Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 54526
Comunicació de la relació d’expedients que han d’aportar documentació complementària en el tràmit de subvencions MOVES III

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 3 de juliol de 2021, es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021, modificada per la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 3 d'agost de 2022 (BOIB núm. 103, de 6 d'agost de 2022).

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients, les quals es detallen a la taula següent:

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

MOVESIII-251/2021

RASTRILLO PLAZAS, SIXTO JOSE

***3762**

La factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III"., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-531/2021

ACAL SANCHEZ, MARIA ISABEL

***0717**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària., Manca presentar document 4: declaració de mínimis., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-818/2021

ÁLVAREZ LOIS, PABLO

***6617**

És necessari presentar certificat d'empadronament per a acreditar la residència a les Illes Balears., Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

MOVESIII-1147/2021

ACAL SANCHEZ, MARIA ISABEL

***0717**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària., Manca presentar document 4: declaració de mínimis. , En el document 5: memòria tècnica pel programa 2, les coordenades no estan en format UTM i manca la signatura de l'empresa instal·ladora, Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-1242/2021

MARTI BESSONS S.L.

***9302**

És necessari presentar el pressupost dels vehicles que es volen adquirir.

 MOVESIII-1304/2021

ENSEÑAT MIRO, VICTOR VICENTE

***6338**

En el document 1 l'empresa instal·ladora no és representant legal del solicitant, només és autoritzada, El document 6. Declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient, ha d'estar firmat pel sol·licitant, no per l'autoritzat, El document 7. Declaració principis PRTR, ha d'estar firmat pel sol·licitant, no per l'autoritzat, El document 8. Declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, ha d'estar firmat pel sol·licitant, no per l'autoritzat

MOVESIII-1590/2021

HOLISTIC LIFE CENTER INSTITUTE BRAND SL

***3689**

El pressupost no està a nom de l'empresa sol·licitant, Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-1659/2021

GELABERT BOTELLA, MONICA LLUISA

***8828**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-1700/2021

MIRALLES MUT, JUAN

***8518**

En el document 5 manca omplir l'apartat "Dades de l'empresa instal·ladora" i les coordenades no estan en format UTM

MOVESIII-1728/2021

SAMPOL ROSSELLO, JOSE

***0764**

En el document 1 s'indica que el sol·licitant és una petita empresa i que no té activitat mercantil i comercial. Aclarar aquesta divergència., En el pressupost, el descompte de 1000€ del pla MOVES s'ha d'aplicar sobre la tarifa base abans de l'IVA. I la tarifa base no es pot alterar. Tot i això s'observa clarament com s'ha ascendit el preu de la tarifa base en 1000€ entre la proposta inicial i la factura proforma.

MOVESIII-1799/2021

PLOMER BIBILONI, JUAN

***3916**

Én el document 4, declaració de mínimis, cal indicar si té concedit o no cap ajut., Cal aportar la factura del vehicle que ha d' incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€, "Programa Moves III", abans de l'aplicació de l'IVA.

MOVESIII-1825/2021

REHFELD-MOODY, CRISTINA MARGARETE ELISABETH

***9783**

Cal presentar el model 1 de sol·licitud signat per la persona sol·licitant. , En el pressupost es declara un punt de recàrrega de 7,3kW, però en el document 5, es fa referència a un punt de recàrrega de 22kW. Aclarir aquesta divergència

MOVESIII-2143/2021

A.F. TRANS INTERNACIONAL S.L

***3462**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir no està a nom de l'empresa sol·licitant.

MOVESIII-2453/2021

MIÑANO CANTERO, MARÍA CONSOLACIÓN

***2033**

En el document 1 s'indica que el sol·licitant no és autònom, però després s'indica que si té activitat econòmica. Aclarir aquesta divergència., En el cas d'autònoms, és necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària., En el cas d'autònoms, és necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajudes de mínimis.

