Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 1516
Resolució del Director de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears de correcció de l’errada advertida a la Resolució de convocatòria del procés excepcional d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El dia 17 de desembre de 2022 es va publicar la Resolució del director de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (BOIB núm. 164 de 17 de desembre de 2022).

2. S'ha advertit una errada en la Resolució esmentada, la qual es relaciona a continuació i que es corregeix en els termes que s'estableix en l'annex d'aquesta Resolució:

En el punt 2.3.2  de l'annex 3 s'ha advertit una errada referent a la no referència feta a la valoració dels cursos de formació certificats amb aprofitament o assistència, impartits o promoguts per qualsevol administració pública de base territorial, de conformitat amb els acords de la Mesa de Negociació del Sector Públic Instrumental relatiu als criteris que han de regir en els processos d'estabilització que regula la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que aquestes poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els seus actes.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

Atès tot això, dict la següent

Resolució

Primer. Rectificar, en els termes que estableix l'annex d'aquesta resolució, les errades advertides en la Resolució del Director de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

Segon. Establir que els efectes de la correcció són des de la data de la publicació  de la  Resolució del Director de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

Tercer. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.2, 10.1 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sens perjudici que la persona interessada en pugui interposar qualsevol altre que consideri procedent.

 

Calvià, en la data de la signatura electrònica (30 de desembre de 2022)

El director de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears Andreu Manresa Monserrat

 

 

ANNEX Correcció d'errades

Punt 2.3.2 de l'annex 3 referent al barem de mèrits dels cursos de formació.

  • On hi diu:

«2.3. Cursos de formació (màxim 40 punts)

2.3.2. Es valoren els cursos de formació certificats amb aprofitament o assistència impartits o promoguts per qualsevol escola d'administració pública, o bé homologats per aquestes, ens del sector públic instrumental de la CAIB, fundació tripartida i Universitats.»

  • Ha de dir:

«2.3. Cursos de formació (màxim 40 punts)

2.3.2. Es valoren tots els cursos de formació certificats amb aprofitament o assistència, impartits o promoguts per qualsevol administració pública de base territorial, escoles d'administració pública, ens del sector públic instrumental de la CAIB i fundació tripartida i Universitats»