Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE BUNYOLA

Núm. 54822
Anunci àrea de funció pública, benestar comunitari i igualtat referent per la correcció d’errades en el peu de recursos de l'anunci de la resolució 2022-1206, aprovant la Convocatòria procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal funcionari d'administració general i especial dels subgrups A2 i C1 derivada de l'oferta d'ocupació pública extraordinària així com les bases especifiques que regeixen la convocatòria

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La  regidor de l'Àrea de funció pública, benestar comunitari i igualtat per decret núm. 2023-0032 de data 19 de gener de 2023, ha resolt el següent:

Primer. Modificar els peu de recursos de l'anunci de la regidora de funció pública, benestar comunitari i igualtat, de la resolució 2022-1206, aprovant la Convocatòria procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal funcionari d'administració general i especial dels subgrups A2 i C1 derivada de l'oferta d'ocupació pública extraordinària així com les bases especifiques que regeixen la convocatòria, on diu:

«Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, es pot interposar el recurs d'alçada davant la Batlia dins el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb allò que preveu l'article 66.2 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, i els articles 12 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.»

hauria de dir:

«Contra la present Resolució que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament recurs de reposició potestatiu davant la Batlia, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la seva publicació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; o bé interposar directament recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà al de la seva publicació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què pugui interposar Vè. qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.»

Segon. Ampliar el termini de presentació de recurs de reposició potestatiu en UN (1) mes, a comptar des de l'endemà al de la publicació d'aquesta Resolució.

Tercer. Ampliar el termini de presentació de recurs contenciós-administratiu en DOS (2) mesos, a comptar des de l'endemà al de la publicació d'aquesta Resolució.

Quart. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la web de l' Ajuntament de Bunyola i al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament de Bunyola.

Contra la present Resolució que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament recurs de reposició potestatiu davant la Batlia, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la seva publicació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; o bé interposar directament recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà al de la seva publicació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què pugui interposar Vè. qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

Bunyola, a data de la signatura electrònica (19 de gener de 2023)

La regidora de funció pública i personal Mercè Bujosa Estarellas

(Delegació de firma per Decret núm.2019-304)