectius estratègics

Compliment d'objectius de la normativa europea, estatal i autonòmica en la gestió dels residus.

Millora en la gestió dels residus a través del seu reciclatge mitjançant de sistemes de recollida selectiva (deixalleries) que donen solució a de residus d'origen domèstic (especialment perillosos) que no tenien fins l'establiment de la Xarxa, un circuït específic de recollida, i anaven a abocador.

Foment i promoció dels esforços que els consistoris dediquen a la recollida selectiva, a través de la Mancomunitat.

Disminució de l'entrada a l'abocador de residus que disposen de sistemes de recollida selectiva.

Assoliment d'objectius de recollida selectiva i valorització a les zones de l'illa més allunyades de les instal·lacions fixes (rurals, urbanes, etc.)

Promoció d'actuacions adreçades al foment de l'economia circular

Destinataris

ADMINISTRACIÓ LOCAL. Mancomunitat Intermunicipal de Serveis Públics Insulars

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

Aplicació pressupostària

1720.48900

Cost previst

100.000 €

Compatibilitat

Compatible

 

DEPARTAMENT

Presidència i Gestió Ambiental

Secció

Medi Ambient

Línia d'acció (nom de l'acció)

Subvencions per al foment i la promoció de la recollida selectiva dirigida als ajuntaments

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Subvenció en règim de concurrència

Objectius estratègics

Assolir una gestió més sostenible dels residus a nivell insular.

Compliment d'objectius establerts a la normativa vigent.

Disminució en la fracció rebuig i en entrada a abocador de la proporció de residus que disposen des sistemes de recollida selectiva

Foment i la promoció de la recollida selectiva dels residus en totes les seues fases i per a tots els fluxos de residus generats a l'illa d'Eivissa.

Foment d'actuacions adreçades a la promoció de l'economia circular.

Destinataris

Ajuntaments de l'illa d'Eivissa

Línies de subvenció

1

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

 

Aplicació pressupostària

1720.46200

Cost previst

200.000 €

Compatibilitat

Compatibilitat

 

DEPARTAMENT

Presidència i Gestió Ambiental

Secció

Medi Ambient

Línia d'acció (nom de l'acció)

Subvencions per a projectes de prevenció, reutilització i reciclatge de residus a entitats sense ànim de lucre

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Subvenció en règim de concurrència competitiva

Objectius estratègics

Fomentar la prevenció, reutilització i reciclatge de residus domèstics a l'illa d'Eivissa i, per tant, contribuir a assolir una gestió més sostenible i un estalvi de recursos naturals i, al mateix temps, donar compliment als objectius establerts a la normativa vigent.

Foment actuacions adreçades a la promoció de l'economia circular.

Foment d'hàbits sostenibles pel que fa a la generació i gestió de residus entre la ciutadania.

Difusió d'aquest tipus d'activitats per normalitzar la necessitat de prevenir, reutilitzar i reciclar residus.

Foment de la creativitat entre la ciutadania per trobar noves formes de prevenir, reutilitzar i reciclar residus, així com de difondre el missatge.

Destinataris

Entitats sense ànim de lucre

Línies de subvenció

1

Indicadors d'avaluació

% executat del pressupost total previst a la convocatòria

% del pressupost justificat pel beneficiari respecte a l'ajuda concedida

Núm. de sol·licituds respecte a la mitjana d'altres anys

Aplicació pressupostària

30.000 € de l'aplicació pressupostària 1700 48900

20.000 € de l'aplicació pressupostària 1700 78900

Cost previst

50.000 €

Compatibilitat

Comptabilitat

 

 

DEPARTAMENT

Presidència i Gestió Ambiental

Secció

Medi Ambient

Línia d'acció (nom de l'acció)

Subvencions per a projectes de prevenció, reutilització i reciclatge de residus a particulars i empreses

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Subvenció en règim de concurrència competitiva

Objectius estratègics

Fomentar la prevenció, reutilització i reciclatge de residus domèstics a l'illa d'Eivissa i, per tant, contribuir a assolir una gestió més sostenible i un estalvi de recursos naturals i, al mateix temps, donar compliment als objectius establerts a la normativa vigent.

Promoure l'adopció d'hàbits sostenibles pel que fa a la generació i gestió de residus entre la ciutadania i el teixit empresarial.

Difusió d'aquest tipus d'activitats per normalitzar la necessitat de prevenir, reutilitzar i reciclar residus.

Fomentar la creativitat entre la ciutadania per trobar noves formes de prevenir, reutilitzar i reciclar residus, així com de difondre el missatge.

Foment d'actuacions adreçades a la promoció de l'economia circular.

Destinataris

PARTICULARS I EMPRESES

Línies de subvenció

1

Indicadors d'avaluació

% executat del pressupost total previst a la convocatòria

% del pressupost justificat pel beneficiari respecte a l'ajuda concedida

Núm. de sol·licituds respecte a la mitjana d'altres anys

% executat del pressupost total previst a la convocatòria

Aplicació pressupostària

30.000 € de l'aplicació pressupostària 1700 48900

20.000 € de l'aplicació pressupostària 1700 78900

Cost previst

50.000 €

Compatibilitat

Compatibilitat

 

DEPARTAMENT

Gestió del Territori, Infraestructures Viàries, Ordenació Turística i Lluita contra l'Intrusisme

Secció

Territori

 

 

Línia d'acció:

Subvenció a la Fundación para la Conservación de Ibiza y Formentera per a la realització d'investigació de base sobre els processos territorials a l'illa d'Eivissa i la seua transformació a indicadors

Forma d'atorgament

Subvenció directa nominativa

Objectius estratègics

Fomentar les actuacions i treballs amb l'objectiu de realitzar investigació de base, expressada a través d'indicadors (també comparada amb altres territoris), rellevant per al coneixement i la comprensió dels processos territorials a l'illa d'Eivissa.

Destinataris

Beneficiari. Entitat sense ànim de lucre. Fundación para la Conservación de Ibiza y Formentera.

 

 

Efectes a aconseguir amb l'atorgament de la subvenció

Investigació, expressada en indicadors, sobre l'evolució dels processos territorials a l'illa d'Eivissa

Pal·liar el dèficit d'informació sobre els processos de caire territorial a l'illa d'Eivissa

Divulgació de la informació obtinguda

 

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

Aplicació pressupostària

1510.4890147

Cost previsible

58.000,00 euros anuals de l'aplicació pressupostària 1510.4890147

Finançament

Fons propis del CIE

Compatibilitat o incompatibilitat

Compatibilitat

 

DEPARTAMENT

Departament de Gestió del Territori, Infraestructures, Viàries i Ordenació Turística i Lluita contra l'Intrusisme

Secció

Servei de Territori

Línia d'acció (nom de l'acció)

Subvenció directa del Consell Insular d'Eivissa a l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu i a l'Ajuntament d'Eivissa per a l'execució de determinades accions de les previstes en el Pla especial de conservació, protecció i recuperació de ses Feixes del Prat de ses Monges

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Subvenció directa (conveni de col·laboració)

Objectius estratègics

Finançar l'import de la realització de les accions i l'import de la resta de les despeses efectivament realitzades per a la seua execució, fins a l'import màxim de la subvenció.

Destinataris

Ajuntament de Vila i Ajuntament de Santa Eulària des Riu.

Efectes a aconseguir amb l'atorgament de la subvenció

Agilitat en la tramitació de l'expedient i la seua materialització, per part dels ajuntaments, entitats públiques més properes, per àmbit competencial i immediatesa territorial, en virtut de l'art. 4.3 de la CEAL; art. 92 i 93 de la Llei 12/1998, de 21 de desembre, del patrimoni històric de les Illes Balears, i art. 29.2.e de la Llei municipal i de règim local de les Illes Balears, tot això en relació amb les competències del Consell Insular atorgades per l'Estatut d'autonomia, art. 70.8 i 70.9.

Indicadors d'avaluació

Justificació de les accions realitzades i de l'import de la resta de despeses efectivament realitzades per a la seua execució.

Aplicació pressupostària

9420 7620002

Cost previst

345.299,61 €

Finançament (fons propis del CIE o també fons externs)

Fons propis del CIE.

Compatibilitat

Els ajuntaments s'obliguen a no demanar subvencions del mateix concepte a cap altra administració.

 

DEPARTAMENT

Benestar Social i Recursos Humans

Secció

Secció d'Atenció a Persones amb Discapacitat

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajuts a la formació per a les persones usuàries de la Secció d'Atenció a Persones amb Discapacitat del Departament de Benestar Social, i Recursos Humans del Consell Insular d'Eivissa, per als anys 2023, 2024 i 2025

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència

Objectius estratègics

Oferir ajudes econòmiques per a persones usuàries de la Secció d'Atenció a Persones amb Discapacitat que desenvolupen activitats formatives en els diferents programes d'aquest Secció corresponents a la programació prevista a desenvolupar durant els anys 2023, 2024,

Dotar les persones usuàries dels coneixements i habilitats necessaris per poder aconseguir i mantenir un lloc de feina ja que aquest és un mitjà que permet que les persones es converteixin en autònomes i que a més els proporciona els medis necessaris per fer-ho.

Destinataris

Persones usuàries ateses per la la referida Secció.

Indicadors d'avaluació

Núm. d'ajudes atorgades.

Núm. d'usuaris beneficiaris de la subvenció.

Aplicació pressupostària

2315-48900

Cost previst

72.000€ (24.000€ per a cada anualitat anys 2023,2024 i 2025)

Compatibilitat

Compatible amb altres ajudes

 

DEPARTAMENT

Benestar Social i Recursos Humans

Secció

Serveis Socials

Línia d'acció

Projectes dirigits a desenvolupar activitats que promouen la participació de les persones majors a l'illa d'Eivissa.

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

Millorar el benestar i la integració social dels socis/participants de les activitats desenvolupades per part de les associacions i federacions de majors sense ànim de lucre a l'illa d'Eivissa.

Promocionar la participació de les persones majors en iniciatives socials com a principi bàsic de la integració social així com donar suport a les entitats i associacions de persones majors.

Ajudar i col·laborar a la millora de qualitat de vida de la gent gran.

Realitzar activitats físiques i lúdiques.

Promocionar les relacions intergeneracionals i la cultura.

Fomentar el voluntariat de les persones majors, especialment aquelles iniciatives adreçades a donar suport a les persones que viuen soles.

Donar suport a les activitats pròpies de les associacions i federacions de persones majors.

Destinataris

Associacions i federacions de majors sense ànim de lucre a l'illa d'Eivissa.

Indicadors d'avaluació

Núm. de sol·licituds admeses i denegades.

Relació entre l'import concedit i el justificat correctament.

Núm. d'activitats innovadores incorporades als projectes.

Aplicació pressupostària

2310-4890000

Cost previst

200.000 € anuals

Compatibilitat

Compatible amb altres ajudes

 

DEPARTAMENT

Benestar Social i Recursos Humans

Secció

Serveis Socials

LÍNIA D'ACCIÓ : Ajudes econòmiques per projectes que en matèria de serveis socials realitzen entitats i associacions sense ànim de lucre a l'illa d'Eivissa.

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

Donar suport al finançament de les actuacions que en matèria de serveis socials realitzin les associacions i entitats sense ànim de lucre, les actuacions poden ser de caràcter preventiu, assistencial, d'inserció o reinserció.

Fomentar la millora de qualitat de les actuacions i activitats que es duen a terme per part de les entitats i associacions en matèria de serveis socials.

Millorar l'atenció que reben els usuaris de les diferents entitats subvencionades.

Sensibilitzar en matèria d'igualtat de gènere i intervenció social.

Destinataris

Associacions i entitats sense ànim de lucre

Línies de subvenció

LÍNIA D'ACCIÓ A: Ajudes dirigides a projectes desenvolupats per entitats i associacions que treballin a l'àmbit de la discapacitat i la salut mental.

LÍNIA D'ACCIÓ B: Ajudes dirigides a projectes en matèria d'igualtat de gènere i de LGTBI, les actuacions dels quals vagin dirigides a sensibilització i/o intervenció social.

LÍNIA D'ACCIÓ C: Ajudes dirigides a projectes desenvolupats per entitats i associacions que treballin a l'àmbit de les malalties neurodegeneratives i altres demències.

LÍNIA D'ACCIÓ D: Ajudes dirigides a projectes desenvolupats per agrupacions d'associacions i entitats socials sense ànim de lucre, amb l'objectiu de proporcionar atenció a les persones que en són usuàries.

LÍNIA D'ACCIÓ E: Ajudes dirigides a projectes desenvolupats per entitats i associacions que treballin a l'àmbit de la lluita contra el càncer.

LÍNIA D'ACCIÓ F: Ajudes dirigides a projectes desenvolupats per entitats i associacions que treballin a l'àmbit sociosanitari, a l'àmbit de serveis socials, a l'àmbit de la prevenció, tractament o reinserció social de drogodependències i altres addiccions i a l'àmbit de la inserció laboral dirigit a col·lectius vulnerables.

Indicadors d'avaluació

Relació de sol·licituds presentades i sol·licituds denegades.

Núm. de beneficiaris indirectes (usuaris) que es beneficien. de la subvenció.

Relació entre l'import concedit i el justificat correctament.

Aplicació pressupostària

1.500.000€ anuals de l'aplicació pressupostària 2310-4890000

Cost previst

1.500.000€

Compatibilitat

Compatible amb altres ajudes

 

DEPARTAMENT

Benestar Social i Recursos Humans

Secció

Serveis Socials

Línia d'acció (nom de l'acció)

Conveni amb l'Ajuntament d'Eivissa per la construcció del Centre de Exigència Es Gorg

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Nominativa

Objectius estratègics

Construcció d'un centre de baixa exigència.

Facilitar que en curt termini l'illa d'Eivissa disposi d'un centre de baixa exigència per l'atenció de persones amb situació d'exclusió social.

Destinataris

Ajuntament d'Eivissa

Indicadors d'avaluació

Execució del projecte de construcció

Aplicació pressupostària

2310-76200

Cost previst

5.564.000€ ( Les anualitats en les quals s'efectuaran el pagament de la referida subvenció són 2023, 2024 i 2025)

Compatibilitat

Compatible amb altres ajudes

 

DEPARTAMENT

Benestar Social i Recursos Humans

Secció

Serveis Socials

Línia d'acció (nom de l'acció)

Conveni de col·laboració entre el Consell Insular d'Eivissa i Càritas Diocesana d'Eivissa en matèria de serveis socials, per a l'execució del projecte “Urgència Social – Ajuda alimentària»

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Nominativa

Objectius estratègics

Atendre a persones i famílies en situació d'urgència social derivada per la situació d'empobriment i d'exclusió social amb necessitats bàsiques no cobertes.

Oferir una atenció integral de la persona usuària que encaminada a la inserció social en els diferents àmbits (habitatge, cobertura sanitària, situació legal...)

Destinataris

Persones en risc o situació d'exclusió social.

Indicadors d'avaluació

Núm. De persones usuàries ateses.

Núm. de prestacions /ajudes que s'han donat.

Valoració dels indicadors d'avaluació del projecte.

Aplicació pressupostària

2310-48915

Cost previst

100.000,00 €

Compatibilitat

Compatible amb altres ajudes

 

DEPARTAMENT

Benestar Social i Recursos Humans

Secció

Serveis Socials

Línia d'acció (nom de l'acció)

Conveni de col·laboració entre el Consell Insular d'Eivissa i Càritas Diocesana d'Eivissa en matèria de serveis socials, per al desenvolupament del programa Centre de Dia i Menjador Social

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Nominativa

Objectius estratègics

Desenvolupament del programa centre de dia i menjador social dirigit a persones amb risc o situació d'exclusió social.

Cobrir les necessitats bàsiques a aquelles persones amb risc o situació d'exclusió social.

Promoure que les persones ateses pel projecte subvencionat inicien processos d'inserció social.

Destinataris

Persones en risc o situació d'exclusió social

Indicadors d'avaluació

Núm. De persones usuàries del servei.

Grau de compliment de les activitats previstes

Valoració dels indicadors d'avaluació del projecte.

Aplicació pressupostària

2310-48915

Cost previst

160.000,00 €

Compatibilitat

Compatible amb altres ajudes

 

DEPARTAMENT

Benestar Social i Recursos Humans

Secció

Serveis Socials

Línia d'acció (nom de l'acció)

Conveni de col·laboració entre el Consell Insular d'Eivissa i la Creu Roja Espanyola a Eivissa en matèria de serveis socials, per a l'execució del projecte “Atención urgente a necesidades básicas”

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Nominativa

Objectius estratègics

Resoldre situacions personals i/o familiars provocades per situacions de vulnerabilitat, tant crònica com sobrevinguda, oferint ajudes puntuals d'alimentació, farmacèutiques, higiene, roba, orientació laboral...

Oferir una atenció integral de la persona usuària que encaminada a la inserció social en els diferents àmbits (habitatge, cobertura sanitària, situació legal...)

Destinataris

Persones en risc o situació d'exclusió social.

Indicadors d'avaluació

Núm. De persones usuàries ateses.

Núm. de prestacions /ajudes que s'han donat.

Valoració dels indicadors d'avaluació del projecte.

Aplicació pressupostària

2310-4890101

Cost previst

100.000€

Compatibilitat

Compatible amb altres ajudes

 

DEPARTAMENT

Benestar Social i Recursos Humans

Secció

Serveis Socials

Línia d'acció (nom de l'acció)

Subvenció per al Fons Pitiús de Cooperació per a projectes de sensibilització i de cooperació per al desenvolupament.

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Nominativa

Objectius estratègics

Finançar les diferents actuacions que realitza el Fons Pitiús de Cooperació, aquestes actuacions es poden classificar en:

a) Projectes de cooperació per al desenvolupament (finançament de projectes de cooperació al desenvolupament, d'ajuda humanitària i d'emergència...)

b) Actuacions dirigides a l'educació per a la transformació social que inclouen activitats de sensibilització de la ciutadania pitiüsa.

c) Despeses de gestió de l'entitat inherent a garantir un correcte funcionament i manteniment de l'entitat per poder dur a terme les seues tasques.

