Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

PORTS DE LES ILLES BALEARS

Núm. 14465
Acord adoptat pel Consell d’Administració de Ports de les Illes Balears pel qual es desisteix del procediment de convocatòria de selecció per contractar un facultatiu/iva superior especialitat jurídica amb contracte laboral temporal fins a la cobertura definitiva del lloc pel procediment reglamentari (BOIB núm. 123, de 20 de setembre de 2022)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears, reunit en la sessió del dia 24 de novembre de 2022, va acordar el següent:

Antecedents

1. Per Acord del Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears de 24 de febrer de 2022, es va ordenar l'inici del procediment del procés de selecció per contractar un facultatiu o facultativa superior especialitat jurídica amb contracte laboral temporal de Ports de les Illes Balears, en la modalitat de contracte d'interinitat per vacant, mitjançant una convocatòria pública, fins a la cobertura definitiva de la plaça mitjançant els procediments reglamentaris.

2. En data 24 de novembre de 2022 es varen aprovar les convocatòries dels processos d'estabilització per concurs oposició i per concurs extraordinari de mèrits, per cobrir per personal laboral fix les places de personal laboral de Ports de les Illes Balears, entre les quals es troba la plaça de facultatiu/iva superior especialitat jurídica.

3. Atès que la durada del contracte d'interinitat era fins a la cobertura definitiva de la plaça, i que està prevista la cobertura d'aquesta pròximament pel procediment ara iniciat, no es considera adient per a l'interès públic continuar amb aquest procediment per la cobertura temporal.

Consideracions jurídiques

De conformitat amb l'article 33.1.h) de la Llei 10/2005, de 21 de juny, de ports de les Illes Balears, i l'article 11.1.j) dels Estatuts de Ports de les Illes Balears, aprovats pel Decret 134/2005, de 28 de desembre, correspon al Consell d'Administració aprovar la plantilla laboral i les actuacions relatives a la selecció i retribució.

Per tot això, propòs al Consell d'Administració que adopti el següent

ACORD

Primer. Desistir del procediment de convocatòria de selecció per contractar un facultatiu/iva superior especialitat jurídica amb contracte laboral temporal, i dur a terme l'arxivament de les actuacions.

Segon. Aprovar la devolució de les taxes satisfetes pels aspirants al procediment.

Tercer. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el web de Ports de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquest Acord, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Palma, en la data de la signatura electrònica (21 de desembre de 2022) El vicepresident executiu Francisco Javier Ramis Otazua