MOVESIII-2519/2021

MAIMO RIERA, VICTOR

***0738**

En el document 1 s'indica que no s'ha demanat cap ajut pel mateix concepte, és incorrecte., En el document 5 s'indica que la potència del punt de recàrrega és de 7.4kW i al pressupost s'indica que és de 7.2kW. Aclarir aquesta divergència.

MOVESIII-2541/2021

MOYA MENA, JOSE MARIA

***8239**

És necessari presentar certificat d'empadronament per a acreditar la residència a les Illes Balears, És necessari presentar permís de circulació o document expedit per la DGT que acrediti la titularitat del cotxe per part del sol·licitant en l'últim any, És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2021 o 2022 (el darrer) del vehicle per desballestar., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2542/2021

UMBERT FIOL, BARTOLOME

***9625**

En el pressupost no queda clar el model del vehicle que es vol adquirir., El document 8. Declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques està incomplet, cal presentar totes les pàgines

MOVESIII-2543/2021

OBRADOR VIDAL, ANTONIO

***6359**

En el document 1 s'indica que és una persona física, que és una petita empresa i que no té activitat mercantil i comercial. Aclarir aquesta divergència., En el document 5 cal emplenar el tipus de connectors., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2545/2021

SON SERRA VANRELL SL

***4046**

En el document 5 manca indicar el tipus de connectors, Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2546/2021

GARCIA GINARD, ANGEL JESUS

***4465**

En el pressupost no queda clar el model del vehicle que es vol adquirir, És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2022 del vehicle per desballestar.

MOVESIII-2547/2021

TORRES TORRES, ALICIA

***6018**

És necessari presentar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

MOVESIII-2548/2021

ZAFORTEZA DE OLIVES, MERCEDES

***9059**

Cal presentar el model 1 de sol·licitud signat per la persona sol·licitant, Cal aportar el pressupost de la inverssió a realitzar a nom del sol.licitant de la subvenció., Cal aportar el document 5 signat per la persona sol.licitant de la subvenció., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2549/2021

RUIZ RIVERO, MARIA DEL CARMEN

***8341**

Cal aportar la sol.licitud degudament signada. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2550/2021

INSTALACIONES AREVALO SL

***0554**

És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. , És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2021 o de 2022 (el darrer) del vehicle per desballestar., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2551/2021

MOTECO ELECTRICS SLU

***6004**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat., És necessari presentar el CIF de l'empresa., El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

MOVESIII-2553/2021

ROTGER CARDONA, DAMIAN

***3285**

Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte MOVES obligatori d'almenys 1000€ + IVA

MOVESIII-2554/2021

ROCA GIRVENT, MONTSERRAT

***0459**

Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2555/2021

MKDK PROMOCIO I PUBLICITAT, S.L.

***6945**

Cal aportar el DNI del administrador amb un format compatible i el CIF de la empresa

MOVESIII-2556/2021

TECHNOLOGY SLU, EMALLORCA

***6000**

Cal aportar la sol.licitud degudament emplenada (manca omplir el punt 5)

MOVESIII-2557/2021

GESTION Y ASESORAMIENTO DE ESTABLEC

***7407**

Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2559/2021

CEINCO PORRERES, SL

***8742**

Cal aportar les escriptures del canvi de denominació de la empresa, Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2560/2021

CLAR COMAS, JUAN FRANCISCO

***6413**

Cal aportar el document 5 degudament emplenat i signat. Posar coordenades en format UTM. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2561/2021

HIDALGO LOPEZ, JOSE ANTONIO

***1956**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i amb totes les pàgines., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2562/2021

CRUZ PAREJO, ANTONIO

***0583**

En el document 5: memòria tècnica pel programa 2, el nº RII és incorrecte i les coordenades no estan en format UTM., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2564/2021

CONSTRUCCIONS FERRIOL FLORIT SL

***3470**

El DNI del representant legal no es visualitza correctament, El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

MOVESIII-2565/2021

GONZALEZ FERNANDEZ, DANIEL

***6087**

En el document 5: memòria tècnica pel programa 2, manca el nº RII i manquen les coordenades UTM, Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2566/2021

MORAGUES AGENCIA D'ASSEGURANCES & INVERSIONS SLU

***5587**

En el document 1 s'indica que és una empresa privada, però que no té activitat econòmica. Aclarir aquesta divergència., És necessari presentar escriptures de l'empresa actualitzades on aparegui el canvi de denominació o raó social de l'empresa, en la qual es defineixin quins són els administradors actuals., En el pressupost manca la data, És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2021 o 2022 (el darrer) del vehicle per desballestar.

