Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 65785
Modificació de la composició de la Comissió de seguiment i avaluació de la carrera professional dels empleats públics de l’Ajuntament de sa Pobla

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per fer constar que en data 30 de desembre de 2022 el Batle president per Decret de Batlia núm.2022-1342 ha resolt modificar la composició de la Comissió de seguiment i avaluació de la carrera professional dels empleats públics de l'Ajuntament de sa Pobla.

PROVISIÓ

En data de 7 de març de 2019 l'Ajuntament Ple adoptà l'acord d'aprovació de l'Acord de carrera professional dels empleats públics de l'Ajuntament de sa Pobla, de conformitat amb els termes i condicions pactades entre les parts en data de 28 de febrer de 2019. Dit acord fou objecte de publicació al BOIB núm. 38 de 23 de març de 2019.

Per poder dur a terme l'acordat, el punt dotzè preveu la creació de la Comissió de seguiment i avaluació la qual haurà d'estar formada per personal tècnic, la qual fou creada per Decret de batlia núm. 375/2019.

Que havent-se produït modificacions en les situacions administratives dels membres de la mateixa, pertoca modificar-la.

L'article 21.1.h de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases de Règim Local, atorgar competència a aquest batle pel que fa prefectura de tot el personal.

En virtut de l'anterior

DISPOSO

PRIMER. Modificar la composició de la Comissió de seguiment i avaluació de la carrera professional dels empleats públics de l'Ajuntament de sa Pobla, que tindrà com a tasques principals la posada en marxa, l'execució, i la interpretació de tot quan fa referència a la carrera professional, quedant com segueix:

President: Llorenç Reus Riera, secretari accidental de l'Ajuntament.

Vocals:

Francesc Pons Buades, interventor de l'Ajuntament.

Maria del Mar Torrens Socias, tresorera accidental de l'Ajuntament.

Catalina Serra Socias, administrativa en cap del Departament de RRHH.

Maria Inmaculada Aguiló Gost, aux. Administrativa de secretaria.

Maria del Mar Serra Gost, tag de secretaria.

En cas d'absència el President podrà esser substituït per qualsevol dels vocals conforme l'ordre indicat anteriorment.

Podrà exercir les tasques secretari/a de la mateixa, qualsevol del seus vocals qui a la vegada també tindrà vot.

Els membres només podran ser apartats previ tramitació d'expedient i adopció d'acord disciplinari.

SEGONA.- Resultant que entre els membres de la Comissió es troben dos representants d'una organització representativa d'interessos socials, i als efectes previstos a l'article 15.2 de la Llei 40/2015, de 1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic, la mateixa podrà establir i/o completar les seves pròpies normes de funcionament.

En la part no establerta o no completada per la pròpia autoregulació de la Comissió, s'estarà al que disposa la regulació dels òrgans col·legiats de la Llei 40/2015.

TERCERA.- Els informes de la mateixa seran preceptius. La comissió es trobarà integrada al Departament de secretaria, i tindrà plena autonomia per a l'exercici de les tasques de valoració i seguiment de l'Acord de la carrera professional, tot sense perjudici del que es disposa a l'article 21.1.h de la Llei 7/1985.

 

Sa Pobla, document signat electrònicament: (3 de gener de 2023)

El batle

Llorenç Gelabert Crespí