Destinataris

Població dels països on participa el Fons Pitiús amb el finançament de projectes.

Població general a la qual es dirigeix les tasques de sensibilització.

Indicadors d'avaluació

Núm. de projectes de cooperació desenvolupats

Núm. d'iniciatives de sensibilització que s'han dut a terme.

Aplicació pressupostària

2310-48916

Cost previst

150.000€ anuals

Compatibilitat

Compatible amb altres ajudes

 

DEPARTAMENT

Benestar Social i Recursos Humans

Secció

Serveis Socials

Línia d'acció (nom de l'acció)

Conveni amb l'entitat Creu Roja en matèria de Serveis Socials. Projecte Unitat Mòbil d'Emergències Socials

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Nominativa

Objectius estratègics

Intervenció social d'ajudes a persones en situació d'extrema vulnerabilitat mediant la unitat d'emergència social mòbil.

Atendre les necessitats bàsiques de les persones sense sostre.

Oferir suport al col·lectiu per evitar el seu deteriorament físic o mental i facilitar els processos d'inserció social.

Destinataris

Persones tant que dormen al carrer com aquelles que viuen en infrahabitatges o habitatges inadequats dels diferents municipis de l'illa d'Eivissa.

Indicadors d'avaluació

Núm. de persones ateses.

Núm. d'iniciatives de col·laboració amb altres entitats com Càritas, ajuntaments, etc.

Aplicació pressupostària

2310-4890101

Cost previst

120.000€

Compatibilitat

Compatible amb altres ajudes

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Educació

Línia d'acció (nom de l'acció)

Aportació anual a la UNED Illes Balears (V07165566) pel desenvolupament de l'activitat del consorci del centre associat de la UNED a l'illa d'Eivissa

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Aportació nominativa. Procediment especial de concessió directa – conveni

Objectius estratègics

La finalitat és que la UNED, a través de l'extensió del Centre Associat a Eivissa, pugui desenvolupar les seues activitats docents per facilitar l'accés a l'ensenyament universitari i la continuïtat d'estudis superiors a persones residents a l'illa d'Eivissa

a) Fomentar activitats i iniciatives per al desenvolupament de la cultura i el progrés de l'illa d'Eivissa.

b) Oferir una oferta específica de formació que abasti diversos aspectes de coneixement i de les habilitats tècniques i artístiques dels habitants illencs.

c) Pal·liar els efectes de la insularitat, tret que limita la capacitat de desenvolupament en la formació cultural dels habitants illencs

Destinataris

Consorci del Centre Associat de la UNED a les Illes Balears (V07165566)

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

Matrícula per cursos

Aplicació pressupostària

3230.4211001

Cost previst

75.000,00 € anuals

Compatibilitat

Aquesta aportació és compatible amb la resta d'aportacions dels ens consorciats perquè són aportacions econòmiques derivades de les obligacions que assumeixen els ens consorciats per la seua pertinença al Consorci amb la finalitat de finançar globalment l'activitat del Consorci.

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Educació

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajuda a la Universitat de les Illes Balears (UIB) (Q0718001A) per a la celebració d'activitats que complementen la formació acadèmica dels ciutadans de l'illa d'Eivissa

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Nominativa. Procediment especial de concessió directa (conveni)

Objectius estratègics

Pal·liar els efectes de la insularitat, tret que limita la capacitat de desenvolupament en la formació cultural dels habitants illencs

a) Fomentar activitats i iniciatives per al desenvolupament de la cultura i el progrés de l'illa d'Eivissa

b) Oferir una oferta específica de formació que abasti diversos aspectes de coneixement i de les habilitats tècniques i artístiques dels habitants illencs

Destinataris

Universitat de les Illes Balears (Q0718001A)

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

Núm. persones matriculades segons el tipus d'activitat respecte del número total de matriculats en l'activitat reglada

Aplicació pressupostària

3230.45102

Cost previst

17.000,00 € (anuals)

Compatibilitat

Aquesta ajuda és compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualssevol administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o d'organismes internacionals.

Tanmateix, d'acord amb la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, l'import de la subvenció en cap cas no podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, superi el cost de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Educació

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajudes a estudiants de l'illa d'Eivissa, curs 20xx – 20xx

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència

Objectius estratègics

Contribuir a fer que els estudiants de l'illa puguin enriquir el seu nivell cultural i el seu currículum educatiu i que es puguin garantir les condicions d'igualtat en l'exercici del dret a la cultura i a l'educació per tal que tots els i les estudiants gaudeixin de les mateixes oportunitats, i així corregir les desigualtats o els desequilibris, conseqüència de la insularitat, entre els estudiants d'Eivissa i els de la resta de l'Estat espanyol, i compensar el cost econòmic que suposa cursar els seus estudis

Destinataris

Estudiants residents a l'illa d'Eivissa que cursin els estudis objecte d'aquestes ajudes i que compleixin els requisits establerts a les bases reguladores de les ajudes.

Línies de subvenció

A) Línia 1: Ajudes a estudiants de l'illa d'Eivissa

En aquesta línia 1 s'estableixen les modalitats següents:

a) Modalitat A: Ajudes a estudiants que cursen els següents estudis oficials, presencials o semipresencials, fora de l'illa d'Eivissa:

- Grau en qualsevol universitat de la UE-27.

- Ensenyaments artístics superiors (com estudis de música, de dansa i art dramàtic, de conservació i restauració de béns culturals i d'arts plàstiques i disseny) en qualsevol país de la UE-27.

- Cicles formatius de grau mitjà o superior, en centres de tot Espanya, sempre que no puguin cursar-se a l'illa d'Eivissa, o quan també s'imparteixin a l'illa, en el cas excepcional que la persona sol·licitant no hagi pogut obtenir-hi plaça, fet que s'haurà d'acreditar documentalment i de manera fefaent al Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular d'Eivissa.

b) Modalitat B: Ajudes a estudiants que cursen estudis oficials, presencials o semipresencials, de màster en qualsevol universitat de la UE-27 fora de l'illa d'Eivissa.

c) Modalitat C: Ajudes a estudiants que cursen estudis oficials, presencials, semipresencials o a distància, de grau i de màster en qualsevol universitat de la UE-27 a l'illa d'Eivissa.

B) Línia 2: Ajudes de desplaçament per als estudiants de l'illa d'Eivissa (aportació CAIB).

Són objecte de la línia 2 d'ajudes els estudis següents:

Estudis universitaris de grau o màster cursats en qualsevol universitat de la Unió Europea (UE-27) durant l'any acadèmic 20xx-20xx.

Indicadors d'avaluació

Núm. de sol·licituds presentades

Núm. ajudes concedides/denegades/excloses

Memòria indicadora del grau de satisfacció de l'activitat subvencionada

Quantitat concedida respecte de la mitjana de despesa per matrícula

Aplicació pressupostària

3230.48100

Cost previst

700.000,00 € + aportació anual que faci la CAIB

Compatibilitat

Aquestes ajudes per a estudiants de l'illa d'Eivissa són compatibles amb altres ajuts convocats per qualsevol administració o ens públic o privat per a la mateixa finalitat.

En cap cas, l'import de les subvencions no podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, superi el cost de l'activitat subvencionada.

En el cas que les persones que resultin beneficiàries d'aquestes ajudes n'hagin rebut altres d'altres administracions o d'altres entitats, hauran de tenir en compte si aquelles altres ajudes són compatibles o no amb les del Consell i, en el cas que no siguin compatibles, haurien d'optar per l'ajuda que considerin més convenient i, si escau, renunciar a la del Consell

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Cultura

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajudes per a biblioteques públiques integrades a la Xarxa de Biblioteques del Consell Insular d'Eivissa

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

Promoure el funcionament de les biblioteques públiques integrades a la Xarxa de Biblioteques del Consell Insular d'Eivissa i dotar-les de l'equipament necessari per a la seua millora i gestió

a) Mantenir actualitzat el fons bibliogràfic i audiovisual

b) Dotar de mobiliari adient els serveis bibliotecaris

c) Permetre l'accés a la informació sigui quin sigui el seu suport, promovent l'existència dels mitjans de reproducció audiovisual i multimèdia que garanteixen l'accés al fons de les biblioteques

d) Impulsar la presència de les noves tecnologies a les biblioteques com a punt d'accés a la informació

e)Proporcionar a la ciutadania un recurs d'informació, formació i oci

f) Fomentar els hàbits culturals, entre els quals, i sobretot, el de la lectura

Destinataris

Entitats locals de l'illa d'Eivissa i les associacions sense ànim de lucre legalment constituïdes a Eivissa que gestionin una biblioteca integrada a la Xarxa de Biblioteques del Consell Insular d'Eivissa

Línies de subvenció

MODALITAT A. Biblioteques de la Xarxa de Biblioteques del Consell Insular d'Eivissa. Ajudes econòmiques per al manteniment i la gestió de les biblioteques ja integrades a la Xarxa de Biblioteques del Consell Insular d'Eivissa realitzades entre l'1 d'octubre de 20xx i el 30 de setembre de 20xx

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

Núm. total de sol·licituds respecte del número de biblioteques integrades a la Xarxa de Biblioteques del Consell Insular d'Eivissa

Núm. d'activitats realitzades

Núm. d'usuaris/àries respecte de la població potencial

Aplicació pressupostària

3321.4890000

3321.78900

Cost previst

130.000 € anuals

Compatibilitat

Aquestes ajudes són compatibles amb la percepció d'altres ajudes procedents de qualsevol altra administració o ens públic o privat, sempre que el seu import sigui de tal quantia que aïlladament o en concurrència amb altres subvencions no superi el cost total de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Cultura

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajuda a l'Institut d'Estudis Baleàrics (Q5755019F) pel manteniment del Centre de Català d'Eivissa

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Nominativa. Procediment especial de concessió directa (conveni)

Objectius estratègics

Col·laborar en el manteniment del Centre de Català d'Eivissa, que contribueix a protegir i difondre la llengua catalana com a patrimoni cultural

a) Dur a terme actuacions didàctiques de formació lingüística de llengua catalana al Centre de Català d'Eivissa

b) Aportar el local per a la seua instal·lació i contribuir en les despeses de manteniment

Destinataris

Institut d'Estudis Baleàrics (Q5755019F)

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

% de sol·licituds respecte a la mitjana d'altres anys

Estadístiques d'assistència al Centre de Català d'Eivissa

% d'aprovats respecte dels matriculats i els presentats a examen (a partir de la memòria de l'interessat)

Aplicació pressupostària

3340.45103

Cost previst

16.000 € (anuals)

Compatibilitat

Aquesta ajuda pot ser compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualssevol administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o organismes internacionals. Tanmateix, l'import de la subvenció en cap cas no podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, superi el cost de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Cultura

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajudes a les Escoles Municipals de Música de l'illa d'Eivissa, per fomentar diferents accions en l'àmbit musical a l'illa d'Eivissa

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

Col·laborar amb les Escoles Municipals de Música en el foment de diferents accions en l'àmbit musical de l'illa d'Eivissa per donar suport a l'organització i la realització de les seues activitats

a) Contribuir a ampliar el ventall d'oferta cultural de l'illa d'Eivissa

b) Fomentar el desenvolupament d'activitats musicals

c) Contribuir a fomentar noves alternatives d'oci

Destinataris

Escoles Municipals de Música dels Ajuntaments d'Eivissa, de Sant Antoni de Portmany, de Sant Josep de sa Talaia, de Santa Eulària des Riu i de Sant Joan de Labritja

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

% de sol·licituds respecte a la mitjana d'altres anys

Grau de visualització del Consell Insular d'Eivissa en les activitats subvencionades

Quantitat de públic assistent (a partir de la memòria de l'interessat)

Tipus d'activitats

Aplicació pressupostària

3340.46200

Cost previst

55.000 €

Compatibilitat

Aquesta ajuda pot ser compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualssevol administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o organismes internacionals. Tanmateix, l'import de la subvenció en cap cas no podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, superi el cost de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Cultura

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajudes per donar suport a activitats culturals

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

Fomentar la iniciativa cultural

a) Contribuir al foment i a la difusió de la cultura de l'illa d'Eivissa i impulsar les activitats i les accions que amb aquest objectiu es realitzin a l'illa d'Eivissa o fora

Destinataris

Persones físiques i jurídiques privades, així com les administracions locals de l'illa d'Eivissa que hagin realitzat qualsevol de les activitats objecte de la convocatòria

Línies de subvenció

Modalitat A): Ajudes a l'edició d'obres que impliquen el foment i la promoció de la cultura de l'illa d'Eivissa

Modalitat B): Ajudes a les activitats que fomentin i promocionin la cultura de l'illa d'Eivissa

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

% de sol·licituds respecte a la mitjana d'altres anys

Núm. de projectes presentats per damunt de 3.000 €

Percentatge de subvenció del projecte

Núm. del tipus d'entitats que es presenten a la convocatòria

Tipus d'activitat subvencionada

Aplicació pressupostària

3340.46200

3340.47900

3340.4890000

Cost previst

150.000 €

Compatibilitat

Aquesta ajuda pot ser compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualssevol administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o organismes internacionals. Tanmateix, l'import de la subvenció en cap cas no podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, superi el cost de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Cultura

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajudes per donar suport a projectes culturals

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

Fomentar la iniciativa cultural

a) Contribuir al foment i a la difusió de la cultura de l'illa d'Eivissa i impulsar els projectes que amb aquest objectiu es volen portar a terme a l'illa d'Eivissa o fora

Destinataris

Persones físiques i jurídiques privades, així com les administracions locals de l'illa d'Eivissa que hagin realitzat qualsevol de les activitats objecte de la convocatòria

Línies de subvenció

Modalitat A): Ajudes a projectes d'edició d'obres que impliquen el foment i la promoció de la cultura de l'illa d'Eivissa

Modalitat B): Ajudes a projectes d'activitats que fomentin i promocionin la cultura de l'illa d'Eivissa

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

% de sol·licituds respecte a la mitjana d'altres anys

Núm. de projectes presentats per damunt de 3.000 €

Percentatge de subvenció del projecte

Núm. del tipus d'entitats que es presenten a la convocatòria

Tipus d'activitat subvencionada

Aplicació pressupostària

3340.47900

3340.4890000

Cost previst

100.000 €

Compatibilitat

Aquesta ajuda pot ser compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualssevol administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o organismes internacionals. Tanmateix, l'import de la subvenció en cap cas no podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, superi el cost de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Cultura

Línia d'acció (nom de l'acció)

Premis Vuit d'Agost

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

- Fomentar l'art, la cultura i la investigació seleccionant i premiant els millors treballs en els diversos àmbits: Investigació, Artesania del Fang, Pintura, Fotografia i Disseny Gràfic

- Posar en valor l'especificitat cultural de l'illa d'Eivissa a través del reconeixement als millors treballs d'investigació i a les millors obres d'art en les diferents modalitat artístiques.

Destinataris

Podran participar en els Premis Vuit d'Agost totes les persones físiques nascudes a Eivissa o que hi resideixin almenys des de fa tres anys, llevat del Premi d'Investigació al qual es podran presentar investigadors/ores, que no hagin nascut ni resideixin a l'illa, però que hagin fet la seua investigació sobre Eivissa.

Línies de subvenció

Modalitats:

a) Premi Vuit d'Agost d'Investigació

b) Premi Vuit d'Agost de Pintura

c) Premi Vuit d'Agost d'Artesania del Fang

d) Premi Vuit d'Agost de Fotografia

e) Premi Vuit d'Agost de Disseny Gràfic

Indicadors d'avaluació

Núm. total de participants en cada una de les modalitats, respecte de la mitjana de les edicions dels anys anteriors, segons cada categoria del premi

Memòria del grau de satisfacció de l'activitat

Opinió del jurat respecte a la qualitat de les obres presentades

Aplicació pressupostària

3340 48100

Cost previst

15.000,00 €

Compatibilitat

Les obres presentades són originals, no han estat publicades en cap format i no han estat premiades en altres certàmens literaris, per la qual cosa és incompatible que l'obra premiada rebi altre premi.

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Cultura

Línia d'acció (nom de l'acció)

Premis de música illa d'Eivissa

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

- Fomentar la creació musical

- Posar en valor l'especificitat cultural de l'illa d'Eivissa a través del reconeixement a les millors composicions musicals

Destinataris

Persones físiques nascudes a Eivissa o que hi resideixin almenys des de fa 3 anys.

Línies de subvenció

Modalitats:

a) Música clàssica

b) Música moderna

Indicadors d'avaluació

Núm. total de participants en cada una de les modalitats

Memòria del grau de satisfacció de l'activitat

Opinió del jurat respecte a la qualitat de les obres presentades

Aplicació pressupostària

3340 48100

Cost previst

6.000,00 €

Compatibilitat

Les obres presentades són originals, no han estat publicades en cap format i no han estat premiades en altres certàmens, per la qual cosa és incompatible que l'obra premiada rebi altre premi.

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Cultura

Línia d'acció (nom de l'acció)

Premi de narracions curtes Joan Castelló Guasch

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

Fomentar la creació literària en llengua catalana en el si de la nostra societat

Destinataris

Qualsevol escriptor/a en llengua catalana major d'edat que hagi nascut o resideixi a l'Estat espanyol

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

Memòria del grau de satisfacció de l'activitat

Núm. d'obres presentades respecte a la mitjana d'obres presentades anys anteriors

Opinió del jurat respecte a la qualitat de les obres presentades

Aplicació pressupostària

3340 48100

Cost previst

2.500,00 € anuals

Compatibilitat

Les narracions presentades són originals, no han estat publicades en cap format i no han estat premiades en altres certàmens literaris, per la qual cosa és incompatible que l'obra premiada rebi altre premi.

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Cultura

Línia d'acció (nom de l'acció)

Premis Sant Jordi de literatura i de punts de llibre

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

- Seleccionar i premiar les millors creacions literàries i artístiques entre els estudiants de secundària i batxillerat a l'àmbit de l'illa d'Eivissa i, alhora, commemorar la festa de Sant Jordi.

