Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 8413
Encomana de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany a la Mancomunitat Intermunicipal de Serveis Públics Insulars de la gestió del servei de recollida d'oli vegetal usat d'origen domiciliari

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es dóna compte que el Ple en sessió ordinària de 22 de desembre de 2022, per unanimitat dels 21 membres de la Corporació, ha adoptat el següent acord:

«PRIMER. Encomanar a la Mancomunitat Intermunicipal de Serveis Públics Insulars la gestió del servei de recollida d'oli vegetal usat d'origen domiciliari, segons el que es disposa en la Llei 8 /2019, de 19 de febrer, de residus i sòls contaminats de les Illes Balears.

SEGON. Autoritzar l'ocupació del domini públic amb els contenidors de recollida d'oli usat d'origen domiciliari en els punts d'aportació designats a cada moment, habilitant al contractista per a l'ocupació dels béns de domini públic sobre els que s'assenti el contracte, sense que sigui necessari obtenir les autoritzacions o concessions que regula la legislació sobre patrimoni, de conformitat amb l'article 91.4 de la Llei 33/2003, de 3 de novembre, del patrimoni de les Administracions Públiques.

TERCER. Publicar el present acord en el Butlletí Oficial dels Illes Balears i en el tauler d'anuncis municipal per un període de trenta dies, a fi de la presentació de reclamacions, objeccions o observacions. Si no es presentessin reclamacions o suggeriments l'acord inicialment adoptat s'entendrà com definitivament aprovat sense necessitat de nou acord exprés. »

 

Sant Antoni de Portmany, (signat electrònicament: 30 de desembre de 2022)

L'alcalde Marcos Serra Colomar