Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 65713
Resolució del conseller d’Educació i Formació Professional de 17 de gener de 2023 per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d’Educació i Formació Professional en el tercer quadrimestre de l’any 2022 i, amb caràcter extraordinari, altres convenis de col·laboració subscrits anteriorment en 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, una relació dels convenis de col- laboració subscrits, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col- laboració subscrits per la Conselleria competent en matèria d'educació i formació professional

1.En el tercer quadrimestre de l'any 2022:

- Conveni de col- laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i el Reial Club Nàutic del Port de Pollença per a l'ús de l'Aula Mediambiental RCNPP com a recurs didàctic, de data 25 de novembre de 2022.

- Addenda al Conveni de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears en relació al Pla de Formació Lingüística i Cultural (FOLC) del curs escolar 2021/2022, de data 23 de novembre de 2022.

- Conveni de col- laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Costitx en matèria d'educació de persones adultes, de data 7 d'octubre de 2022.

- Conveni de col- laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Vilafranca de Bonany en matèria d'educació de persones adultes, de data 24 d'octubre de 2022.

- Conveni de col- laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia en matèria d'educació de persones adultes, de data 24 d'octubre de 2022.

- Conveni de col- laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Santa Margalida en matèria d'educació de persones adultes, de data 24 d'octubre de 2022.

- Primera addenda al conveni de col- laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i la Fundación Laboral de la Construcción per impartir cicles formatius de la família professional d'Edificació i Obra Civil, de data 24 d'octubre de 2022.

- Conveni de col- laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Felanitx en matèria d'educació de persones adultes, de data 28 d'octubre de 2022.

- Conveni de col- laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Llucmajor en matèria d'educació de persones adultes, de data 3 de novembre de 2022.

- Addenda per a l'any 2022 al conveni de col- laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca del Govern de les Illes Balears i la Cambra, Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Mallorca per desenvolupar actuacions relacionades amb l'impuls a la formació professional dual, el foment de la formació professional del sistema educatiu i l'adequació de la formació professional a l'entorn productiu, de data 14 de novembre de 2022.

​​​​​​​- Conveni de col- laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Campos en matèria d'educació de persones adultes, de data 22 de novembre de 2022.

- Conveni de col- laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de sa Pobla en matèria d'educació de persones adultes, de data 22 de novembre de 2022.

- Conveni de col- laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Santanyí en matèria d'educació de persones adultes, de data 28 de novembre de 2022.

- Addenda a l'Acord de col- laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca i la Conselleria de Salut i Consum per al desenvolupament d'activitats formatives per als cicles formatius de les famílies professionals de Sanitat i de Química en centres sanitaris i de recerca en salut de les Illes Balears dependents de la Conselleria de Salut i Consum, la qual afecta el cicle formatiu de grau superior d'Anatomia Patològica i Citodiagnòstic i que signen la Conselleria d'Educació i Formació Professional, la Conselleria de Salut i Consum i el Servei de Salut de les Illes Balears, de data 12 de desembre de 2022.

- Addenda a l'Acord de col- laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca i la Conselleria de Salut i Consum per al desenvolupament d'activitats formatives per als cicles formatius de les famílies professionals de Sanitat i de Química en centres sanitaris i de recerca en salut de les Illes Balears dependents de la Conselleria de Salut i Consum, la qual afecta el cicle formatiu de grau superior de Laboratori Clínic i Biomèdic i que signen la Conselleria d'Educació i Formació Professional, la Conselleria de Salut i Consum i el Servei de Salut de les Illes Balears, de data 12 de desembre de 2022.

- Addenda a l'Acord de col- laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca, la Conselleria de Salut i Consum per al desenvolupament d'activitats formatives per als cicles formatius de les famílies professionals de sanitat i de química en centres sanitaris i de recerca en salut de les Illes Balears dependents de la Conselleria de Salut i Consum, que afecta el cicle formatiu de grau superior d'Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear i que signen la Conselleria d'Educació i Formació Professional, la Conselleria de Salut i Consum i el Servei de Salut de les Illes Balears, de data dia 12 de desembre de 2022.

- Addenda a l'Acord de col- laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca i la Conselleria de Salut i Consum per al desenvolupament d'activitats formatives per als cicles formatius de les famílies professionals de Sanitat i de Química en centres sanitaris i de recerca en salut de les Illes Balears dependents de la Conselleria de Salut i Consum, que afecta el cicle formatiu de grau mitjà d'Emergències Sanitàries i que signen la Conselleria d'Educació i Formació Professional, la Conselleria de Salut i Consum i el Servei de Salut de les Illes Balears, de data 12 de desembre de 2022.