- Afavorir l'ús de la llengua catalana a l'illa d'Eivissa

- Fomentar la poesia i la narrativa entre l'alumnat de secundària i batxillerat d'Eivissa

- Fomentar la creació artística i impulsar l'hàbit de la lectura

Destinataris

En la modalitat A, Concurs Literari Sant Jordi, qualsevol alumne/a que cursi estudis d'ESO i batxillerat a qualsevol centre de l'illa d'Eivissa.

En la modalitat B, Concurs de Punts de Llibre, només l'alumnat de 4t d'ESO que cursi estudis a qualsevol centre de l'illa d'Eivissa.

Línies de subvenció

Modalitat A: Concurs literari (8 premis)

a)Premi Ramon Muntaner de Narrativa

Categoria 1: Per a alumnes d'ESO (2 premis)

Categoria 2: Per a alumnes de batxillerat (2 premis)

b) Premi Marià Villangómez de Poesia

Categoria 1: Per a alumnes d'ESO (2 premis)

Categoria 2: Per a alumnes de batxillerat (2 premis)

Modalitat B: Concurs de punts de llibre (6 premis)

Categoria única: Per a alumnes de 4t d'ESO

Indicadors d'avaluació

Núm. total de centres presentats a concurs respecte del total de centres existents a l'illa d'Eivissa, tant de secundària com de batxillerat, segons cada categoria del premi

Memòria del grau de satisfacció de l'activitat

Opinió del jurat respecte a la qualitat de les obres presentades

Aplicació pressupostària

3340 48100

Cost previst

2.880,00 € anuals

Compatibilitat

Les obres presentades són originals, no han estat publicades en cap format i no han estat premiades en altres certàmens, per la qual cosa és incompatible que l'obra premiada rebi altre premi.

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Cultura

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajudes per al foment de l'ús de la llengua catalana a l'àmbit del comerç, la indústria, la restauració i els serveis

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

Fomentar l'ús de la llengua catalana, pròpia de l'illa d'Eivissa, dins l'àmbit del comerç, la indústria, la restauració i els serveis de l'illa d'Eivissa

a) Crear consciència social sobre la importància del coneixement i l'ús de la llengua catalana entre tota la ciutadania

b) Fomentar la retolació i l'edició del material imprès en llengua catalana dels comerços, les indústries, els restaurants i els serveis

c) Fomentar l'etiquetatge en llengua catalana de productes fets a Eivissa

d) Fomentar la creació de pàgines web que tenguin versió en llengua catalana

Destinataris

Persones físiques majors d'edat o persones jurídiques, que hagin realitzat qualsevol de les activitats que siguin objecte d'aquesta convocatòria d'ajudes

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

% de sol·licituds respecte a la mitjana d'altres anys

Memòria que contengui el grau d'execució de l'activitat subvencionada

Tipus d'activitat que se subvenciona

Aplicació pressupostària

3340 4890000

Cost previst

7.500,00 € anuals

Compatibilitat

Aquestes ajudes són compatibles amb la percepció d'altres ajudes procedents de qualsevol altra administració o ens públic o privat, sempre que el seu import sigui de tal quantia que aïlladament o en concurrència amb altres subvencions no superi el cost total de l'activitat subvencionada

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Cultura

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajuda a la Asociación cinematográfica de Ibiza (G16582207), per a la realització del Festival de cinema IBICINE

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Nominativa. Procediment especial de concessió directa (conveni)

Objectius estratègics

Col·laborar en la realització del Ibicine: Festival de Cine en Ibiza, que es centra en la realització de cinema de curtmetratge.

a) Aportar noves alternatives d'oci mitjançant activitats culturals centrades en el cinema

b) Ampliar el ventall d'oferta cultural

c) Augmentar l'activitat econòmica de l'illa fora de la tradicional temporada turística

d) Posar en valor el vessant cinematogràfic de la cultura de l'illa d'Eivissa

e) Fomentar activitats culturals a l'illa d'Eivissa

Destinataris

Asociación cinematográfica de Ibiza (G16582207)

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

Grau de visualització del Consell Insular d'Eivissa en les activitats subvencionades

Ressò mediàtic de les activitats subvencionades

Quantitat de públic assistent

Implantació geogràfica de les activitats i projeccions

Aplicació pressupostària

3340 4890106

Cost previst

59.500,00 €

Compatibilitat

Aquesta ajuda pot ser compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualssevol administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o organismes internacionals. Tanmateix, l'import de la subvenció en cap cas no podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, superi el cost de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Cultura

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajuda a la Asociación de artistas y empresas audiovisuales de Ibiza (G16551608) per a l'organització del Ibiza Light Festival

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Nominativa. Procediment especial de concessió directa (conveni)

Objectius estratègics

Col·laborar en la realització del Ibiza Light Festival per millorar el desenvolupament dels arts que utilitzen la llum com a principal eina d'expressió artística.

a) Aportar noves alternatives d'oci mitjançant activitats culturals centrades en expressions artístiques innovadores

b) Ampliar el ventall d'oferta cultural

c) Augmentar l'activitat econòmica de l'illa fora de la tradicional temporada turística

Destinataris

Asociación de artistas y empresas audiovisuales de Ibiza (G16551608)

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

Grau de visualització del Consell Insular d'Eivissa en les activitats subvencionades

Ressò mediàtic de les activitats subvencionades

Quantitat de públic assistent

Implantació geogràfica de les activitats i projeccions

Aplicació pressupostària

3340 4890107

Cost previst

35.000,00 €

Compatibilitat

Aquesta ajuda pot ser compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualssevol administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o organismes internacionals. Tanmateix, l'import de la subvenció en cap cas no podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, superi el cost de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Cultura

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajuda a la Asociación IbizaCinefest (G16549859), per a la realització del Festival Internacional de Cinema Independent d'Eivissa: IbizaCineFest

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Nominativa. Procediment especial de concessió directa (conveni)

Objectius estratègics

Col·laborar en la realització del IbizaCineFest: Festival Internacional de Cinema Independent d'Eivissa.

a) Aportar noves alternatives d'oci mitjançant activitats culturals centrades en el cinema

b) Ampliar el ventall d'oferta cultural

c) Augmentar l'activitat econòmica de l'illa fora de la tradicional temporada turística

d) Posar en valor el vessant cinematogràfic de la cultura de l'illa d'Eivissa

e) Fomentar activitats culturals a l'illa d'Eivissa

Destinataris

Asociación IbizaCineFest G16549859

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

Grau de visualització del Consell Insular d'Eivissa en les activitats subvencionades

Ressò mediàtic de les activitats subvencionades

Quantitat de públic assistent

Implantació geogràfica de les activitats i projeccions

Aplicació pressupostària

3340 4890108

Cost previst

15.000,00 €

Compatibilitat

Aquesta ajuda pot ser compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualssevol administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o organismes internacionals. Tanmateix, l'import de la subvenció en cap cas no podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, superi el cost de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Cultura

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajuda a Wild Wolf Productions, S.L. ((B10618023) per a la realització del Sueños de Libertad Ibiza Festival

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Nominativa. Procediment especial de concessió directa (conveni)

Objectius estratègics

Col·laborar en l'organització i execució del projecte cultural «Sueños de Libertad», que uneix música, gastronomia, art i altres manifestacions culturals.

a) Aportar noves alternatives d'oci mitjançant activitats culturals centrades en la música i l'art

b) Ampliar el ventall d'oferta cultural

c) Augmentar l'activitat econòmica de l'illa en les indústries de l'àmbit cultural

d) Posar en valor el vessant musical de la cultura de l'illa d'Eivissa

e) Fomentar activitats culturals a l'illa d'Eivissa

f) Promocionar la música i l'art com a patrimoni cultural de l'illa

Destinataris

Wild Wolf Productions, S.L. (B10618023)

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

Grau de visualització del Consell Insular d'Eivissa en el desenvolupament del projecte

Ressò de tot el procés de producció a les seues diferents fases

Nombre d'assistents a l'esdeveniment

Impacte mediàtic de la producció

Nombre d'artistes vinculats al projecte

Aplicació pressupostària

3340 489xxxx

Cost previst

80.000,00 €

Compatibilitat

Aquesta ajuda pot ser compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualssevol administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o organismes internacionals. Tanmateix, l'import de la subvenció en cap cas no podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, superi el cost de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Cultura

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajuda a l'Institut d'Estudis Eivissencs (G07081615) en matèria d'activitats culturals

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Nominativa. Procediment especial de concessió directa (conveni)

Objectius estratègics

Col·laborar en la realització d'accions culturals d'interès públic organitzades per l'Institut d'Estudis Eivissencs en foment del patrimoni cultural i lingüístic propi de l'illa d'Eivissa

a) Millorar les activitats culturals de l'IEE, les quals són d'interès públic pel foment del patrimoni cultural i lingüístic propi de l'illa d'Eivissa

b) Reforçar el ventall d'oferta cultural

c) Fomentar el coneixement del patrimoni cultural pitiús

Destinataris

Institut d'Estudis Eivissencs (G07081615)

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

% de sol·licituds respecte a la mitjana d'altres anys

Grau de visualització del Consell Insular d'Eivissa en les activitats subvencionades

Tipus d'activitats realitzades

Quantitat de públic assistent segons el tipus d'activitat

Implantació geogràfica de les activitats

Aplicació pressupostària

3340 48917

Cost previst

45.000,00 €

Compatibilitat

Aquesta ajuda pot ser compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualssevol administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o organismes internacionals. Tanmateix, l'import de la subvenció en cap cas no podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, superi el cost de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Cultura

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajuda a la Federació de colles de ball i cultura popular d'Eivissa i Formentera (G07978760) per a la realització del Festival Folklòric Mare Nostrum i d'altres actuacions de foment de la cultura popular

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Nominativa. Procediment especial de concessió directa (conveni)

Objectius estratègics

Col·laborar en l'organització del Festival Folklòric Mare Nostrum i en altres activitats de foment de la cultura popular:

a) Fomentar activitats d'àmbit cultural tradicional i popular que posen en valor la cultura popular de l'illa

b) Contribuir a l'intercanvi cultural que difongui la cultura popular i tradicional eivissenca

Destinataris

Federació de colles de ball i cultura popular d'Eivissa i Formentera (G07978760)

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

% de sol·licituds respecte a la mitjana d'altres anys

Implantació geogràfica del festival

Participació exterior

Públic assistent (a partir de la memòria de l'interessat)

Grau de visualització del Consell Insular d'Eivissa en les activitats subvencionades

Aplicació pressupostària

3340 48918

Cost previst

35.000,00 €

Compatibilitat

Aquesta ajuda pot ser compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualssevol administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o organismes internacionals. Tanmateix, l'import de la subvenció en cap cas no podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, superi el cost de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Cultura

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajuda al Centre Cultural de Sant Carles (CIF: V07286842) per l'organització del Festival Internacional de Música d'Eivissa i el Concurs Internacional de Piano d'Eivissa

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Nominativa. Procediment especial de concessió directa (conveni)

Objectius estratègics

Col·laborar en l'organització del Festival Internacional de Música d'Eivissa i el Concurs Internacional de Piano d'Eivissa, per promoure la música clàssica

a) Fomentar la promoció de la música i la seua difusió entre la població resident i visitant

b) Contribuir a l'enriquiment de l'oferta cultural existent a Eivissa

c) Contribuir a fomentar una visió turística diferent d'Eivissa atès el caràcter internacional d'aquestos esdeveniments musicals

Destinataris

Centre Cultural de Sant Carles (CIF: V07286842)

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

Grau de visualització del Consell Insular d'Eivissa en les activitats subvencionades

Públic assistent (a partir de la memòria de l'interessat)

Participació exterior

Aplicació pressupostària

3340 48919

Cost previst

40.000,00 € (activitat biennal)

Compatibilitat

Aquesta ajuda és compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualssevol administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o d'organismes internacionals. Tanmateix, l'import de la subvenció en cap cas no podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, superi el cost de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Cultura

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajuda a l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu (P0705400J) per a l'ampliació i creació de la nova seu de l'Escola Municipal de Música

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Nominativa. Procediment especial de concessió directa (conveni)

Objectius estratègics

- Col·laborar amb l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu per a l'impuls en l'ampliació i creació de la nova seu de l'escola municipal de música, amb la voluntat d'estendre l'accés a la cultura a tots els indrets de l'illa per facilitar a la ciutadania que puguin exercir aquest dret.

- Complementar l'oferta reglada que aporta l'administració autonòmica, centrada quasi exclusivament en l'ensenyament obligatori.

Destinataris

Ajuntament de Santa Eulària des Riu (P0705400J)

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

Aplicació pressupostària

3340 76203

Cost previst

700.000,00 €

Compatibilitat

Aquesta ajuda és compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualssevol administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o d'organismes internacionals. Tanmateix, l'import de la subvenció en cap cas no podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, superi el cost de l'actuació subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Cultura

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajuda a Urvanity Art SL (B87489639), per a la realització de la fira d'art contemporani Contemporany Art Now, a Eivissa

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Nominativa. Procediment especial de concessió directa (conveni)

Objectius estratègics

Col·laborar en la realització de la fira d'art contemporani Contemporary Art Now a Eivissa.

a) Acostar l'art contemporani a la ciutadania de l'illa

b) Portar noves alternatives d'oci mitjançant activitats culturals centrades en l'art

c) Ampliar el ventall d'oferta cultural

d) Augmentar l'activitat econòmica de l'illa en les indústries de l'àmbit cultural

e) Posar en valor l'illa d'Eivissa com a destí cultural

f) Fomentar activitats culturals a l'illa d'Eivissa

Destinataris

Urvanity Art SL (B87489639)

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

Grau de visualització del Consell Insular d'Eivissa en el desenvolupament del projecte

Ressò mediàtic de tot el procés de producció a les seues diferents fases

Integració de la fira d'art dins del calendari internacional de fires

Aplicació pressupostària

3340.47900

Cost previst

45.900,00 €

Compatibilitat

Aquesta ajuda pot ser compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualssevol administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o organismes internacionals. Tanmateix, l'import de la subvenció en cap cas no podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, superi el cost de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Patrimoni

Línia d'acció (nom de l'acció)

Beques d'investigació en matèria de patrimoni històric i cultural

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

Col·laborar amb les persones investigadores que amb el seu treball aprofundeixen en el coneixement de la cultura i la història d'Eivissa

a) Promoure l'estudi i el coneixement del patrimoni històric i cultural d'Eivissa

b) Fomentar, investigar i difondre el patrimoni històric i cultural eivissenc

Destinataris

Personal investigador, historiadors/ores, antropòlegs/òlogues, periodistes o similars dedicats/ades a la recerca i la investigació del patrimoni històric i cultural de l'illa d'Eivissa.

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

Memòria indicadora del grau de satisfacció de les activitats subvencionades

Núm. de participants en la convocatòria

Tipus d'investigació becada

Aplicació pressupostària

3360 48100

Cost previst

60.000,00 €

Compatibilitat

Aquestes ajudes no seran compatibles amb la percepció d'altres procedents de qualsevol altra administració o ens públic o privat. Les persones beneficiàries hauran de presentar una declaració de responsable que no reben cap altra ajuda amb el mateix concepte

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Patrimoni

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajuda al Bisbat d'Eivissa i Formentera (R0700026H) per difondre el patrimoni historicocultural de l'Església a l'illa d'Eivissa (obertura esglésies)

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Nominativa. Procediment especial de concessió directa (conveni)

Objectius estratègics

Col·laborar en la difusió del patrimoni historicocultural de l'Església, facilitant l'accés als seus béns patrimonials, per donar-los a conèixer

Facilitar els serveis d'obertura, vigilància i informació al públic del patrimoni cultural de l'Església

Destinataris

Bisbat d'Eivissa i Formentera (R0700026H)

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

Grau de visualització del Consell Insular d'Eivissa en les activitats subvencionades

Assistència de visitants

Aplicació pressupostària

3360 48913

Cost previst

91.000,00 €

Compatibilitat

Aquesta ajuda pot ser compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualssevol administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o organismes internacionals. Tanmateix, l'import de la subvenció en cap cas no podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, superi el cost de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Patrimoni

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajuda Ajuntament Eivissa (P0702600H) per a la restauració de documents antics de l'Arxiu Històric d'Eivissa i Formentera (AHEIF)

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Nominativa. Procediment especial de concessió directa (conveni)

Objectius estratègics

Fomentar la conservació de documents antics per tal de difondre el patrimoni històric i documental de l'illa d'Eivissa

a) Restauració de documents antics

b) Integració dels documents al Catàleg Col·lectiu del Patrimoni Bibliogràfic Espanyol

c) Difusió del patrimoni bibliogràfic

Destinataris

Ajuntament d'Eivissa (P0702600H)

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

Núm. d'exemplars rars i valuosos restaurats

Antiguitat dels documents

Tipus de material subvencionat

Aplicació pressupostària

3360 76201

Cost previst

5.000,00 €

Compatibilitat

Aquesta ajuda pot ser compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualssevol administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o organismes internacionals. Tanmateix, l'import de la subvenció en cap cas no podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, superi el cost de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Patrimoni

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajudes econòmiques per al manteniment i la recuperació dels béns mobles i immobles integrants del patrimoni històric a l'àmbit territorial de l'illa d'Eivissa

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

Fomentar la conservació, la recuperació i el manteniment d'elements que formen part del patrimoni històric,marítim, etnològic, arqueològic i cultural de l'illa d'Eivissa

- Modalitat A: Ajudar en la realització d'obres o intervencions per a la seua conservació, recuperació i manteniment de béns immobles integrants del patrimoni històric i cultural de l'illa d'Eivissa

- Modalitat B Augmentar el coneixement, l'estudi i la documentació del patrimoni històric, etnològic i cultural de l'illa d'Eivissa.

- Modalitat C: Adequar l'entorn immediat i de creació d'infraestructures de protecció, així com la museïtzació de béns d'interès cultural amb la tipologia de monument i facilitar l'obertura al públic per a la seua difusió cultural d'aquestos béns.

