Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 38190
Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), per la qual es reobre el termini de presentació de sol·licituds i es modifica la Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), per la qual es convoquen, mitjançant el procediment anticipat de despesa, les ajudes per fomentar la producció de productes agrícoles de qualitat per a l’any 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 6 de desembre de 2022 es va publicar en BOIB núm. 158 la Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), de 24 de novembre de 2022, per la qual es convoquen, mitjançant el procediment anticipat de despesa, les ajudes per fomentar la producció de productes agrícoles de qualitat per a l'any 2023.

En compliment d'allò que preveu l'article 9 del Reglament (UE) núm. 702/2014, esmentat, el FOGAIBA va trametre a la Comissió Europea la informació resumida d'aquesta ajuda, a la qual se li va assignar el número d'identificació d'ajuda SA 104869.

Aquesta convocatòria fixa l'import màxim d'ajuda per beneficiari en 90.000 euros. No obstant, per l'experiència de convocatòries anteriors, s'estima convenient ampliar aquest límit en relació als beneficiaris que comptin amb un nombre elevat de productors i que efectuïn un nombre elevat de controls.

Atès que la modificació afecta un aspecte substancial de la convocatòria, el FOGAIBA ha tramés novament a la Comissió Europea la informació resumida prevista en el Reglament (UE) núm. 702/2014, la qual li ha atorgat el nou número d'identificació d'ajuda SA.105366.

D'altra banda, vist que aquest canvi en el límit de l'ajuda pot afectar la concurrència, es considera convenient reobrir el termini de sol·licituds previst inicialment.

Per tot això, en virtut de les competències que tinc atribuïdes i a proposta del director gerent del FOGAIBA, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Es modifica el punt 3 de l'apartat cinquè de la Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), de 24 de novembre de 2022, per la qual es convoquen, mitjançant el procediment anticipat de despesa, les ajudes per fomentar la producció de productes agrícoles de qualitat per a l'any 2023, publicada al BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022, que queda redactat de la manera següent:

 “L'import màxim d'ajuda per beneficiari és de 90.000,00 €. No obstant això, per als beneficiaris integrats per set-cents productors o més, que duguin a terme més de 1.000 controls anuals, l'import màxim és de 120.000,00 €.”

Segon

Es reobre el termini de presentació de sol·licituds previst al punt 1 de l'apartat sisè de la Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), de 24 de novembre de 2022, per la qual es convoquen, mitjançant el procediment anticipat de despesa, les ajudes per fomentar la producció de productes agrícoles de qualitat per a l'any 2023, publicada al BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022; des del dia següent al de la publicació d'aquesta resolució al BOIB fins al 2 de febrer de 2023.

Tercer

Aquesta resolució s'ha de notificar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i s'ha de publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Palma, 12 de gener de 2023

La presidenta del FOGAIBA

María Asunción Jacoba Pía de la Concha García-Mauriño