Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE LLOSETA

Núm. 61498
Revocació d'aprovació de les bases reguladores i convocatòria del procediment per a la cobertura de 2 places de policia local, funcionari de carrera de l'ajuntament de Lloseta, pel sistema de mobilitat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per la present es fa saber que el 20 de gener de 2023 el Sr. Batle de l'Ajuntament de Lloseta, va aprovar el Decret 2023-0042 per el que, seguint el procediment que estableix l'Article 109.1 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, es procedeix a la revocació del Decret 2022-0937 de 28 de novembre de 2022. En ell, es contenia l'aprovació de les bases reguladores i convocatòria del procediment per la cobertura de dues places de policia local, funcionari de carrera de l'Ajuntament de Lloseta seguint el sistema de provisió de mobilitat (BOIB núm. 158 de 06 de desembre de 2022).

Així, es deixa sense efectes la convocatòria i no es procedirà a la seva publicació en el Butlletí Oficial de l'Estat.

 

Lloseta, (20 de gener de 2023

El batle Jose Maria Muñoz Perez)

 

Contra aquest acord que esgota la via administrativa es pot interposar alternativament recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes a contar des del següent al de la recepció de la present notificació, davant la batllia d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o recurs contenciós- administratiu, davant el jutjat del Contenciós-Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, a contar des del dia següent al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. Si optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici que pugui interposar se, qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.