- Modalitat D: Ajudar a realitzar actuacions d'adequació, manteniment i i millora dels seus elements arquitectònics originals de ses Feixes des Prat de Vila, del terme municipal d'Eivissa, i a ses Feixes des Prat de ses Monges i dels seus elements arquitectònics originals.

- Modalitat E: Patrimoni marítim la realització de tasques de conservació i reparacions periòdiques, d'instal·lacions o reparacions elèctriques i/o mecàniques, i per a la redacció dels corresponents i necessaris projectes i de les llicències oportunes per poder obtenir els permisos de navegació,

- Incentivar el compromís de les entitats socials i culturals per la protecció i la conservació del patrimoni

Destinataris

- Modalitat A: Persones físiques i jurídiques, públiques i privades, siguin o no propietàries dels immobles o les construccions històriques de l'illa d'Eivissa que necessitin realitzar obres o intervencions per a la seua conservació, recuperació i/o manteniment.

- Modalitat B Apadrina Patrimoni: Associacions cíviques, entitats de caràcter cultural, social, entitats dedicades a l'educació a l'illa d'Eivissa sense ànim de lucre, clubs esportius, socials o de majors, colles de ball, associacions de pares i mares d'alumnes, associacions de vesins, legalment constituïts i que desenvolupen la seua activitat a l'illa d'Eivissa.

- Modalitat C: Persones físiques i jurídiques, públiques i privades, siguin o no propietàries de béns d'interès cultural amb la tipologia de monuments de l'illa d'Eivissa.

- Modalitat D Feixes des Prat de Vila i de ses Monges: Persones físiques i jurídiques privades, siguin o no propietàries dels immobles o les construccions històriques de l'illa d'Eivissa que necessitin realitzar obres o intervencions per a la seua conservació, recuperació i/o manteniment.

- Modalitat E Patrimoni marítim: Persones físiques i jurídiques públiques i privades, propietàries i/o posseïdors d'embarcacions tradicionals de l'illa d'Eivissa que necessiten tasques de conservació, recuperació o d'aparell, velam i arboradura i reparació periòdiques i elèctriques i/o mecàniques.

Línies de subvenció

- Modalitat A: Obres o intervencions per a la conservació, recuperació i manteniment de béns immobles integrants del patrimoni històric i cultural de l'illa d'Eivissa

- Modalitat B: Apadrina Patrimoni. Per augmentar el coneixement, l'estudi i la documentació del patrimoni històric, etnològic i cultural de l'illa d'Eivissa.

- Modalitat C: béns d'interès cultural amb la tipologia de monuments de l'illa d'Eivissa. Adequar l'entorn immediat i de creació d'infraestructures de protecció, així com la museïtzació de béns d'interès cultural amb la tipologia de monument i facilitar l'obertura al públic per a la seua difusió cultural d'aquestos béns.

- Modalitat D Feixes des Prat de Vila i de ses Monges: obres o intervencions en immobles o construccions històriques de l'illa d'Eivissa per a la seua conservació, recuperació i/o manteniment

- Modalitat E Patrimoni marítim: per a tasques de conservació, recuperació o d'aparell, velam i arboradura i reparació periòdiques i elèctriques i/o mecàniques d'embarcacions tradicionals de l'illa d'Eivissa

Indicadors d'avaluació

Memòria indicadora del grau de satisfacció de les activitats subvencionades

Núm. de participants en la convocatòria

Implantació geogràfica de les actuacions

Nivell de catalogació dels béns a restaurar

Antiguitat dels béns a restaurar

Tipus de participants

Tipus de béns a restaurar

% executat del pressupost total previst a la convocatòria

% pressupost justificat pel beneficiari respecte a l'ajuda concedida

Aplicació pressupostària

3360 78900

Cost previst

550.000,00 € (en dos anys)

Compatibilitat

Aquesta ajuda pot ser compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualssevol administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o organismes internacionals. Tanmateix, l'import de la subvenció en cap cas no podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, superi el cost de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Patrimoni

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajuda al Bisbat d'Eivissa i Formentera (R0700026H) per actuacions a diferents esglésies de l'illa d'Eivissa (comissió paritària)

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Nominativa. Procediment especial de concessió directa (conveni)

Objectius estratègics

Millorar l'estat de conservació del patrimoni eclesiàstic de l'illa d'Eivissa

a) Restaurar i mantenir les diferents esglésies de l'illa d'Eivissa

b) Millorar l'estat de conservació per millorar la seua difusió

c) Aportar nous recursos culturals per augmentar l'activitat cultural de l'illa

Destinataris

Bisbat d'Eivissa i Formentera (R0700026H)

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

Repercussió de l'activitat subvencionada en l'augment de visitants del patrimoni de l'illa

Aplicació pressupostària

3360 78902

Cost previst

400.000,00 €

Compatibilitat

Aquesta ajuda pot ser compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualssevol administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o organismes internacionals. Tanmateix, l'import de la subvenció en cap cas no podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, superi el cost de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Cultura, Educació i Patrimoni

Secció

Patrimoni

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajudes per al manteniment i la recuperació del Béns d'Interès Cultural (BIC) en la tipologia de monument a l'àmbit territorial de l'illa d'Eivissa

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

Realitzar obres de conservació, recuperació i/o manteniment dels béns d'interès cultural, en la tipologia de monument, a l'àmbit territorial d'Eivissa

a) Ajudar en la realització d'obres o intervencions per a la conservació, recuperació i manteniment de: torres rurals de defensa, torres militars costaneres i molins fariners, ponts i altres elements declarats BIC en la tipologia de monument

b) Augmentar el coneixement, l'estudi i la documentació del patrimoni històric de l'illa d'Eivissa

c) Incentivar el compromís per la protecció i la conservació del patrimoni

Destinataris

Persones físiques i jurídiques, entitats locals, siguin o no propietàries dels béns d'interès cultural amb la categoria de monument de l'illa d'Eivissa

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

Memòria indicadora del grau de satisfacció de les activitats subvencionades

Núm. de participants en la convocatòria

Implantació geogràfica de les actuacions

Antiguitat dels béns a restaurar

Tipus de participants

% executat del pressupost total previst a la convocatòria

% pressupost justificat pel beneficiari respecte a l'ajuda concedida

Aplicació pressupostària

3360 78900

Cost previst

600.000,00 € (en tres anys)

Compatibilitat

Aquesta ajuda pot ser compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualssevol administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o organismes internacionals. Tanmateix, l'import de la subvenció en cap cas no podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, superi el cost de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut

Secció

Esports

Línia d'acció

Ajudes econòmiques a entitats esportives sense ànim de lucre per al seu manteniment, per a la seva participació en campionats d'Espanya i/o lligues balears i per l'organització d'esdeveniments singulars

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència competitiva

Cost previsible i aplicació pressupostaria

300.000 € de l'aplicació pressupostària 3410 48900

Objectiu general:

Col·laborar en el manteniment ordinari dels clubs esportius, participació en campionats d'Espanya i/o lligues balears i organització d'esdeveniments singulars

Objectius específics:

a) Mantenir la xarxa de clubs com a base de la promoció esportiva

b) Millorar el nivell competitiu dels esportistes

Destinataris:

Entitats esportives sense ànim de lucre

Indicadors d'avaluació:

- Núm. de sol·licituds presentades

- Núm. de clubs participants

- Esports que es promocionen

- Afectació geogràfica dels esdeveniments subvencionats

- Pressupost destinat a despeses corrents i a inventariables

 

DEPARTAMENT

Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut

Secció

Esports

Línia d'acció:

Ajudes econòmiques individuals per la formació tècnica esportiva, els èxits esportius i l'estada d'esportistes en centres de tecnificació o centres d'alt rendiment per a l'any 2023

Cost previsible i aplicació pressupostaria

95.000 € de l'aplicació pressupostària 3410 48100

Objectiu general:

Donar suport econòmic a la formació tècnica, als èxits esportius i a l'estada en centres de tecnificació i alt rendiment

Objectius específics:

a) Fomentar la formació contínua entre tècnics esportius

b) Premiar l'èxit esportiu

c) Ajudar els esportistes inscrits als centres d'alt rendiment

Destinataris:

Esportistes i tècnics/iques esportius/ives

Règim:

Concurrència competitiva

Indicadors d'avaluació:

- Núm. de sol·licituds presentades

- Núm. de tècnics/iques participants

- Núm. d'esportistes participants

- Esports que es promocionen

 

DEPARTAMENT

Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut

Secció

Esports

Línia d'acció:

Organització d'esdeveniments esportius rellevants

Objectiu general

Donar suport als esdeveniments esportius de nivell nacional i internacional que se celebren a l'illa

Objectius específics

a) Consolidar dins del calendari nacional i internacional els esdeveniments esportius celebrats a Eivissa

b) Potenciar la participació dels esportistes de l'illa en esdeveniments nacionals i internacionals

Forma d'atorgament

Nominativa

Indicadors d'avaluació

Núm. de sol·licituds presentades

Núm. de clubs participants

Núm. d'esportistes participants

Afectació geogràfica dels esdeveniments subvencionats

Esports que es promocionen

Aplicació pressupostària

3410 48900

Cost previsible

360.000 euros

Compatibilitat

Aquesta ajuda pot ser compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat,procedents de qualssevol administració o ens públic o privat, nacional, de la Unió Europea o organismes internacionals.

Destinataris

Club TRIDEPORTE

3 dies de Trail Ibiza-Ultra

30.000 €

Club Esportiu Ibiza Sport

Vuelta a Ibiza en Mountain bike

Vuelta cicloturista a Eivissa

60.000 €

Ibiza Half Triatlón

Media Maratón Ibiza

Ibiza Half Triatlón

60.000 €

Club Ibiza Trail.

Ibiza Trail

30.000 €

 

Automóvil Club de Ibiza y Formentera.

Pujada automobilistica Isla de Ibiza (Pujada Cala Sant Vicent)

40.000,00 €

Club JASA.

3ra Copa del mundo de tiro con honda 2022

Milla Urbana Isla de Ibiza 2022

Milla Urbana Isla de Ibiza 2023

30.000 €

Motoclub de Formentera i Eivissa.

2 Dias de Trial

20.000 €

Club Atletisme Pitiús

Miting atletisme Toni Bonet

45.000 euros

Federació Balear de Trot

Promoció i foment de les carreres de trot a l'illa d'Eivissa

45.000 €

 

DEPARTAMENT

Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut

Secció

Esports

Línia d'acció:

Ajudes econòmiques per a la participació en lligues nacionals estatals i autonòmiques

Objectius generals

Col·laborar amb els clubs que participen en lligues nacionals

Objectius específics

a) Donar suport a l'esport d'alt nivell

b) Mantenir els clubs en competicions nacionals per servir de motivació a l'esport base

Forma d'atorgament

Nominativa

Indicadors d'avaluació

Núm. de sol·licituds presentades

Núm. de clubs participants

Esports que es promocionen

Afectació geogràfica dels esdeveniments subvencionats

Aplicació pressupostària

3410 48900

Cost previsible

442.750 euros

Compatibilitat

Aquesta ajuda pot ser compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualssevol administració o ens públic o privat, nacional, de la Unió Europea o organismes internacionals.

Destinataris

Peña Deportiva Santa Eulalia.

Lliga 2na B de futbol, lliga 1ra nacional d'handbol i lliga femenina de futbol sala

90.000 €

Handbol club Eivissa.

Lliga Divisió d'honor plata masculina d'handbol

51.000 €

Club Voleibol Eivissa.

Superliga 2 voleibol masculÍ

36.000 €

Club Bàsquet Sant Antoni.

Lliga LEB PLATA de bàsquet

36.000 €

Gasifred Atco.

Lliga 2na divisió nacional B de futbol sala

36.000 €

Associació Esportiva SAMYD.

Lliga nacional de karate

3.000 €

Club Tennis Taula Sant Jordi.

Lliga nacional de tennis taula

6.000€

 

Club Eivissa tennis taula.

Lliga nacional de tennis taula

2.250 €

Club Tennis Taula Santa Eulària.

Lliga Superdivisió femenina,Primera nacional femenina, lliga europea i organització d'open de tennis taula

25.000 €

Club Eivissa tennis taula Portmany

Participació 1ª lliga nacional de tennis taula

2.250 €

Club de Tir amb Arc es cubells.

Lliga nacional de tir amb arc

5.750 €

Club s'Arc d'Eivissa.

Lliga nacional de tir amb arc

5.000 €

Ibiza Bàdminton Club.

Lliga Primera nacional de bàdminton

7.000 €

Club Bàdminton Pitiús.

Lliga Divisió d'honor de bàdminton

7.000 €

Penya Esportiva Sant Jordi.

Lliga 3 REF de futbol

7.000,00 €

Club Deportivo Ibiza-Islas Pitiusas

Lliga 2 REF de futbol

40.000 €

SD Portmany

Lliga 3 REF de futbol i centenari del club

76.500 €

Sociedad deportiva Penya Independent

Lliga 3 REF de futbol

7.000 €

 

DEPARTAMENT

Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut

Secció

Esports

Línia d'acció:

ajudes econòmiques a les federacions de les Illes balears per al manteniment dels programes de seguiment, realització del programa d'esport per a l'edat escolar i escoles federatives al pavelló de Sa Blancadona

Objectius generals

Donar suport als programes de seguiment perquè garanteixen la millora dels i de les esportistes de l'illa

Objectius específics

a) Garantir el trànsit entre l'esport base i la tecnificació esportiva

b) Permetre la formació d'esportistes d'elit

Forma d'atorgament

Nominativa

Indicadors d'avaluació

Núm. de sol·licituds presentades

Núm. de federacions participants

Esports que es promocionen

Afectació geogràfica dels esdeveniments subvencionats

Núm. d'esportistes beneficiats/ades

Aplicació pressupostària

3410 48900

Cost previsible

502.826 euros

Compatibilitat

Aquesta ajuda pot ser compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualssevol administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o organismes internacionals.

Destinataris

Federació de karate i disciplines associades de les Illes Balears

PSE de karate: 15.000 €

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar : 12.000 €

Federació Balear de Kickboxing

PSE de kickboxing: 15.000 €

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar : 3.200 €

Federació Balear de Natació

PSE de natació: 15.000 €

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar : 8.000 €

Federació Balear de Tir amb Arc

PSE de tir amb arc: 15.000 €

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar : 3.200 €

Escola federativa al pavelló de Sa Blanca dona: 6.000 €

Federació Balear Bàdminton

PSE de bàdminton: 15.000 €

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar : 3.000 €

Escola federativa al pavelló de Sa Blancadona : 6.000 €

Federació Balear Lluita i modalitats associades

PSE de lluita : 15.000 €

Escola federativa al pavelló de Sa Blancadona: 3.325 €

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar: 2.500 €

Federació de Tennis Taula de les Illes Balears.

PSE de tennis taula: 15.000 €

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar : 3.200 €

Federació Balear de Piragüisme

PSE de piragüisme: 15.000 €

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar: 4.600 €

Federació Balear de Motociclisme

PSE de motociclisme: 15.000 €

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar : 9.800 €

Federació Balear de Golf

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar : 5.000 €

Federació Balear d'esport adaptat

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar: 5.000 €

Federació Balear de triatló

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar : 5.200 €

Federació Balear de Taekwondo

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar 2022-2023 : 3.500 €

Federació Balear de Tennis

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar : 3.000 €

Federació Balear de Tir amb Bassetja

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar : 2.500 €

Federació Balear de Vela

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar : 4.000 €

Federació Balear de Voleibol

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar : 1.500,00 €

Federació Balear d'Hípica

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar i Desplaçaments competicions campionats d'Espanya: 13.100 €

Federació Balear d'Atletisme

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar : 24.000 €

Federació Balear de Bàsquet

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar : 60.000 €

Federació Balear de Ciclisme

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar : 3.500 €

Federació Balear d'Escacs

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar : 2.000 €

Federació de Futbol de les Illes Balears

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar : 84.100 €

Federació Balear de Gimnàstica

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar : 5.800 €

Escola federativa al pavelló de Sa Blancadona: 30.651 €

Federació Balear d'Handbol

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar:19.000 €

Pse d'handbol: 15.000 €

Federació Balear de Judo

Desenvolupament de la competició del programa L'Esport per a l'Edat Escolar : 12.150 €

Escola federativa al pavelló de Sa Blancadona: 8.000 €

 

DEPARTAMENT

Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut

Secció

Esports

Línia d'acció:

ajudes per al foment de l'esport per a persones amb diversitat funcional

Objectius generals

Fomentar de l'esport per a persones amb diversitat funcional

Objectius específics

Fomentar de l'esport en cadires de rodes

Integrar socialment mitjançant l'esport

Forma d'atorgament

Nominativa

Indicadors d'avaluació

Nombre de participants.

Satisfacció dels participants.

Aplicació pressupostària

3410 480144: 6.000 euros

3410 480150: 30.000 euros

Cost previsible

36.000 euros

Finançament

Fons propis del Consell Insular d'Eivissa

Compatibilitat

Aquesta ajuda pot ser compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualssevol administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o organismes internacionals.

Destinataris

Centre Recreatiu i Cultural de Ses Salines

Programa de bàsquet adaptat

6.000 €

ADDIF

Programa d'esport adaptat

30.000 €

 

DEPARTAMENT

Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut

Secció

Esports

Línia d'acció:

ajuda per a l'adquisició de motos elèctriques

Objectius generals

Fomentar de l'esport

Objectius específics

Fomentar de l'esport del motociclisme

Integrar socialment mitjançant l'esport

Forma d'atorgament

Nominativa

Indicadors d'avaluació

Nombre de participants.

Satisfacció dels participants.

Aplicació pressupostària

3410 7890106

Cost previsible

45.000 euros

Finançament

Fons propis del Consell Insular d'Eivissa

Compatibilitat

Aquesta ajuda pot ser compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualssevol administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o organismes internacionals.