MOVESIII-2567/2021

SIMMETH, MARKUS FRANZ

***6876**

És necessari presentar NIE actualitzat (el document presentat està caducat). És necessari presentar document identificatiu del sol·licitant per poder acarar la signatura.            

 

És necessari presentar certificat d'empadronament per a acreditar la residència a les Illes Balears.

MOVESIII-2570/2021

SABATER RAMIS, MARTA

***9521**

Cal aportar el DNI (está caducat), Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2571/2021

SBERT OLIVER, ANTONI

***1858**

Cal especificar en el pressupost el model concret de vehicle que es vol adquirir.

MOVESIII-2573/2021

LLOS CALBET, ANTONIO

***5105**

És necessari presentar el document 1 del programa MOVESIII, degudament emplenat i signat, Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2576/2021

3.D.15 ARQUITECTURA

***7581**

Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2579/2021

DE DIOS VERA, JOSE RAFAEL

***1088**

La factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III"., És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2022 del vehicle per desballestar.

MOVESIII-2580/2021

GOMEZ MARQUES, ANTONIO

***6685**

El permís de circulació del vehícle a desballestar no es visualitza correctament, no es pot llegir.

MOVESIII-2581/2021

ESTELA MANTOLAN, EDUARDO

***9477**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària.

MOVESIII-2582/2021

GROSSI DE LA FUENTE, SILVIA EMILIA

***7556**

És necessari presentar certificat d'empadronament per a acreditar la residència a les Illes Balears. , Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2583/2021

RAHAL DINAT, S.L.

***2612**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2584/2021

STEPIEN APANEL, ARKADIUSZ GRZEGORZ

***1336**

És necessari presentar certificat d'empadronament per a acreditar la residència a les Illes Balears. , Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2585/2021

GOMILA CLADERA, ROSA

***0098**

Cal aportar la sol.licitud degudament emplenada i firmada (no està ben escanejada), Cal aportar el dni ( no està ben escanejat), Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2588/2021

PEÑARANDA VERA, CATALINA

***3804**

És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2022 del vehicle per desballestar.

MOVESIII-2590/2021

JU FIDGEN, YOUNG

***5936**

És necessari presentar document identificatiu del sol·licitant per poder acarar la signatura., El pressupost no està a nom del sol·licitant, Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2591/2021

SCHACK, JESPER

***3547**

És necessari presentar document identificatiu del sol·licitant per poder acarar la signatura., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2592/2021

MARTINEZ RUBIANO, MIGUEL

***7142**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària., Manca presentar document 4: declaració de mínimis.

MOVESIII-2594/2021

MAS MAS, JOAN

***4706**

Cal signar el document 1 en el corresponent apartat, Manca el document 5: memòria tècnica pel programa 2., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2595/2021

LIDL SUPERMERCADOS, S.A.U.

***1952**

En el document 1 manca indicar el nom de l'entitat bancària, És necessari presentar el DNI del representant legal de l'empresa. És necessari presentar el CIF de l'empresa., En el document 5 les coordenades UTM són incorrectes, l'adreça de l'emplaçament no coinciedeix amb la que apareix en el tràmit telemàtic i manca la rúbrica de l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-2596/2021

LIDL SUPERMERCADOS, S.A.U.