- Conveni de col- laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Pollença en matèria d'educació de persones adultes, de data 16 de desembre de 2022.

- Conveni de col- laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany en matèria d'educació de persones adultes i per al foment dels ensenyaments d'idiomes de règim especial per al curs escolar 2022-2023, de data 16 de desembre de 2022.

- Conveni de col- laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Binissalem en matèria d'educació de persones adultes, de data 16 de desembre de 2022.

- Conveni de col- laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu en matèria d'educació de persones adultes, de data 16 de desembre de 2022.

- Conveni de col- laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Inca en matèria d'educació de persones adultes per al curs escolar 2022-2023, de data 16 de desembre de 2022.

- Conveni de col- laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Formentera en matèria d'educació de persones adultes, de data 27 de desembre de 2022.

- Conveni de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat Escoleta Picarol per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, de data 2 de setembre de 2022.

- Addenda al conveni de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Selva per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, de data 21 de setembre de 2022.

- Conveni de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat Escoleta Sinapsis per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, de data 26 de setembre de 2022.

- Conveni de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat Escoleta de Pa amb Oli per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, de data 20 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Alaior per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 14 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Alaró per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infanti, de data 15 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Alcúdia , per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 15 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Algaida, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 20 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Andratx, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 16 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Artà, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 14 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Binissalem, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 15 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Bunyola, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 21 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Calvià i l' Institut Municipal d'Educació i Biblioteques ,per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 7 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Campanet, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 15 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Campos, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 12 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Capdepera, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 9 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca i el Patronat Municipal d'Escoles Infantils, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 12 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Consell, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 15 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Deià, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 14 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Eivissa, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 30 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament des Castell, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 15 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament des Mercadal per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 22 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament des Migjorn Gran per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 20 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Esporles, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 19 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Estellencs per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 15 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Felanitx per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 15 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Ferreries, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil. De data 19 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Inca, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 15 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Lloret de Vistalegre, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 19 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Llubí i per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 20 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Llucmajor per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 12 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Manacor per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 15 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Mancor de la Vall per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 20 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Maó per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 14 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Marratxí i per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 7 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Montuïri per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 16 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Palma i el Patronat Municipal d'Escoles Infantils, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 21 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Pollença per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 17 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Porreres per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 16 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Puigpunyent, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 20 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sa Pobla, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 15 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 19 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 21 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 12 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 7 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Lluís, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 16 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Santa Eugènia, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 19 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 28 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Santa Margalida per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 16 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Santa Maria per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 7 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Santanyí per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 19 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Selva per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 21 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sencelles per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 16 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de ses Salines per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 15 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sineu per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 16 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sóller i l'entitat dependent Empresa Pública Empresarial Sóller 2010, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 19 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Valldemossa per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 16 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Vilafranca de Bonany per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 19 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Consell Insular d'Eivissa per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 20 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Formentera per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 9 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Angelets de Llum per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 23 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Baberitos per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 24 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Baberitos Tenis per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de 24 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Babyland Ibiza per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 11 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Blancanieves per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 11 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Blaucel per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 25 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Confits per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 24 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Corrillos per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 11 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Dues Llunes Escola d'Infants, per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 24 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Dulces Sueños per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 7 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil El Trenet Blau per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 11 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Es Llaüt per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 29 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Escola Nova per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 24 de novembre de 2022.

- Addenda de correcció d'errades del Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Escola Nova per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 12 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Escoleta Picarol per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 25 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Escoleta Sinapsis per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 24 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Gianni Rodari per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 1 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Hobbiton per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 24 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Koala per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 24 de novembre de 2022.

- Addenda de correcció d'errades del Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Koala per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 12 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centred'Educació Infantil Koala Polígon per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 29 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil La Cuna per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 1 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil La Vall per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 24 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Lluna de Paper per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 24 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil CEI Mafalda per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 11 de novembre de 2022.

​​​​​​​- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Mamá Osa per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 2 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Menudall per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 29 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Món Petitó per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de 20 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Mondaura per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 2 desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Nuestra Señora de la Providencia per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 29 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Nuestra Señora de la Providencia (Son Ferriol) per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 24 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Petit Món per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 29 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Centre d'Educació Infantils Petits per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 11 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Petits Ferrerets per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 29 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil PICA-SOL per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 29 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Angelets de Llum Campos per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 2 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Popeye per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 29 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Poporiol per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 2 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Rin Tin Tin per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 1 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Ropit per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 29 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Sa Capçaneta per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 1 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Sa Miloca per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 29 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Sant Alfons per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 1 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Sant Francesc d'Assís per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 29 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Sant Salvador per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 1 de desembre de 2022.