Destinataris

Federació Balear de Motociclisme

 

 

DEPARTAMENT

Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut

Secció

Promoció de Joventut

Línia d'acció (nom de l'acció)

D'ajuts per a entitats juvenils sense ànim de lucre, escoles de temps lliure infantil i juvenil, clubs nàutics, i per a l'organització de concerts i/o esdeveniments culturals adreçats als joves

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

Fomentar l'associacionisme juvenil insular com a forma prioritària de fomentar la participació del jovent, l'organització d'activitats, l'organització de concerts i esdeveniments culturals adreçats als joves i les activitats mediambientals relacionades amb el medi marí.

Destinataris

Línia a)

- Entitats juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut sense ànim de lucre

Línia b)

- Escoles d'educació de temps lliure infantil i juvenil

Línia c)

- Clubs nàutics de l'illa d'Eivissa

Línia d)

- Persones físiques o jurídiques (públiques o privades)

Línies de subvenció

A. Ajudes per a entitats juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut sense ànim de lucre per al seu manteniment i per a l'organització d'activitats.

B. Ajudes per a escoles de temps lliure infantil i juvenil per a la formació d'educadors/ores de temps lliure.

C. Ajudes per als club nàutics per al foment d'activitats mediambientals i educatives infantils i juvenils al medi marí.

D. Ajudes per a persones físiques o jurídiques (públiques o privades) que projectin i executin concerts i/o esdeveniments culturals adreçats als joves.

Indicadors d'avaluació

LÍNIA A

Núm. de sol·licituds presentades

Núm. de participants a les activitats subvencionades

% pressupost destinat a manteniment i % del pressupost destinat a l'organització d'activitats

Tipus d'activitats subvencionades

LÍNIA B

Núm. de sol·licituds presentades

Núm. de participants a les escoles de formació

% pressupost justificat pel beneficiari respecte a l'ajuda concedida

Impacte dels titulats d'aquestes escoles en el món laboral

LÍNIA C

Núm. de sol·licituds presentades

Núm. de participants en les activitats

Percentatge de la subvenció respecte al cost de l'activitat

LÍNIA D

% executat del pressupost total previst a la convocatòria

% pressupost justificat pel beneficiari respecte a l'ajuda concedida

Grau d'execució de l'activitat subvencionada

Núm. de projectes presentats per damunt de 3.000 €

Percentatge de subvenció del projecte

Núm. del tipus d'entitats que es presenten a la convocatòria

Aplicació pressupostària

3370 489000

Cost previst (anual)

A. Per al manteniment d'entitats juvenils i per a l'organització d'activitats: un màxim de 50.000 € amb càrrec a l'aplicació pressupostària 3370 48900.

B. Per a la formació d'educadors/ores de temps lliure: un màxim de 25.000 € amb càrrec a l'aplicació pressupostària 3370 48900.

C) Per al foment d'activitats infantils i juvenils al medi marí: un màxim de 50.000 € amb càrrec a l'aplicació pressupostària 3370 48900.

D) Per a l'organització i l'execució de concerts de música i/o esdeveniments culturals adreçats al jovent: un màxim de 40.000 € amb càrrec a l'aplicació pressupostària 3370 48900.

Compatibilitat

Compatible

 

DEPARTAMENT

Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut

Secció

Promoció de Joventut

Línia d'acció (nom de l'acció)

Convenis amb els ajuntaments de l'illa d'Eivissa per organitzar concerts musicals destinats a la joventut

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Subvenció directa

Objectius estratègics

a) Promoure activitats musicals d'oci per als més joves

b) Augmentar l'oferta musical alternativa per als joves

c) Donar suport a les administracions locals com a administració propera

Destinataris

Ajuntaments de l'illa d'Eivissa

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

Núm. d'activitats subvencionades

Tipus d'activitats que se subvencionen

Afectació geogràfica dels esdeveniments subvencionats

Núm. d'assistents als concerts

Aplicació pressupostària

3370 462900x

Cost previst

150.000€

Compatibilitat

Compatible

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

Línia d'acció: FOMENT DE L'AGRICULTURA ECOLÒGICA

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència no competitiva

Cost previsible:

24.000 € (anuals) de l'aplicació pressupostària 4100-47000

Objectiu general:

Fomentar el desenvolupament dels àmbits agrícola, ramader, pesquer i cinegètic a l'illa d'Eivissa.

Objectiu específics:

Fomentar la reconversió de la ramaderia i la agricultura tradicional en agricultura ecològica a l'àmbit d'Eivissa.

Facilitar als productors la compra de matèries primeres com llavors i adobs, per a l'agricultura ecològica.

Destinataris:

Persones físiques o jurídiques, titulars d'una explotació agrària o ramadera ubicada a l'illa d'Eivissa i inscrita en el Consell Balear de la Producció Agrària Ecològica (CBPAE).

Indicadors d'avaluació

1. Núm. de sol·licituds presentades

1. % executat del pressupost total previst a la convocatòria.

1. % pressupost justificat pel beneficiari respecte a l'ajuda concedida

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

Línia d'acció: AJUDA A LES COOPERATIVES AGRÀRIES

Àmbit temporal:

Exercici 2023/2025

Cost previsible:

130.000 € (anuals) de l'aplicació pressupostària 4100-47000

460.000 € (anuals) de l'aplicació pressupostària 4100-77000

Objectiu general:

Fomentar el desenvolupament dels àmbits agrícola, ramader, pesquer i cinegètic a l'illa d'Eivissa. En concret, fomentar i dinamitzar el món rural amb el recolzament de les cooperatives.

 

 

Objectiu específics:

Millorar la competitivitat de les cooperatives agrícoles mitjançant la realització d'estudis de viabilitat, de mercat, de sistemes de gestió i d'anàlisi d'inversió.

Millorar la competitivitat de les cooperatives agrícoles mitjançant la contractació de serveis externs, d'assessorament tècnic a la producció i/o assessorament administratiu.

Dinamitzar les cooperatives mitjançant la realització d'inversions en els sistemes productius, comercials o de producció, per tal d'iniciar, incrementar o diversificar l'activitat productiva o comercial.

Professionalitzar el sector agrari i ramader fomentant la realització de cursos de formació.

Destinataris:

Cooperatives agràries legalment constituïdes i inscrites en el registre de cooperatives corresponent, amb àmbit d'activitat territorial a l'illa d'Eivissa.

Règim

Concurrència no competitiva

Indicadors d'avaluació

- Núm. de sol·licituds presentades

-% executat del pres- supost total previst a la convocatòria.

- % pressupost justificat pel beneficiari respecte a l'ajuda concedida

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

Línia d'acció: AJUDA PER A PROGRAMES FITOSANITARIS

Àmbit temporal:

Exercici 2023/2025

Cost previsible:

97.000 € (anuals) de l'aplicació pressupostària 4100-47000

Objectiu general:

Fomentar el desenvolupament dels àmbits agrícola, ramader, pesquer i cinegètic a l'illa d'Eivissa.

Objectiu específics:

Fomentar l'associacionisme agrari amb finalitats agroambientals amb la lluita contra els agents nocius dels vegetals en l'àmbit territorial de l'illa d'Eivissa.

Destinataris:

Entitats agràries amb programes fitosanitaris l'àmbit d'activitat de les quals estigui situat a Eivissa, que hagin contractat personal tècnic dedicat a la protecció vegetal.

Règim

Concurrència no competitiva

Indicadors d'avaluació

- Núm. de sol·licituds presentades

- % executpostat del pressu total previst a la convocatòria.

- % pressupost justificat pel beneficiari respecte a l'ajuda concedida

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

LÍNIA D'ACCIÓ: FOMENT DE L'ÚS DE PLÀSTICS BIODEGRADABLES

Àmbit temporal:

Exercici 2023/2025

Cost previsible:

12.000 € (anuals) de l'aplicació pressupostària 4100-47000

Objectiu general:

Fomentar el desenvolupament dels àmbits agrícola, ramader, pesquer i cinegètic a l'illa d'Eivissa.

Objectiu específics:

Fomentar l'ús de plàstics biodegradables als cultius agrícoles.

Destinataris:

Persones físiques o jurídiques titulars d'explotacions agràries ubicades a l'illa d'Eivissa.

Règim

Concurrència no competitiva

Indicadors d'avaluació

- Núm. de sol·licituds presentades

- % executat del pressupost total previst a la convocatòria.

- % pressupost justificat pel beneficiari respecte a l'ajuda concedida

- Superfície de cultiu que s'utilitzi la tècnica d'encoixinament respecte a la superfície total de l'explotació.

 

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

LÍNIA D'ACCIÓ: AJUDES A LES FINQUES COL·LABORADORES

Àmbit temporal:

Exercici 2023/2025

Cost previsible:

6.000 € (anuals) de l'aplicació pressupostària 4100-47000

Objectiu general:

Fomentar el desenvolupament dels àmbits agrícola, ramader, pesquer i cinegètic a l'illa d'Eivissa.

Objectiu específics:

Realització d'experiències i camps d'assajos que permetin demostrar sobre el terreny, amb criteris de racionalitat tècnica, econòmica i mediambiental innovacions directament relacionades amb l'agricultura i la ramaderia que les explotacions tenguin dificultats per incorporar-les de forma autònoma.

Destinataris

Persones físiques o jurídiques titulars d'una explotació representativa de l'illa d'Eivissa.

Règim

Resolució individual

Indicadors d'avaluació

- Núm. de sol·licituds presentades

- % executat del pressupost total previst a la convocatòria.

- % pressupost justificat pel beneficiari respecte a l'ajuda concedida

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

LÍNIA D'ACCIÓ: AJUDES A LES ENTITATS ASSOCIATIVES AGRÀRIES

Àmbit temporal:

Exercici 2023/2025

Cost previsible:

63.000 € (anuals) de l'aplicació pressupostària 4100-48900

20.000 € (anuals) de l'aplicació pressupostària 4100-78900

Objectiu general:

Fomentar el desenvolupament dels àmbits agrícola, ramader, pesquer i cinegètic a l'illa d'Eivissa.

Objectiu específics:

Fomentar el desenvolupament de les entitats associatives agràries relacionades amb el desenvolupament i foment del sector agrari, ramader i/o pesquer, en l'àmbit territorial de l'illa d'Eivissa.

Destinataris:

Entitats legalment constituïdes i inscrites al registre corresponent amb l'àmbit d'activitat territorial a l'illa d'Eivissa.

Règim

Concurrència no competitiva

Indicadors d'avaluació

- Núm. de sol·licituds presentades

- % executat del pressupost total previst a la convocatòria.

- % pressupost justificat pel beneficiari respecte a l'ajuda concedida

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

LÍNIA D'ACCIÓ: FOMENT I CONSERVACIÓ D'ARBRAT I CULTIUS HERBÀCIS TRADICIONALS

Àmbit temporal:

Exercici 2023/2025

Cost previsible:

50.000 € (anuals) de l'aplicació pressupostària 4100-47000

Objectiu general:

Fomentar el desenvolupament dels àmbits agrícola, ramader, pesquer i cinegètic a l'illa d'Eivissa.

Objectiu específics:

Fomentar la replantació i/o plantació d'arbrers fruiters de secà i els cultius herbacis tradicionals, mantenir el patrimoni paisatgístic i cultural.

Destinataris:

Persones físiques o jurídiques titulars d'explotacions agràries de l'illa d'Eivissa

Règim

Concurrència competitiva

Indicadors d'avaluació

- Núm. de sol·licituds presentades

- % executat del pressupost total previst a la convocatòria.

- % pressupost justificat pel beneficiari respecte a l'ajuda concedida

- Superfície en Hes plantats i /o replantats

- Superfície en Hes de cultius herbacis tradicionals objecte de subvenció

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

LÍNIA D'ACCIÓ: ACTUACIONS FORMATIVES

Àmbit temporal:

Exercici 2018/2019

Cost previsible:

18.000 € (anuals) de l'aplicació pressupostària 4100-47000

Objectiu general:

Fomentar el desenvolupament dels àmbits agrícola, ramader, pesquer i cinegètic a l'illa d'Eivissa.

Objectiu específics:

Millora del coneixement en l'àmbit agrari i agroalimentari

Destinataris:

Entitats cooperatives o associatives que realitzin activitats formatives i d'assessorament de caire agrari o agroalimentari .

Règim

Concurrència competitiva

 

- % executat del pressupost total previst a la convocatòria.

- % pressupost justificat pel beneficiari respecte a l'ajuda concedida

- Núm. de sol·licituds presentades

- Núm. de persones que han rebut formació.

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

LÍNIA D'ACCIÓ: PROTECCIÓ I RECUPERACIÓ DEL MEDI NATURAL DE L'ILLA D'EIVISSA I LA SEUA AGRO-BIODIVERSITAT.

Àmbit temporal:

Exercici 2023/2025

Cost previsible:

750.000 € anuals aplicació pressupostària 4100-47000

Objectiu general:

Manteniment del medi natural de l'illa d'Eivissa i la seua agro-biodiversitat i evitar l'abandonament de les explotacions agràries.

Objectiu específics:

Fomentar el conreu de les terres

Fomentar la sembra de les terres conreades

Manteniment del fruiters tradicionals.

Manteniment de la cabanya ramadera extensiva existent

Implantació i manteniment de cases d'abelles.

Destinataris:

Persones físiques o jurídiques titulars d'explotacions agràries de l'illa d'Eivissa

Règim

Concurrència no competitiva

Indicadors d'avaluació

- Núm. de sol·licituds presentades

- % executat del pressupost total previst a la convocatòria.

- Superfície en Hes de conreu subvencionades

- Superfície en Hes de conreu sembrades subvencionades

- Superfície en Hes subvencionades en manteniment de fruiters tradicionals

- Superfície en Hes de pastures per a ramaderia extensiva

- Núm. d'explotacions acollides a la implantació i manteniment de cases d'abelles

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

LÍNIA D'ACCIÓ: INCORPORACIÓ NOUS SOCIS A COOPERATIVES

Àmbit temporal:

Exercici 2023/2025

Cost previsible:

50.000 € anuals Partida pressupostària 4100.47900

Objectiu general:

Incentivar l'activitat que desenvolupen les societats cooperatives agràries como a canal de participació dels productors agraris en els processos de producció, transformació i comercialització dels seus productes amb l'objectiu de mantenir el teixit cooperatiu

Efectes a aconseguir:

Atreure nous agricultors que s'incorporin a les cooperatives agràries d'Eivissa

Destinataris:

Cooperatives agràries, legalment constituïdes, inscrites en el registre de cooperatives corresponent i que el seu àmbit d'activitat territorial estigui ubicat a Eivissa

Règim:

Concurrència no competitiva

 

Indicadors d'avaluació

Número d'agricultors incorporats.

% d'agricultors incorporats en relació a les baixes de l'any anterior

% de sol·licituds respecte a la mitjana d'altres anys

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

LÍNIA D'ACCIÓ: MANTENIMENT I MILLORA DE LA XARXA DE CAMINS RURALS A L'ILLA D'EIVISSA

Àmbit temporal:

Exercici 2023/2025

Cost previsible:

400.000 € Aplicació pressupostària 4100-76200

Objectiu general:

Manteniment i millora de les infraestructures rurals a l'illa d'Eivissa

Objectiu específics:

Manteniment i millora de la xarxa de camins rurals a l'illa d'Eivissa

Destinataris:

Ajuntaments de l'illa d'Eivissa

Règim

Concurrència no competitiva

Indicadors d'avaluació

- Núm. de sol·licituds presentades

- % executat del pressupost total previst a la convocatòria.

- % pressupost justificat pel beneficiari respecte a l'ajuda concedida

- Km. de camí objecte de la subvenció

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

LÍNIA D'ACCIÓ: SUBVENCIÓ NOMINATIVA A LA CONFRARIA DE PESCADORS D'EIVISSA

Àmbit temporal:

Exercici 2023/2025

Cost previsible:

40.000 € aplicació pressupostària 4100-48928

Objectiu general:

Promoció de la pesca artesanal sostenible i dels seus productes

Objectiu específics:

Donar suport a la Confraria d'Eivissa en les activitats de promoció i en el manteniment de les seves instal·lacions i despeses associades al seu manteniment

Destinataris:

Confraria de pescadors d'Eivissa

Règim:

Concessió directa

Indicadors d'avaluació

- Grau d'execució de les activitats previstes anualment en el seu pressupost subvencionades pel Consell Insular.

- Memòria anual d'actuació de les activitats realitzades i dels resultats obtinguts.

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

LÍNIA D'ACCIÓ: SUBVENCIÓ NOMINATIVA A LA CONFRARIA DE PESCADORS DE SANT ANTONI

Àmbit temporal:

Exercici 2023/2025

Cost previsible:

40.000 € aplicació pressupostària 4100-48927

Objectiu general:

Promoció de la pesca artesanal sostenible i dels seus productes

Objectiu específics:

Donar suport a la Confraria de Sant Antoni en les activitats de promoció i en el manteniment de les seves instal·lacions i despeses associades al mateix.

Destinataris:

Confraria de Pescadors de Sant Antoni

Règim:

Concessió directa

Indicadors d'avaluació

1. Grau d'execució de les activitats previstes anualment en el seu pressupost subvencionades pel Consell Insular.

1. Memòria anual d'actuació de les activitats realitzades i dels resultats obtinguts.

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

LÍNIA D'ACCIÓ: DESENVOLUPAMENT PARTICIPATIU RURAL I PESQUER

Àmbit temporal:

Exercici 2023/2025

Cost previsible:

100.000 € aplicació pressupostària 4100.48905

Objectiu general:

Impulsar el desenvolupament rural sostenible d'Eivissa mitjançant la innovació, la participació i la inclusió social , amb agents agraris, mediambientals, y socials enfortits per el desenvolupament de les seves estratègies de creixement, instalant la capacitat d'afrontar les dificultats generades per la doble insularitat, i generant i gestionant de manera eficient i sostenible els recursos endògens.

Objectiu específics:

Foment de la competitivitat del sector agrícola i ramader

Conservació i gestió sostenible dels recursos naturals, culturals i paisatgístics

Destinataris:

Grup d'Acció Local per al Desenvolupament Rural i Pesquer de d'Eivissa i Formentera

Règim:

Concessió directa

Indicadors d'avaluació

- Grau d'execució de les activitats previstes anualment en el seu pressupost subvencionades pel Consell Insular.