***1952**

En el document 1 manca indicar el nom de l'entitat bancària, Manca el CIF de l'empresa., En el document 5 les coordenades UTM són incorrectes i manca la rúbrica de l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-2599/2021

VIGLIANCO, MARCELO JORGE

***5572**

És necessari presentar certificat d'empadronament per a acreditar la residència a les Illes Balears.

MOVESIII-2600/2021

NICOLAU MOREY, LLORENÇ

***1779**

En el document 1 manca indicar si pertany al col·lectiu taxi-VTC, Cal aportar la fitxa tècnica i el permís de circulació del cotxe, ja que amb les dades aportades en el pressupost no s'identifica correctament el model del vehicle.

MOVESIII-2601/2021

CANO CAMACHO, FRANCISCO

***8667**

Cal aportar la fitxa tècnica i el permís de circulació del cotxe, ja que amb les dades aportades en el pressupost no s'identifica correctament el model del vehicle.

MOVESIII-2602/2021

AGUILERA GOMEZ, FRANCISCO

***4888**

Cal signar el document 1 en el corresponent apartat i la signatura no coincideix amb la del DNI aportat., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2603/2021

DEYA GOMEZ, MARIA ANGELES

***6145**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat., És necessari presentar el document 5: memòria tècnica pel programa 2, Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2606/2021

ROCHE MARTINEZ, JUAN

***9467**

En el document 1 cal indicar si pertany al col·lectiu taxi-VTC i manca la data de sol·licitud, El permís de circulació del vehicle a desballestar no es visualitza correctament, És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2021 o de 2022 (el darrer) del vehicle per desballestar. , En el document 6, Declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient, manca la data, En el document 7, Declaració principis PRTR, manca la data, En el document 8, Declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, manca la data

MOVESIII-2607/2021

LÓPEZ ALEMANY, GABRIEL

***7610**

En el document 5 les coordenades no estan en format UTM i manca la rúbrica de l'empresa instal·ladora

MOVESIII-2609/2021

CAPELLA ARGUIMBAU, CARLOS

***2937**

El document 1 ha d'estar signat pel sol·licitant, Manca el pressupost, Manca document 5: memòria tècnica pel programa 2, El document 6, Declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient, ha d'estar firmat pel sol·licitant. La empresa que apareix com a representant legal només és autoritzada, El document 7, Declaració principis PRTR, ha d'estar firmat pel sol·licitant. La empresa que apareix com a representant legal només és autoritzada, El document 8, Declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, ha d'estar firmat pel sol·licitant. La empresa que apareix com a representant legal només és autoritzada

MOVESIII-2610/2021

GRAND BOATS SL

***7510**

En el pressupost manca la data.

MOVESIII-2614/2021

MARCOTE CONSTANTINO, JOSÉ ANTONIO

***6402**

En el pressupost manca la data., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2615/2021

CONSTRUCCIONES Y PROMOCIONES HOGAR MALLORQUIN SL

***0816**

En el document 1 cal indicar si pertany al col·lectiu taxi-VTC, El pressupost no està a nom del sol·licitant

MOVESIII-2616/2021

PONTES BARBERO, ANTONIO VICENTE

***9542**

És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar., És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2021 o de 2022 (el darrer) del vehicle per desballestar

MOVESIII-2618/2021

MOLL MASCARO, MARIA MARGARITA

***0592**

En el document 5 manca el nº RII i les coordenades no estan en format UTM

MOVESIII-2619/2021

RURAL BARCELÓ, S.L.

***5145**

Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2620/2021

PALMER FERRER, MIQUEL

***3332**

En el pressupost falta identificar la marca i model i potència del punt de recàrrega, En el document 5 manca omplir els apartats del nº RII, del tipus de connectors i del tipus de recàrrega.

