Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 1169
Adhesió al procediment extraordinari i la constitució d'una borsa d'ocupació temporal específica, descentralitzada per illes, per a la categoria de Policia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En sessió celebrada per l'Ajuntament en Ple en data 12 de desembre de 2022 s'ha adoptat el següent acord:

"PROPOSTA D'ADHESIÓ AL PROCEDIMENT EXTRAORDINARI I LA CONSTITUCIÓ D' UNA BORSA D'OCUPACIÓ TEMPORAL ESPECÍFICA, DESCENTRALITZADA PER ILLES, PER A LA CATEGORIA DE POLICIA, AL PLE 

Antecedents 

1. Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual es convoca un procediment extraordinari per constituir una borsa d'ocupació temporal específica, descentralitzada per illes, per a la categoria de policia, s'aproven les bases i es designen els membres del Tribunal Qualificador de les proves selectives d'accés al curs de capacitació (BOIB núm. 145, de 23 d'octubre).

2. Sol·licitud d'adhesió borsa d'ocupació temporal específica per a la categoria de policia, de conformitat amb la Resolució abans esmentada (BOIB núm. 145, 23 d'octubre de 2021)

3. Informe de l'inspector cap de data 25 de novembre de 2022 on s'informa favorablement la signatura del conveni, atès que existeix la necessitat de cobrir places dins el cos de la policia local de Manacor, i que s'adaptaria a la normativa de coordinació de policies locals. 

4. Informe jurídic de la cap tag de recursos humans, amb la conformitat de la secretària general acctal., de 29 de novembre de 2022. 

Fonaments de dret 

1. La disposició addicional octava de la Llei 4/2013, de coordinació de policies locals de les Illes Balears. 

2. L'article 11 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic, en relació amb els encàrrecs de gestió, així com els articles 63 i 64 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears. 

3. Articles 47 i següents de la Llei 40/2015 d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic. 

4. Article 68 de de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears

5. Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual es convoca un procediment extraordinari per constituir una borsa d'ocupació temporal específica, descentralitzada per illes, per a la categoria de policia, s'aproven les bases i es designen els membres del Tribunal Qualificador de les proves selectives d'accés al curs de capacitació (BOIB núm. 145, de 23 d'octubre). 

6. Article 47.2.h) de la Llei 7/1985 Reguladora de la Bases de Règim Local. 

7. Article 3.3.c) del Reial decret 128/2018, de 16 de març, pel qual es regula el règim jurídic dels funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional, que regula la funció d'assessorament legal de la secretaria de la corporació. 

Per tot això propòs que, amb dictamen previ de la Comissió Informativa General, el Ple de l'Ajuntament adopti els següents

Acords

Primer. L'encàrrec de gestió a la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat, a través de l' Escola Balear d'Administració Pública, de convocatòria d'un procediment extraordinari per constituir una borsa d'ocupació temporal específica descentralitzada per illes, per a la categoria de policia (BOIB núm. 145, de 23 d'octubre), el que suposa la possibilitat de sol·licitar la designació d'un aspirant provinent de la borsa esmentada per cobrir les necessitats urgents de cobertura de llocs amb funcionaris interins. 

Segon. Publicar l'encàrrec de gestió en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. 

 

Tercer. Notificar aquest acord, juntament amb la seva publicació al BOIB, a l'Escola Balear d' Administració Pública."

 

Manacor, 19 de desembre de 2022

El regidor delegat especial de Promoció Econòmica Joan Gaià i Mascaró