- Memòria anual d'actuació de les activitats realitzades i dels resultats obtinguts.

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

LÍNIA D'ACCIÓ: Actuacions de formació agrària i pesquera

Àmbit temporal:

Exercici 2023/2025

Cost previsible:

20.000 € Partida pressupostària 4100.45101

Objectiu general:

Actuacions de formació agrària i pesquera

Objectiu específics:

Assolir i recolzar iniciatives empresarials i del sector primari i la diversificació de l'economia rural i pesquera.

Destinataris:

Centre Integrat de Formació Professional Can Marines

Règim:

Concessió directa

Indicadors d'avaluació

- Grau d'execució de les activitats previstes anualment en el seu pressupost subvencionades pel Consell Insular.

- Memòria anual d'actuació de les activitats realitzades i dels resultats obtinguts.

 

DEPARTAMENT: Departament de Promoció Turística, Medi Rural i Marí

SECCIÓ: Secció d'Agricultura, Ramaderia i Pesca

Àmbit temporal:

Exercici 2023/2025

Línia d'acció (nom de l'acció)

Promoció dels productes agroalimentaris d'Eivissa a través de la gastronomia. Nominativa a la Federació de la Petita i Mitjana Empresa d'Eivissa i Formentera (PIMEEF)

Forma d'atorgament

Concessió directa

Objectius estratègics (què es pretén aconseguir amb la subvenció que es proposa)

1/ Augmentar la producció primària d'Eivissa i el seu consum

2/ Augmentar el numero de restaurants acollits al distintiu Sabors d'Eivissa.

3/ Augmentar el valor afegit de la cadena alimentària dels productes d'Eivissa, fomentant els vincles professionals entre els diferents sectors.

4/ La diferenciació i projecció de la gastronomia d'Eivissa basada en el producte local amb una estratègia conjunta i la participació dels sectors professionals.

5/ La col·laboració entre els sectors per a difondre els coneixements i la millora de productes.

6/ La formació i difusió al consumidor i al professional en relació amb els productes i la gastronomia, amb una orientació a la salut i la sostenibilitat.

Destinataris (beneficiaris o entitats col·laboradores)

Federació de la Petita i Mitjana Empresa d'Eivissa i Formentera (PIMEEF)

Efectes a aconseguir amb l'atorgament de la subvenció

Convertir Sabors d'Eivissa en el referent de la gastronomia d'Eivissa amb producte local a través de l'articulació de la cadena de valor del cicle del producte, des de l'origen, l'elaboració, la comercialització, la restauració fins al consumidor

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

 

Aplicació pressupostària

4100-4890137

Cost previsible

150.000,00 € anuals

Finançament (fons propis del CIE o també fons externs)

Fons propis

Compatibilitat o incompatibilitat

Compatibilitat

 

DEPARTAMENT: Departament de Promoció Turística, Medi Rural i Marí

SECCIÓ: Secció d'Agricultura, Ramaderia i Pesca

LÍNIA D'ACCIÓ: Activitats de foment i suport al cooperativisme agrari. Nominativa a al Unió de Cooperatives Agràries de Balears (UCABAL)

Àmbit temporal:

Exercici 2023/2025

Cost previsible:

15.000 € anuals Partida pressupostària 4100.4890103

Objectiu general:

Desenvolupar actuacions de promoció i serveis de l'activitat cooperativa

Efectes a aconseguir

Millorar la competitivitat de les cooperatives agràries o agroalimentàries d'Eivissa, potenciar el model de qualitat, la professionalització del sector i la comunicació, imatge, informació i promoció. Això, en el marc que es preveu en la llei 3/2019, agrària de les illes Balears, per a l'associacionisme agrari.

Destinataris:

Unió de Cooperatives Agràries de Balears (UCABAL)

Règim:

Concessió directa

Indicadors d'avaluació

- % compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

- % executat en relació amb el pressupost presentat

- % justificat en relació amb l'import concedit

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

FOMENT DE LA RAMADERIA

Línia d'acció: Ajuda per a la sembra de farratgeres i llavors de cereals

Àmbit temporal:

Exercici 2023-2025

Cost previsible:

52.000,00€ anuals a l'aplicació pressupostària 4100-47000

Objectiu general:

Conservar la cabanya ramadera

Objectius específics:

Fomentar la sembra d'espècies farratgeres tradicionals a l'àmbit d'Eivissa, per al seu aprofitament per part del bestiar i la sembra de cereals per a la obtenció de gra.

Destinataris:

Cooperatives agràries de l'illa d'Eivissa.

Règim:

Concurrència no competitiva.

Indicadors d'avaluació:

Número parcel·les sembrades.

Número d'hectàrees sembrades

Número de persones agricultores beneficiades per l'ajuda

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

FOMENT DE LA RAMADERIA

Línia d'acció: Ajuda per la pèrdua d'animals reproductors de l'espècie ovina i/o cabrum com a conseqüència d'atacs de cans a l'illa d'Eivissa

Àmbit temporal:

Exercici 2023-2025

Cost previsible:

3.000,00€ anuals a l'aplicació pressupostària 4100.47000

Objectiu general:

Conservar la cabanya ramadera

Objectius específics:

Fomentar i recolzar a les persones ramaderes què han perdut ovelles i/o cabres reproductores degut a atacs de cans, per a que reposin la manada.

Destinataris:

Ramaders/eres titulars d'una explotació d'animals reproductors d'oví i/o cabrum que hagin sofert pèrdues de femelles reproductores de les espècies ovina i/o cabrum.

Règim:

Concurrència no competitiva

Indicadors d'avaluació:

Número de femelles reproductores d'oví i/o caprí mortes a conseqüència d'un atac de cans, durant el període subvencionable.

Número de femelles reproductores d'oví i/o caprí reposades, durant el període subvencionable.

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

FOMENT DE LA RAMADERIA

Línia d'acció: Ajuda per a l'alimentació animal

Àmbit temporal:

Exercici 2023-2025

Cost previsible:

40.000 anuals a l'aplicació pressupostària 4100.47900

Objectiu general:

Fomentar l'adquisició d'alimentació animal, per part de les persones titulars de ramaderies de remugants de l'illa d'Eivissa; per suplir les mancances d'alimentació degut a èpoques de sequera.

Objectius específics:

Recolzar la mancança d'alimentació, per afectació dels conreus degut a èpoques de sequera.

Fomentar la conservació de la cabanya ramadera.

Destinataris:

Persones titulars d'explotacions ramaderes.

Règim:

Concurrència no competitiva

Indicadors d'avaluació:

Número d'explotacions beneficiàries.

Número d'animals reproductors beneficiats.

Quantitat d'alimentació animal subvencionada

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

FOMENT DE LA RAMADERIA

Línia d'acció: foment de les races autòctones en perill d'extinció i agrupacions racials

Àmbit temporal:

Exercici 2023-2025

Cost previsible:

40.000€ a l'aplicació pressupostària 4100.48901

8.000€ a l'aplicació pressupostària 4100.78901

Objectiu general:

Foment i manteniment de de la cabanya ramadera. En concret fomentar la implantació de mesures per fomentar les races autòctones en perill d'extinció i agrupacions racials d'espècies ramaderes, de l'illa d'Eivissa; mitjançant l'única associació que engloba totes les associacions de criadors oficialment reconegudes a l'illa d'Eivissa

Objectius específics:

Recolzar l'aplicació de programes de recuperació de races autòctones en perill d'extinció.

Recolzar l'aplicació de programes de reconeixement oficial com a raça autòctona, de les agrupacions racials de l'illa d'Eivissa.

Donar suport per a la difusió de les races autòctones en perill d'extinció i agrupacions racials d'espècies ramaderes de l'illa d'Eivissa

Recolzar a la Federació en l'adquisició d'un remolc per traslladar animals de raça a fires ramaderes o entre explotacions associades.

Fomentar la formació del sector.

Recolzar l'activitat de l'associació

Destinataris:

Federació Pitiüsa de Races Autòctones (FEPIRA)

Règim:

Concessió directa

Indicadors d'avaluació:

- Grau d'execució dels diferents programes anuals de manteniment i recuperació de les races.

- Grau d'execució dels diferents programes anuals de reconeixement de les noves races

- Número d'explotacions a les quals es presta servei tècnic.

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

FOMENT DE LA RAMADERIA

Línia d'acció: MILLORA DE LA SANITAT DE LA CABANYA RAMADERA D'EIVISSA

Àmbit temporal:

Exercici 2023-2025

Cost previsible:

40.000€ anuals a l'aplicació pressupostària 4100.48924

26.000€ anuals a l'aplicació pressupostària 4100.78900

Objectiu general:

Foment i manteniment de de la cabanya ramadera

Objectius específics:

Millora de la sanitat animal en les explotacions ramaderes de petits remugants de l'illa d'Eivissa, per millorar la seguretat alimentaria d'aquest sector; mitjançant l'única agrupació de defensa sanitària oficialment reconeguda.

Destinataris:

Agrupació de Defensa Sanitària de Ramat Oví d'Eivissa

Règim:

Concessió directa

Indicadors d'avaluació:

- Grau d'execució del programa sanitari anual previst

- Número d'explotacions a les quals es presta servei veterinari

- Percentatge de cabanya ramadera de petits remugants controlat per l'Agrupació

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

FOMENT DE LA RAMADERIA

Línia d'acció: Recolzament a l'activitat de sacrifici de ramat a l'illa d'eivissa

Àmbit temporal:

Exercici 2023-2026

Cost previsible:

10.000€ anuals a l'aplicació pressupostària 4100.46302

1.000.000 € l'aplicació pressupostària 4100.76302

Objectiu general:

Foment i manteniment de de la cabanya ramadera. En concret recolzar l'activitat de l'únic escorxador insular, per millorar la seguretat alimentaria en aquest procés, constituït pels 5 ajuntaments de l'illa d'Eivissa

Objectius específics:

Recolzar el manteniment de les instal·lacions i estructures pròpies de l'escorxador insular mancomunat de l'Illa d'Eivissa

recolzar el funcionament de l'escorxador insular en la seva prestació de serveis al sector ramader.

Destinataris:

Mancomunitat Intermunicipal Serveis Públics Insulars

Règim:

Concessió directa

Indicadors d'avaluació:

- Grau d'execució de les actuacions anuals plantejades

- Número d'animals sacrificats en l'escorxador insular, en relació a la cabanya reproductora de l'illa d'Eivissa; per espècies

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

FOMENT DE LA RAMADERIA

Línia d'acció: MILLORA DE LA SANITAT APíCOLa A EIVISSA

Àmbit temporal:

Exercici 2023-2025

Cost previsible:

10.000€ anuals a l'aplicació pressupostària 4100.48924

5.000€ anuals a l'aplicació pressupostària 4100.78900

Objectiu general:

Foment i manteniment de l'activitat productiva apícola

Objectius específics:

Millora de la sanitat en les explotacions apícolas de l'illa d'Eivissa, per millorar la seguretat alimentaria d'aquest sector; mitjançant l'única agrupació de defensa sanitària apícola oficialment reconeguda.

Destinataris:

Agrupació de Defensa Sanitària apícola amics apicultors d'Eivissa

Règim:

Concessió directa

Indicadors d'avaluació:

Grau d'execució del programa sanitari anual previst

Número d'explotacions a les quals es presta servei veterinari

Percentatge del cens apícola controlat per l'Agrupació

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

AJUDES PER AL DESENVOLUPAMENT DE LA CAÇA A L'ILLA D'EIVISSA

LÍNIA D'ACCIÓ: AJUDES A SOCIETATS DE CAÇADORS, AGRUPACIONS QUE GESTIONEN VEDATS DE CAÇA I ALTES ENTITATS RELACIONADES AMB LA CAÇA

Àmbit temporal:

Exercici 2023/2025

Cost previsible:

45.000 € (anuals) de l'aplicació pressupostària 4190-48900

12.000 € (anuals) de l'aplicació pressupostària 4190-78900

Objectiu general:

Donar suport a activitats sense ànim de lucre dutes a terme al territori d'Eivissa en matèria cinegètica, que promoguin la millora ambiental, i en conseqüència, la millora del potencial cinegètic.

Objectiu específics:

a) Afavorir la proliferació de la població cinegètica, mitjançant la realització de sembres destinades a la fauna i altres activitats agrícoles de gestió cinegètica (desbrossaments de zones arbustives).

b) Protecció de les espècies cinegètiques en èpoques de penúria alimentària o de climatologia adversa mitjançant la col·locació i manteniment de menjadores i abeuradors així com infraestructures diverses associades a la millora de la població cinegètica.

c) Millorar la senyalització dels vedats per a una millor gestió dels terrenys cinegètics.

d) Controlar la població de predadors susceptibles d'afectació a les espècies cinegètiques.

e) Creació de camps d'ensinistrament de cans.

f) Organitzar trobades, jornades, diades, activitats participatives de formació i promoció de l'activitat cinegètica i la caça amb races autòctones.

g) Realització d'estudis tècnics aplicables a les espècies cinegètiques o protegides que tenguin relació amb l'activitat cinegètica, i dels seus hàbitats, realitzats per tècnics competents en la matèria, així com la realització de Plans Tècnics de gestió cinegètica.

h) Afavorir la gestió cinegètica de terrenys mitjançant el lloguer d'aquests.

Destinataris:

Societats de caçadors previstes a la Llei 6/2006 balear de caça i pesca fluvial, modificada per la Llei 3/2013, de 17 de juliol, que siguin de l'àmbit territorial d'Eivissa i sense caràcter lucratiu, i altres entitats sense ànim de lucre relacionades amb la caça.

Règim

Concurrència

Indicadors d'avaluació

- Nombre de socis de l'entitat beneficiària

- Ràtio superfície sembrada per a la caça superfície del vedat.

- Ràtio d'hectàrees desbrossades superfície del vedat

- Afecció (local, insular, suprainsular o supracomunitari) de les activitats participatives organitzades per l'entitat

- Afecció (local, insular, suprainsular o supracomunitari) dels estudis científics i tècnics sobre aspectes cinegètics.

- La realització d'actuacions que suposin el foment de la caça amb ca eivissenc i modalitats tradicionals de caça.

- Tipus d'activitat que es subvenciona

- Memòria que contengui el grau d'execució de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

AJUDES PER AL DESENVOLUPAMENT DE LA CAÇA A L'ILLA D'EIVISSA

LÍNIA D'ACCIÓ: AJUDES PER A LA MILLORA DE VEDATS

Àmbit temporal:

Exercici 2023/2025

Cost previsible:

5.000 € (anuals) de l'aplicació pressupostària 4190-48900

3.000 € (anuals) de l'aplicació pressupostària 4190-78900

Objectiu general:

Donar suport actiu al vedats de caça a l'àmbit d'Eivissa donant suport a les activitats que promoguin la millora ambiental i en conseqüència la millora dels aprofitaments cinegètics.

Objectius específics:

a) Afavorir la proliferació de la població cinegètica, mitjançant la realització de sembres destinades a la fauna i altres activitats agrícoles de gestió cinegètica (desbrossaments de zones arbustives).

b) Protecció de les espècies cinegètiques en èpoques de penúria alimentària o de climatologia adversa mitjançant la col·locació i manteniment de menjadores i abeuradors així com infraestructures diverses associades a la millora de la població cinegètica.

c) Millora de la gestió dels terrenys cinegètics.

Controlar la població de predadors susceptibles d'afectació a les espècies cinegètiques.

d) Promoure iniciatives de defensa del medi ambient i de conservació de les espècies, siguin cinegètiques o no.

e) Defensar i promocionar de la caça esportiva.

Destinataris:

Persones físiques o jurídiques titulars de vedats de caça a l'àmbit territorial d'Eivissa.

Règim

Concurrència

Indicadors d'avaluació

- Superfície total del vedat

- Superfície de sembres per a la caça

- Superfície de terreny on s'han realitzat activitats agrícoles de gestió cinegètica (desbrossaments de zones arbustives).

- Tipus d'activitat que es subvenciona

- Memòria que contengui el grau d'execució de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

AJUDES PER AL DESENVOLUPAMENT DE LA CAÇA A L'ILLA D'EIVISSA

LÍNIA D'ACCIÓ: ASSOCIACIÓ DE CRIADORS DES CA EIVISSENC

Àmbit temporal:

Exercici 2023/2025

Cost previsible:

15.000 € (anuals) de l'aplicació pressupostària 4190-48922

Objectiu general:

Donar suport a activitats de foment del ca eivissenc i gestió del corresponent llibre genealògic.

Objectiu específics:

 

Destinataris:

Associació de Criadors d'es ca eivissenc (podenco ibicenco) d'Eivissa i Formentera

Règim

Nominativa

Indicadors d'avaluació

- Tipus d'activitat que es subvenciona

- Memòria que contengui el grau d'execució de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Turisme, Medi Rural i Marí

Secció

Agricultura, ramaderia i pesca

AJUDES PER AL DESENVOLUPAMENT DE LA CAÇA A L'ILLA D'EIVISSA

LÍNIA D'ACCIÓ: FEDERACIÓ BALEAR DE CAÇA

Àmbit temporal:

Exercici 2023/2025

Cost previsible:

45.000 € (anuals) de l'aplicació pressupostària 4190-48900

15.000 € (anuals) de l'aplicació pressupostària 4190-78900

Objectiu general:

Donar suport a activitats sense ànim de lucre dutes a terme al territori d'Eivissa en matèria cinegètica, que promoguin la millora ambiental, i en conseqüència, la millora del potencial cinegètic.

Objectius específics:

a) Protecció de les espècies cinegètiques en èpoques de penúria alimentària o de climatologia adversa mitjançant la col·locació i manteniment de menjadores i abeuradors així com infraestructures diverses associades a la millora de la població cinegètica.

b) Millorar la vigilància i gestió ambiental dels terrenys de caça

c) Controlar la població de predadors susceptibles d'afectació a les espècies cinegètiques.

d) Organitzar trobades, jornades, diades, activitats participatives de formació i promoció de l'activitat cinegètica i la caça amb races autòctones.

e) Realització d'estudis tècnics aplicables a les espècies cinegètiques o protegides que tenguin relació amb l'activitat cinegètica, i dels seus hàbitats, realitzats per tècnics competents en la matèria, així com la realització de Plans Tècnics de gestió cinegètica.

f) Promoure iniciatives de defensa del medi ambient i de conservació de les espècies, siguin cinegètiques o no.

g) Defensar i promocionar de la caça esportiva.

