Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 56605
Aprovació definitiva l’Ordenança fiscal núm. 25 reguladora del preu públic per la prestació dels serveis d’escoles infantils públiques de 0 a 3 anys

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment d'allò que disposen l'article 17.4 del text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals aprovat pel Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, l'article 111 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local es fa públic que el Ple de l'ajuntament de Maó en sessió celebrada el dia 24 de novembre de 2022 va aprovar inicialment, la modificació de l'Ordenança fiscal núm. 25 reguladora del preu públic per la prestació dels serveis d'escoles infantils públiques de 0 a 3 anys, sense reclamacions presentades contra l'acord d'aprovació inicial ha quedat aprovada definitivament en data 16 de gener de 2023.

Es procedeix a publicar íntegrament el tex de l'Ordenança fiscal al Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el taulell d'anuncis digital de l'Ajuntament, entrant en vigor des de la citada publicació.

Contra l'aprovació de l'Ordenança Fiscal, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptats des del dia següent al de publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de la Província.

 

(Signat electrònicament: 20 de gener de 2023)

L´alcalde Héctor Pons Riudavets

Documents adjunts