​​​​​​​- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil S'Estel per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 5 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Siervas de Jesús Sagrado Corazón per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 1 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Siete Enanitos per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 29 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Sol Solet per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 29 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Centre d'Educació Infantil Somnis per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 11 de novembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Teringa per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 9 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Wabi Sabi per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 29 d'octubre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Xin Xirineu Can Picafort per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 1 de desembre de 2022.

- Conveni específic de col- laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Xipell per establir la gratuïtat del servei educatiu de tercer d'educació infantil, de data 2 de desembre de 2022.

2. En el segon quadrimestre de 2020:

- Conveni de col.laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca del Govern de les Illes Balears i I'Organització Nacional de Cecs Espanyols (ONCE) per a l'atenció dels alumnes amb necessitats educatives especials associades a discapacitat sensorial visual, de data 6 de juliol de 2020.

3. En el segon quadrimestre de 2021:

- Conveni de col.laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i el Servei de Salut de les Illes Balears, per a la formació del personal docent de centres d'educació secundària obligatòria sostinguts amb fons públics en tècniques bàsiques de reanimació cardiopulmonar, de data 9 de juliol de 2021.

- Conveni específic de col.laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i la Universitat de les Illes Balears, per al desenvolupament de programes d'enriquiment per alumnat amb altes capacitats intel'lectuals, de data 31 d'agost de 2021.

4. En el tercer quadrimestre de 2021:

- Acord de col.laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears pel qual s'estableix el protocol general d'actuacions per al desenvolupament del programa 'Alter" d'intervenció socioeducativa per a joves en situació de risc d'exclusió social i escolar, de data 18 de novembre de 2021.

5. En el segon quadrimestre de 2022:

- Conveni de col.laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Associació Dislèxia i Família (DISFAM) per a l'atenció de l'alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu associades a trastorns de l'aprenentatge, signat el dia 26 de maig de 2022

- Modificació i pròrroga del Conveni de 9 de juliol de2021, entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i el Servei de Salut de les Illes Balears, per a la formació del personal docent de centres d'educació secundària obligatòria sostinguts amb fons públics en tècniques bàsiques de reanimació cardiopulmonar, de data 30 de juny de 2022.

- Conveni de col- laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional, l'Ajuntament de Campanet i l'APIMA del CEIP Llorenç Riber per a la gestió del menjador escolar del CEIP Llorenç Riber de Campanet, amb data de signatura 15 de juliol de 2022.

- Conveni de col- laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i l'AFA del CEIP Pere Rosselló i Oliver, per a la gestió del menjador escolar del CEIP Pere Rosselló i Oliver d'Alaró, de data 31 de maig de 2022.

- Addenda mitjançant la qual es prorroga la vigència del Conveni de col- laboració, signat en data 18 de gener de 2021, entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca (actualment Conselleria d'Educació i Formació Professional) i l'APIMA del CEIP Ses Roques (Caimari), per a la gestió del menjador escolar del CEIP Ses Roques (Caimari), de data 15 de juliol de 2022.

- Addenda mitjançant la qual es prorroga el Conveni de col- laboració, signat en data 30 juny de 2021 entre la Conselleria d'Educació, i Formació Professional i l'APIMA de l'EI Sa Graduada, per a la gestió del menjador escolar del EI Sa Graduada, de data 20 de juny de 2022.

- Addenda mitjançant la qual es prorroga la vigència del Conveni de col- laboració, signat en data 18 de gener de 2021, entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca, l'Ajuntament d'Artà i l'APIMA del CEIP Rosa dels Vents, per a la gestió del menjador escolar del CEIP Rosa dels Vents, de data 15 de juny de 2022.

- Addenda mitjançant la qual es prorroga la vigència del Conveni de col- laboració, signat en data 1 de desembre de 2020, entre la Conselleria d'Educació i Universitat i Recerca (actualment Conselleria d'Educació i Formació Professional), i l'APIMA del CEIP Son Canals (Palma), per a la gestió del menjador escolar del CEIP Son Canals (Palma), de data 15 de juny de 2022.

- Addenda mitjançant la qual es prorroga la vigència del Conveni de col- laboració, signat en data 5 de juliol de 2018, entre la Conselleria d'Educació i Universitat (actualment Conselleria d'Educació i Formació Professional), i l'Ajuntament de Binissalem, per a la gestió dels menjadors escolars dels CEIP Binissalem (actualment CEIP Pedra Viva) i CEIP Robines, de data 29 de juny de 2022.

 

Palma, 17 de gener de 2023

El conseller d'Educació i Formació Professional Martí X. March Cerdà