Destinataris:

Federació Balear de Caça

Règim

Nominativa

Indicadors d'avaluació

- Tipus d'activitat que es subvenciona

- Memòria que contengui el grau d'execució de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Departament de Promoció Econòmica i Empresarial, i Cooperació Municipal

SECCIÓ

Indústria

Línia d'acció

Foment de la moda Adlib

Forma d'atorgament

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

a) Incrementar i mantenir la comercialització de la moda Adlib

b) Consolidar i incrementar la indústria tèxtil feta a Eivissa

c) Donar difusió de la marca Adlib Ibiza

d) Incrementar el nombre de dissenyadors de moda a Eivissa

Destinataris

Dissenyadors de moda Adlib

Efectes a aconseguir amb l'atorgament de la subvenció

Dinamitzar i mantenir l'economia de la moda d'Eivissa, amb la presència i la promoció de la marca Adlib Ibiza a fires, passarel·les i esdeveniments de moda.

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

% de sol·licituds respecte a la mitjana d'altres anys

Aplicació pressupostària

4220.47000

Cost previsible

75.000 €

 

DEPARTAMENT

Departament de Promoció Econòmica i Empresarial, i Cooperació Municipal

SECCIÓ

Indústria

Línia d'acció

Foment de la moda Adlib (Futur Adlib)

Forma d'atorgament

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

a) Incrementar el nombre de dissenyadors de moda l'illa d'Eivissa

b) Fomentar la promoció de la producció de moda Adlib

c) Donar difusió de la marca Futur Adlib

Destinataris

Dissenyadors de moda Adlib i vinculada amb l'illa d'Eivissa que encara no estiguin en actiu

Efectes a aconseguir amb l'atorgament de la subvenció.

Promoure i donar a conèixer nous dissenyadors de moda que encara no estiguin en el mercat actiu

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria i els objectius

% repercussió mediàtica i promocional de l'activitat

% de sol·licituds respecte a la mitjana d'altres anys

Aplicació pressupostària

4220.48100

Cost previsible

7.500 €

Finançament

Fons propis

Compatibilitat o incompatibilitat

Compatibilitat

 

DEPARTAMENT

Departament de Promoció Econòmica i Empresarial, i Cooperació Municipal

SECCIÓ

Indústria

Línia d'acció

Foment de la millora de la infraestructura dels dissenyadors de moda Adlib i artesans de l'illa

Forma d'atorgament

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

a) Millorar la infraestructura de producció de la moda Adlib i de la resta del sector artesanal

b) Incrementar la producció de la indústria tèxtil i l'artesania feta a Eivissa i el nombre de tallers

c) Indirectament, difondre les marques Adlib Ibiza i Artesania d'Eivissa

d) Activar i consolidar el nombre de dissenyadors de moda artesanal i

Destinataris

Dissenyadors de moda Adlib i artesans de l'illa d'Eivissa

Efectes a aconseguir amb l'atorgament de la subvenció

Millorar la infraestructura física de la indústria de la moda i la infraestructura digital de visibilitat i venta del dissenyador, i dels artesans incrementant així la competitivitat del sector de moda artesanal i del sector artesanal en general.

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

% de sol·licituds respecte a la mitjana d'altres anys

Aplicació pressupostària

4220.77000

Cost previsible

100.000 €

Finançament

Fons propis

Compatibilitat o incompatibilitat

Compatibilitat

 

DEPARTAMENT

Departament de Promoció Econòmica i Empresarial, i Cooperació Municipal

SECCIÓ

Indústria

Línia d'acció

Foment de l'artesania, del comerç local i l'emprenedoria empresarial

Forma d'atorgament

Concurrència sense concurs

Objectius estratègics

1. a) Visibilitzar l'artesania d'Eivissa

1. b) Fomentar l'artesania tradicional i foment de la comercialització de l'artesania feta a Eivissa

1. c) Dinamitzar l'activitat econòmica dels artesans

1. d) Incrementar el nombre d'artesans en actiu

1. e) Incrementar les actuacions dirigides al foment del petit i mitjà comerç local

f) Activar i mantenir el comerç local de l'illa d'Eivissa

g) Millorar la imatge i les vendes del comerç local

h) Millorar l'economia insular amb el foment de l'emprenedoria empresarial i l'ocupació laboral

Destinataris

Ajuntaments de l'illa d'Eivissa

Efectes a aconseguir amb l'atorgament de la subvenció

Incrementar, i donar visibilitat de l'activitat artesanal de l'illa d'Eivissa

Activar i mantenir el comerç local de l'illa d'Eivissa i millorar l'economia insular, així com l'increment de la població en actiu

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb anys anteriors

% justificat en relació amb l'import disponible

% repercussió mediàtica i promocional de les activitats realitzades

Aplicació pressupostària

4220.46204

Cost previsible

300.000,00 €

Finançament

Fons propis

Compatibilitat o incompatibilitat

Compatibilitat

 

DEPARTAMENT

Departament de Promoció Econòmica i Empresarial, i Cooperació Municipal

SECCIÓ

Indústria

Línia d'acció

Pla de foment de l'emprenedoria empresarial

Forma d'atorgament

Concessió directa. Subvenció nominativa

Objectius estratègics

1. a) Facilitar la creació d'empreses i despatxos professionals.

1. b) Afavorir la consolidació d'empreses

1. c) Canalitzar les iniciatives empresarials cap a la viabilitat de mercat

Destinataris

Ajuntament de Santa Eulària des Riu

Efectes a aconseguir amb l'atorgament de la subvenció

Acompanyar i reforçar l'emprenedoria de l'illa d'Eivissa amb la realització del fòrum Ingenion

Indicadors d'avaluació

Nombre de participants

Visibilitat de les accions realitzades

% justificat en relació amb l'import concedit

Aplicació pressupostària

4220.46202

Cost previsible

10.000,00 €

Finançament

Fons propis

Compatibilitat o incompatibilitat

Compatibilitat

 

DEPARTAMENT

Departament de Promoció Econòmica i Empresarial, i Cooperació Municipal

SECCIÓ

Indústria

Línia d'acció

Pla de foment i manteniment del comerç local

Forma d'atorgament

Concessió directa. Subvenció nominativa

Objectius estratègics

1. Foment del comerç local d'Eivissa

Destinataris

PIMEEF – Federació d'Empresaris de la Petita i Mitjana Empresa d'Eivissa

Efectes a aconseguir amb l'atorgament de la subvenció

Protegir, mantenir i fomentar el comerç local de l'illa d'Eivissa

Indicadors d'avaluació

Nombre d'usuaris atesos

Nombre de comerços avaluats

Nombre de comerços participants

Aplicació pressupostària

4220.4890137

Cost previsible

90.000,00 €

Finançament

Fons propis

Compatibilitat o incompatibilitat

Compatibilitat

 

DEPARTAMENT

Departament de Promoció Econòmica i Empresarial, i Cooperació Municipal

SECCIÓ

Indústria

Línia d'acció

Conveni Cambra Comerç d'Eivissa i Formentera per garantir la seva continuïtat, i ajudar econòmicament en el funcionament i estructura

Forma d'atorgament

Concessió directa. Subvenció nominativa

Objectius estratègics

Donar suport a la Cambra de Comerç d'Eivissa finançant 'exercici de les seves funcions publico-administratives dirigides a les empreses de la seva circumscripció desenvolupades, i així preservar la seva continuïtat amb la tasca de promoció i defensa dels interessos generals del comerç a l'illa d'Eivissa.

Destinataris

Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació d'Eivissa i Formentera

Efectes a aconseguir amb l'atorgament de la subvenció

Afavorir la reactivació econòmica a l'illa d'Eivissa amb tots els projectes que te la Cambra de Comerç d''Eivissa, dirigits a les empreses comercials i altres empreses eivissenques.

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import disponible

Aplicació pressupostària

4220.48966

Cost previsible

100.000,00 €

Finançament

Fons propis

Compatibilitat o incompatibilitat

Compatibilitat

 

DEPARTAMENT

Departament de Promoció Turística, Medi Rural i Marí

Secció

Promoció Turística

Línia d'acció (nom de l'acció)

Premis projectes audiovisuals

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

- Fomentar la creació de projectes audiovisuals vinculats a millorar la imatge de l'illa d'Eivissa com a destinació turística

Destinataris

- Empreses privades / persones jurídiques*

- Persones físiques

*tenint en compte la potencial incidència de les presents ajudes en el mercat (ajudes de minimis)

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

Valoració de la comissió de valoració tècnica en relació amb els projectes presentats i la seva repercussió potencial en la promoció turística de l'illa d'Eivissa

Aplicació pressupostària

4321.47900

Cost previst

25.000 € (anuals)

Compatibilitat

Compatibilitat

 

DEPARTAMENT

Departament de Promoció Turística, Medi Rural i Marí

Secció

Promoció Turística

Línia d'acció (nom de l'acció)

Subvencions destinades a finançar actuacions d'informació i promoció turística desenvolupades pels Ajuntaments de l'illa d'Eivissa

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

- Fomentar la inversió dels Ajuntaments de l'illa d'Eivissa en la creació de producte turístic

- Millorar la informació turística oferida als nostres visitants

- Fomentar actuacions realitzades en els extrems de temporada

Destinataris

Ajuntaments de l'illa d'Eivissa

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat i justificat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

Aplicació pressupostària

4321.46200

Cost previst

175.000 € (anuals)

Compatibilitat

Compatibilitat

 

DEPARTAMENT

Departament de Promoció Turística, Medi Rural i Marí

Secció

Promoció Turística

Línia d'acció (nom de l'acció)

Subvenció associació AVAT (Associación de Viviendas Turísticas Vacacionales de Ibiza y Formentera)

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Subvenció directa

Objectius estratègics

- Foment de la professionalització del sector de l'habitatge turístic vacacional de l'illa d'Eivissa

- Millora de l'oferta turística

Destinataris

Asociación de Viviendas Turísticas Vacacionales de Ibiza y Formentera

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat i justificat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

Aplicació pressupostària

4321.4890105

Cost previst

32.000 € (2023)

25.000 € (2024)

25.000 € (2025)

Compatibilitat

Compatibilitat

 

DEPARTAMENT

Departament de Promoció Turística, Medi Rural i Marí

Secció

Promoció Turística

Línia d'acció (nom de l'acció)

Beques per a la formació i perfeccionament a les oficines d'informació turística del Consell Insular d'Eivissa

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

- Professionalització del sector turístic

- Possibilitar als estudiants de Turisme que puguin posar en pràctica i perfeccionar els seus coneixements

Destinataris

Estudiants de Turisme

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

- Avaluació del desenvolupament de l'activitat de la persona becada per part de la persona encarregada de la coordinació dels punts d'informació turística del Consell Insular d'Eivissa

Aplicació pressupostària

4321.48100

Cost previst

13.200 € (anuals)

Compatibilitat

Incompatibilitat

 

DEPARTAMENT

Departament de Promoció Turística, Medi Rural i Marí

Secció

Promoció Turística

Línia d'acció (nom de l'acció)

Subvenció Fundació Blue Life

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Subvenció directa

Objectius estratègics

- Foment de la inversió privada en projectes encaminats a la sostenibilitat, accessibilitat i circularitat en el sector turístic

- Millora de la consciència social en relació amb la sostenibilitat i accessibilitat en el sector turístic de l'illa d'Eivissa

Destinataris

Fundació Blue Life

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat i justificat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

Aplicació pressupostària

4321.XXXX

Cost previst

80.000 € (2023)

Compatibilitat

Compatibilitat

 

DEPARTAMENT

Departament de Promoció Turística, Medi Rural i Marí

Secció

Promoció Turística

Línia d'acció (nom de l'acció)

Subvencions per a la promoció turística de l'illa d'Eivissa mitjançant coproduccions minoritàries de projectes audiovisuals

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

- Fomentar la producció audiovisual vinculada a millorar la imatge de l'illa d'Eivissa com a destinació turística

- Incrementar el coneixement de l'illa d'Eivissa com a destinació turística a través del turisme cinematogràfic vinculat a les produccions audiovisuals

Destinataris

- Empreses privades / persones jurídiques*

- Persones físiques

*tenint en compte la potencial incidència de les presents ajudes en el mercat (ajudes de minimis)

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

Valoració de la comissió de valoració tècnica en relació amb els projectes presentats i la seva repercussió potencial en la promoció turística de l'illa d'Eivissa

Valoració en aplicació dels criteris establerts en les bases de la convocatòria

Aplicació pressupostària

4321.47900

Cost previst

100.000 € (anuals)

Compatibilitat

Compatibilitat

 

DEPARTAMENT

Departament de Promoció Turística, Medi Rural i Marí

Secció

Promoció Turística

Línia d'acció (nom de l'acció)

Subvencions desenvolupament de projectes audiovisuals vinculats amb la promoció turística de l'illa d'Eivissa

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

- Fomentar la producció audiovisual vinculada a millorar la imatge de l'illa d'Eivissa com a destinació turística

- Difusió de la diversitat de l'oferta turística de l'illa d'Eivissa

Destinataris

- Empreses privades / persones jurídiques*

- Persones físiques

*tenint en compte la potencial incidència de les presents ajudes en el mercat (ajudes de minimis)

Línies de subvenció

Modalitat A: Llargmetratges (Ficció/Animació)

Modalitat B: Sèries (Ficció/Animació)

Modalitat C: Llargmetratge/Sèrie (Documentals)

Indicadors d'avaluació

Valoració de la comissió de valoració tècnica en relació amb els projectes presentats i la seva repercussió potencial en la promoció turística de l'illa d'Eivissa

Valoració en aplicació dels criteris establerts en les bases de la convocatòria

Aplicació pressupostària

4321.47900

Cost previst

100.000 € (anuals)

Compatibilitat

Compatibilitat

 

DEPARTAMENT

Departament de Promoció Turística, Medi Rural i Marí

Secció

Promoció Turística

Línia d'acció (nom de l'acció)

Subvenció Fomento del Turismo de la Isla de Ibiza

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Subvenció directa

Objectius estratègics

- Creació i gestió de producte turístic de l'illa d'Eivissa

- Millora de l'oferta turística

Destinataris

Fomento del Turismo de la Isla de Ibiza

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat i justificat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

Aplicació pressupostària

4321.48914

Cost previst

475.000 € (anuals)

Compatibilitat

Compatibilitat

 

DEPARTAMENT

Departament de Promoció Turística, Medi Rural i Marí

Secció

Promoció Turística

Línia d'acció (nom de l'acció)

Subvenció Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Subvenció directa

Objectius estratègics

- Foment de la professionalització del sector turístic eivissenc

- Millora de la formació en matèria turística dels estudiants i professionals del sector eivissenc

Destinataris

Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

Nombre de participants matriculats

% justificat en relació amb l'import concedit

Aplicació pressupostària

4321.xxx

Cost previst

60.000 € (2023)

Compatibilitat

Compatibilitat

 

DEPARTAMENT

Departament de Promoció Turística, Medi Rural i Marí

Secció

Promoció Turística

Línia d'acció (nom de l'acció)

Subvencions projectes de sostenibilitat, circularitat i accessibilitat en el sector turístic

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

- Foment de la inversió privada en projectes encaminats a la sostenibilitat, accessibilitat i circularitat en el sector turístic

- Millora del grau de sostenibilitat i accessibilitat del sector turístic de l'illa d'Eivissa

- Diversificació i millora de la imatge exterior de l'illa d'Eivissa

Destinataris

- Empreses privades*

- Entitats sense ànim de lucre

*tenint en compte la potencial incidència de les presents ajudes en el mercat (ajudes de minimis)

Línies de subvenció

- Modalitat A. Subvencions per empreses privades

- Modalitat B. Subvencions per entitats sense ànim de lucre

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat i justificat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

Aplicació pressupostària

4321.47900 (200.000 €)

4321.48900 (100.000 €)

Cost previst

300.000 € (anuals)

Compatibilitat

Compatibilitat

 

DEPARTAMENT

Departament de Promoció Turística, Medi Rural i Marí

Secció

Promoció Turística

Línia d'acció (nom de l'acció)

Subvencions promoció exterior del sector audiovisual

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència sense concurs

Objectius estratègics

- Fomentar la promoció de projectes audiovisuals vinculats a millorar la imatge de l'illa d'Eivissa com a destinació turística

- Difusió de la diversitat de l'oferta turística de l'illa d'Eivissa

- Fomentar la promoció dels festivals de cinema més consolidats de l'illa d'Eivissa

Destinataris

- Empreses privades / persones jurídiques*

- Persones físiques

*tenint en compte la potencial incidència de les presents ajudes en el mercat (ajudes de minimis)

Línies de subvenció

Modalitat A: Promoció de projectes audiovisuals

Modalitat B: Promoció de festivals de cinema

Indicadors d'avaluació

Criteris de valoració establerts en les bases de la convocatòria

Aplicació pressupostària

4321.47900

Cost previst

30.000 € (anuals)

Compatibilitat

Compatibilitat

 

DEPARTAMENT

Departament de Promoció Turística, Medi Rural i Marí

Secció

Promoció Turística

Línia d'acció (nom de l'acció)

Subvenció Santa Eulària des Riu XXI, S.A.

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Subvenció directa

Objectius estratègics

- Millora del producte turístic MICE

- Professionalització del subsector turístic MICE

Destinataris

Santa Eulària des Riu XXI, S.A.