MOVESIII-2621/2021

BAUDEMPREZ, VICTOR MARIE EDMOND

***7948**

És necessari presentar document identificatiu del sol·licitant per poder acarar la signatura. , En el pressupost no apareix el nom de l'empresa instal·ladora i manca la data., En el document 5 les coordenades no estan en format UTM, Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2624/2021

MARROCO SUÑE, PEDRO RAFAEL

***8957**

En el document 1 cal indicar si el sol·licitant té activitat mercantil i comercial, Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2625/2021

MADERO PEREZ, ARTURO

***7258**

En el pressupost manca la data., En el document 5 manca el nom i el cif del representant legal de l'empresa instal·ladora, el nº RII és incorrecte i manca la rúbrica del l'empresa instal·ladora., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2626/2021

GIBELLO RODRIGUEZ, BLAS

***1772**

En el document 1 manca la data de sol·licitud, És necessari presentar certificat d'empadronament per a acreditar la residència a les Illes Balears.

MOVESIII-2627/2021

M POLO S.L.

***1082**

En el document 1 cal indicar la condició que té l'entitat sol·licitant, Manca CIF de l'empresa, Manca pressupost del punt de recàrrega, Manca el document 5 degudament emplenat i signat per l'empresa instal·ladora, Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2628/2021

CARBONELL BERGAS, ANTONI

***1346**

El preu sense IVA del pressupost no coincideix amb el del document 5. Aclarir aquesta divergència.

MOVESIII-2630/2021

PIO DALLAS, CARLOS JONATHAN

***3529**

En el document 1 manca indicar si pertany al col·lectiu taxi-VTC, És necessari presentar certificat d'empadronament per a acreditar la residència a les Illes Balears., En el document 4, declaració de mínimis, manca la data.

MOVESIII-2632/2021

LITWIN, ADAM JOZEF

***6476**

En el document 1 cal indicar si pertany al col·lectiu taxi-VTC i manca la data, És necessari presentar document identificatiu del sol·licitant per poder acarar la signatura., És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2022 del vehicle per desballestar.

MOVESIII-2633/2021

PAVIA CALONGE, BARTOMEU

***2772**

És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2022 del vehicle per desballestar.

MOVESIII-2634/2021

SANTIAGO FIOL ARQUITECTE SLP

***6637**

En el document 1 manca indicar la inversió sense IVA i l'ajut sol·licitat, El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III"., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2635/2021

SABATER MARTIN, DANIEL

***7415**

En el document 5 la persona que apareix com a representant legal de l'empresa instal·ladora no és la mateixa que firma.

MOVESIII-2636/2021

BERMÚDEZ LLAMUSÍ, VÍCTOR

***9613**

És necessari presentar certificat d'empadronament per a acreditar la residència a les Illes Balears. , Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III"., Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. , Manca document 7, declaració principis PRTR. , Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2637/2021

BIBILONI DE OLEZA, JORGE ANDRES

***1472**

És necessari presentar el DNI o NIE del sol·licitant., És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària., Manca presentar document 4: declaració de mínimis. , Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2638/2021

SALMAN CANANA, CARMEN YOLANDA

***0108**

En el document 1 cal indicar si pertany al col·lectiu taxi-VTC, És necessari presentar certificat d'empadronament per a acreditar la residència a les Illes Balears.

MOVESIII-2640/2021

CARBONERO SÁNCHEZ, MARIA PILAR

***3737**

Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2641/2021

ARBONA TUGORES, BARTOLOME FRANCISCO

***8369**

En el document 1 cal indicar si té activitat mercatil i comercial, Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". , És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2021 o 2022 (el darrer) del vehicle per desballestar. , Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Manca document 7, declaració principis PRTR., Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-2646/2021

ISLAIT SISTEMES INFORMATICS SA

***5438**

En el document 1 manca indicar si pertany al col·lectiu de municipis de menys de 5000 habitants, El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

MOVESIII-2651/2021

PROMERIAL SL

***8699**

Cal aportar les escriptures de la empresa. És necessari aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació del sol·licitant a l'empresa. 

MOVESIII-2652/2021

RIGO MATAS, JUAN

***9644**

Cal presentar el pressupost o factura a nom de la sol·licitant de l'ajut.

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 18 de gener de 2023

El director general d'Energia i Canvi Climàtic

José Guillermo Malagrava Rigo