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat i justificat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

Aplicació pressupostària

4321.XXXX

Cost previst

40.000 € (anuals)

Compatibilitat

Compatibilitat

 

DEPARTAMENT

Departament de Promoció Turística, Medi Rural i Marí

Secció

Promoció Turística

Línia d'acció (nom de l'acció)

Subvenció Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Subvenció directa

Objectius estratègics

- Millora dels recursos turístics per afavorir el desenvolupament econòmic insular i la competitivitat en els mercats turístics internacionals

Destinataris

Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat i justificat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

Aplicació pressupostària

4321.76204

Cost previst

100.000 € (2023)

1.639.953,97 € (2024)

1.639.953,97 € (2025)

Compatibilitat

Compatibilitat

 

DEPARTAMENT

Innovació, Transparència, Participació i Transports

Secció

Transports

 

Línia d'acció (nom de l'acció)

Subvenció per al transport gratuït de majors de 65 anys, jubilats, pensionistes i altres col·lectius a través de la targeta T-DAURADA

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Subvenció directa

Objectius estratègics (què es pretén aconseguir amb la subvenció que es proposa)

Fomentar i afavorir l'ús del transport públic en autobús als col·lectius socials que formen part de l'anomenada "demanda captiva", tot eliminant la dependència del vehicle privat

Destinataris (beneficiaris o entitats col·laboradores)

De la subvenció directa: les 4 empreses concessionàries e transport regular en autobús de l'illa d'Eivissa, que deixaran de percebre l'ingrés per la tarifa de venda de bitllet per part de l'usuari i destinatari final de l'ajuda

De l'ajuda: les persones físiques titulars de la targeta T-Daurada (majors de 65 anys, jubilats i pensionistes i altres col·lectius d'acord amb els criteris per a la seva obtenció)

Efectes a aconseguir amb l'atorgament de la subvenció

Millora en la mobilitat general i descongestió viària, amb reducció d'emissió de gasos contaminants a l'atmosfera

Indicadors d'avaluació (indiqueu els indicadors de referència per a la subvenció que es preveu o aquells altres que no s'han previst en aquesta taula i que considereu han de ser tinguts en compte)

100% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

100% executat en relació amb el pressupost presentat

5% d'increment de viatgers en relació a l'any anterior

 

Aplicació pressupostària

4410.47000

Cost previsible

600.000 €

Finançament (fons propis del CIE o també fons externs)

Fons propis

Compatibilitat o incompatibilitat

Incompatibilitat

 

DEPARTAMENT

Innovació, Transparència, Participació i Transports

Secció

Transports

Línia d'acció (nom de l'acció)

Subvenció per al transport gratuït de menors de 18 anys a través de la targeta T-JOVE

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Subvenció directa

Objectius estratègics (què es pretén aconseguir amb la subvenció que es proposa)

Fomentar i afavorir l'ús del transport públic en autobús al col·lectius de boixos i joves menors d'edat, tot educant-los i incorporat valors d'ús dels avantatges del transport col·lectiu

Destinataris (beneficiaris o entitats col·laboradores)

De la subvenció directa: les 4 empreses concessionàries e transport regular en autobús de l'illa d'Eivissa, que deixaran de percebre l'ingrés per la tarifa de venda de bitllet per part de l'usuari i destinatari final de l'ajuda

De l'ajuda: les persones físiques titulars de la targeta T-JOVE (menors de 18 anys)

Efectes a aconseguir amb l'atorgament de la subvenció

Afavorir la mobilitat d'aquest col·lectiu i eliminar la dependència del transport privat. Fomentar l'ús del transport regular en autobús com alternativa al transport escolar per als menors d'edat sens dret a aquest darrer per motiu de distància del centre o de tractar-se d'ensenyament no obligatori. Millora en la mobilitat general i descongestió viària, amb reducció d'emissió de gasos contaminants a l'atmosfera

Indicadors d'avaluació (indiqueu els indicadors de referència per a la subvenció que es preveu o aquells altres que no s'han previst en aquesta taula i que considereu han de ser tinguts en compte)

100% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

100% executat en relació amb el pressupost presentat

5% d'increment de viatgers en relació a l'any anterior

 

Aplicació pressupostària

4410.47000

Cost previsible

700.000 €

Finançament (fons propis del CIE o també fons externs)

Fons propis

Compatibilitat o incompatibilitat

Incompatibilitat

 

DEPARTAMENT

Innovació, Transparència, Participació i Transports

Secció

Transports

Línia d'acció (nom de l'acció)

Subvenció per al transport bonificat al 50% dels membres de família nombrosa, titulars de la targeta T_PLATA

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Subvenció directa

Objectius estratègics (què es pretén aconseguir amb la subvenció que es proposa)

Fomentar i afavorir l'ús del transport públic en autobús als membres de famílies nombroses que no resultin objecte de descomptes superior al 50% amb altra targeta, Contribuir a la descongestió viària i a la reducció de l'emissió de gasos contaminats a l'atmosfera

Destinataris (beneficiaris o entitats col·laboradores)

De la subvenció directa: les 4 empreses concessionàries e transport regular en autobús de l'illa d'Eivissa, que deixaran de percebre l'ingrés per la tarifa de venda de bitllet per part de l'usuari i destinatari final de l'ajuda

De l'ajuda: les persones físiques titulars de llibres de família nombrosa que hagin obtingut la T-Plata

Efectes a aconseguir amb l'atorgament de la subvenció

Afavorir la mobilitat d'aquests col·lectius i eliminar la dependència del transport privat alternativa al transport escolar per als menors d'edat sens dret a aquest darrer per motiu de distància del centre o de tractar-se d'ensenyament no obligatori. Millora en la mobilitat general i descongestió viària, amb reducció d'emissió de gasos contaminants a l'atmosfera

Indicadors d'avaluació (indiqueu els indicadors de referència per a la subvenció que es preveu o aquells altres que no s'han previst en aquesta taula i que considereu han de ser tinguts en compte)

100% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

100% executat en relació amb el pressupost presentat

5% d'increment de viatgers en relació a l'any anterior

 

Aplicació pressupostària

4410.47000

Cost previsible

25.000 €

Finançament (fons propis del CIE o també fons externs)

Fons propis

Compatibilitat o incompatibilitat

Incompatibilitat

 

DEPARTAMENT

Innovació, Transparència, Participació i Transports

Secció

Transports

Línia d'acció (nom de l'acció)

Contractes programa amb les empreses concessionàries per a la realització de línies deficitàries

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Subvenció directa

Objectius estratègics (què es pretén aconseguir amb la subvenció que es proposa)

Fomentar i afavorir l'ús del transport públic en rutes que d'altra manera no es podrien realitzar per resultar econòmicament deficitàries

Destinataris (beneficiaris o entitats col·laboradores)

De la subvenció directa: les 4 empreses concessionàries e transport regular en autobús de l'illa d'Eivissa, que deixaran de percebre l'ingrés per la tarifa de venda de bitllet per part de l'usuari i destinatari final de l'ajuda

De l'ajuda: les persones físiques usuàries d'aquestes línies que podran utilitzar a un preu de tarifa ordinari, molt per davall del preu de recuperació del cost incorregut

Efectes a aconseguir amb l'atorgament de la subvenció

Realització de desplaçaments en substitució del vehicle privat, en zones i recorreguts insuficientment servits per l'oferta obligada concessional en no comptar amb suficient demanda.

Contribuir a la descongestió viària i a la reducció de l'emissió de gasos contaminats a l'atmosfera

Indicadors d'avaluació (indiqueu els indicadors de referència per a la subvenció que es preveu o aquells altres que no s'han previst en aquesta taula i que considereu han de ser tinguts en compte)

100% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

100% executat en relació amb el pressupost presentat

5% d'increment de viatgers en relació a l'any anterior

 

Aplicació pressupostària

4410.47000

Cost previsible

2.800.000 €

Finançament (fons propis del CIE o també fons externs)

Fons propis

Compatibilitat o incompatibilitat

Incompatibilitat

 

DEPARTAMENT

Innovació, Transparència, Participació i Transports

Secció

Transports

Línia d'acció (nom de l'acció)

Subvenció despeses ús obligatori estació CETIS

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Subvenció directa

Objectius estratègics (què es pretén aconseguir amb la subvenció que es proposa)

Compensar d'acord a la normativa de transports el dèficit ocasionat a les empreses de transport regular en autobús per a les despeses incorregudes en concepte de tarifes municipals d'ús de l'estació, increment de costos operatiu i d'altres derivades de la imposició d'ús obligatori de l'estació d'autobusos d'Eivissa ubicada al CETIS

Destinataris (beneficiaris o entitats col·laboradores)

Les 4 empreses concessionàries de transport regular de viatgers en autobús de l'illa d'Eivissa,

De l'ajuda; les persones físiques usuàries d'aquestes línies que podran utilitzar-les a un preu de tarifa ordinari, sense que es vegi augmentat per la inclusió de la "tariifa viatger" i "tarifa bus" associades a l'estació.

Efectes a aconseguir amb l'atorgament de la subvenció

Manteniment dels serveis de transport públic en autobús directament afectats així com la resta de serveis adscrits a cada concessió, que en cas contrari es veurien reduïts per compensar la pèrdua ocasionada.

Manteniment de les tarifes als viatgers.

Indicadors d'avaluació (indiqueu els indicadors de referència per a la subvenció que es preveu o aquells altres que no s'han previst en aquesta taula i que considereu han de ser tinguts en compte)

 

100% executat en relació amb el pressupost presentat i les factures aportades

 

 

Aplicació pressupostària

4410.47000

Cost previsible

1.000.000 €

Finançament (fons propis del CIE o també fons externs)

Fons propis

Compatibilitat o incompatibilitat

Incompatibilitat

 

DEPARTAMENT

Innovació, Transparència, Participació i Transports

Secció

Transports

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajudes per a les empreses transportistes prestadores del servei de transport regular de viatgers per carretera per compensar els descomptes aplicables als usuaris dels títols d'abonament multiviatge T-General i T-Plata durant el primer semestre de l'any 2023

Forma d'atorgament

Concurrència no competitiva

Cost previsible:

2.000.000 € anuals de l'aplicació pressupostària 441.47000

 

Objectius estratègics( que es pretén aconseguir amb la subvenció que es proposa)

Fomentar i afavorir l'ús del transport públic en autobús als usuaris titulars dels abonaments T-General (usuaris freqüents del sistema de transports) i T-Plata freqüents del sistema de transports de famílies nombroses) compensant els efectes negatius de la situació econòmica derivada de la guerra d'Ucrània

Destinataris:

De la subvenció directa: les 4 empreses prestadores del servei de transport regular en autobús de l'illa d'Eivissa, que deixaran de percebre l'ingrés per la reducció en la tarifa de venda de bitllet per part de l'usuari i destinatari final de l'ajuda

De l'ajuda: les persones físiques usuaris del sistema de transport públic i titulars de la targeta T-General i T-Plata

Indicadors d'Avaluació:

100% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

100% executat en relació amb el pressupost presentat

30% d'increment de viatgers en relació al darrer quadrimestre de l'any 2019

Compatibilitat / incompatibilitat:

Incompatibilitat

 

DEPARTAMENT

Innovació, Transparència, Participació i Transports

Secció

Transports

Línia d'acció (nom de l'acció)

per a la realització dels cursos per a l'obtenció del certificat d'aptitud professional acreditatiu de la qualificació inicial, ampliació, o renovació, dels conductors residents a Eivissa, que hagin finalitzat en el període comprès entre l'1 de setembre de 2019 i el 31 de desembre de 2022 amb la qualificació d'apte.

Règim:

Concurrència no competitiva

Cost previsible:

480.000€ anuals de l'aplicació pressupostària

 

Objectius estratègics (que es pretén aconseguir amb la subvenció que es proposa)

Facilitar ajuts econòmiques per al finançament per a la la realització dels cursos per a l'obtenció del certificat d'aptitud professional acreditatiu de la qualificació inicial, ampliació, o renovació, dels conductors residents a Eivissa.

Podran sol·licitar-se els ajuts per als cursos que, reunint els requisits de la convocatòria, es finalitzin amb qualificació d'apte entre l'1 de setembre de 2019 i 31 de desembre de 2022.

Destinataris:

Persones físiques i jurídiques residents a l'Illa d'Eivissa.

Indicadors d'Avaluació:

Núm. de sol·licituds presentades

Núm. de sol·licituds aprovades i núm. de sol·licituds denegades

Relació entre el crèdit previst per a la convocatòria i crèdit executat.

Compatibilitat / incompatibilitat:

Compatible amb altres ajudes si no es supera el cost de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Presidència

Secció

 

Línia d'acció (nom de l'acció)

Col·laboració interadministrativa Ajuntaments de l'illa d'Eivissa en matèria de Protecció Civil

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Directa

Objectius estratègics

Recolzament al manteniment de l'activitat dels servei públic de protecció civil desenvolupada per les agrupacions de voluntaris que depenen dels ajuntaments

Destinataris

Ajuntaments d'illa d'Eivissa

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

 

Aplicació pressupostària

9120.76201- Ajuntament d'Eivissa- 35.000€

9120.76202- Ajuntament Sant Antoni de Portmany-30.000€

9120.76203- Ajuntament de Santa Eulària des Riu-30.000€

9120.76204- Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia-30.000€

9120.76205- Ajuntament de Sant Joan de Labritja-20.000€

Cost previst

145.000 euros

Compatibilitat

Aquestes ajudes són compatibles amb la percepció d'altres ajudes procedents de qualsevol altra administració o ens públic o privat, sempre que el seu import sigui de tal quantia que aïlladament o en concurrència amb altres subvencions no superi el cost total de l'activitat subvencionada.

 

DEPARTAMENT

Innovació, Transparència, Participació i Transports

Secció

Transparència i Participació

Línia d'acció (nom de l'acció)

Ajudes destinades a associacions de l'illa d'Eivissa

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Concurrència competitiva

Objectius estratègics

Foment de l'associacionisme a l'illa d'Eivissa, així com l'ajuda al funcionament i manteniment de les associacions a vehicle d'organització i canalització de la participació ciutadana..

Destinataris

- Associacions d'immigrants

- Cases regionals

- Associacions de voluntaris

- Associacions de vesins

Línies de subvenció

 

Indicadors d'avaluació

% compliment de l'activitat d'acord amb la memòria

% executat en relació amb el pressupost presentat

% justificat en relació amb l'import concedit

% de sol·licituds respecte a la mitjana d'altres anys

Aplicació pressupostària

9240. 4890000

Cost previst

40.000 €

Compatibilitat

Compatible

 

DEPARTAMENT

Departament de Promoció Econòmica i Empresarial, i Cooperació Municipal

Secció

Cooperació Municipal

Línia d'acció (nom de l'acció)

Aportació econòmica als ajuntaments de l'illa d'Eivissa per executar el Pla Estratègic d'Inversions Municipals (PLA 5)

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Directa

Objectius estratègics

Impulsar i executar diferents inversions i obres de millora als municipis dins el Pla Estratègic d'Inversions Municipals de l'illa d'Eivissa (PLA 5)

Destinataris

Ajuntaments de l'illa d'Eivissa

Línies de subvenció

Una

Indicadors d'avaluació

Nombre d'obres i projectes executats

Grau d'execució de les obres i inversions

Terminis d'execució de les obres i inversions

 

Aplicació pressupostària

9420 76200

Cost previst

2.500.000 €

Compatibilitat

Compatibilitat

 

DEPARTAMENT

Departament de Promoció Econòmica i Empresarial, i Cooperació Municipal

Secció

Cooperació Municipal

Línia d'acció (nom de l'acció)

Aportació econòmica als ajuntaments de l'illa d'Eivissa per executar inversions i millores de la sostenibilitat i l'eficiència urbana

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Directa

Objectius estratègics

1. Impulsar la inversió municipal en projectes i obres dirigides a:

1. - La millora de l'eficiència energètica a espais i edificis públics

1. - La millora en xarxa baixa del cicle de l'aigua i de reducció de les fuites

1. - El foment de l'accessibilitat, en aplicació de la Llei d'accessibilitat universal

1. - La millora d'espais urbans

- La mobilitat urbana sostenible

Destinataris

Ajuntaments de l'illa d'Eivissa:

Ajuntament d'Eivissa: 1.001.193,10 €

Ajuntament de Santa Eulària:1.201.599,89 €

Ajuntament de Sant Josep: 1.013.003,28 €

Ajuntament de Sant Antoni: 893.329,98 €

Ajuntament de Sant Joan: 490.873,68 €

Línies de subvenció

Una

Indicadors d'avaluació

Nombre d'obres i projectes executats

Grau d'execució de les obres i inversions

Terminis d'execució de les obres i inversions

 

Aplicació pressupostària

9420 76200

Cost previst

4.600.000 €

Compatibilitat

Compatibilitat

 

DEPARTAMENT

Departament de Promoció Econòmica i Empresarial, i Cooperació Municipal

Secció

Cooperació Municipal

Línia d'acció (nom de l'acció)

Subvenció als Ajuntaments de l'illa d'Eivissa per cooperar econòmicament en el finançament de la prestació del servei públic integral de recollida i transport de residus urbans municipals.

Forma d'atorgament (concurrència competitiva o subvenció directa)

Directa

Objectius estratègics

- Cooperar econòmicament amb els ajuntaments en el finançament de les despeses en la prestació d'un servei públic en matèria de residus urbans.

- Garantir la prestació d'un servei públic i la seua eficàcia.

Destinataris

Ajuntaments de l'illa d'Eivissa

Línies de subvenció

Una

Indicadors d'avaluació

Percentatge de despesa de la prestació del servei públic municipal finançada.

Import total de la prestació del servei públic finançat.

Nombre de rebuts emesos en concepte del servei públic finançat.

 

Aplicació pressupostària

9420.46207

Cost previst

4.371.974,26 €

Compatibilitat

Compatibilitat

 

Eivissa, 24 de gener de 2023

El cap de secció del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni José Vicente Garibo Redolat

 

ANNEX I FITXA DE VALORACIÓ CONVOCATORIES SUBVENCIONS

Departament:

Secció:

Línia d'acció (nom de l'acció):

Forma d'atorgament:

Objectius:

IMPORT CONVOCATÒRIA

IMPORT CONCEDIT

IMPORT JUSTIFICAT

 

 

 

Indicadors per a la valoració dels resultats:

INDICADOR

RESULTAT

 

 

 

 

 

 

 

 

Manteniment, modificació o supressió de la convocatòria:

Propostes de millora per properes convocatòries:

Signatura