Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

EMPRESA MUNICIPAL D'AIGÜES I CLAVEGUERAM, S.A EMAYA

Núm. 797752
Resolució de la directora de Corporació d'EMAYA de correcció d'errades de la convocatòria del procés d'estabilització del concurs oposició per a la cobertura de 1 plaça fixa de tècnic/a de comunicació a EMAYA – Aigües (27 de desembre de 2022)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El passat 27 de desembre de 2022 es va publicar al BOIB Núm. 168 (11381) les bases específiques de la convocatòria del concurs oposició per a la cobertura de 1 plaça fixa de tècnic/a de comunicació a EMAYA – Aguas (27 de desembre de 2022).

2. En aquesta resolució s'ha advertit el següent error:

  • Al punt 3 “Requisits de les persones aspirants” i concretament al punt 10 (requisit de nivell de català) s'ha de modificar el nivell requerit.

Fonaments de dret

Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat a l'ocupació pública.

RESOLUCIÓ

1. Rectificar, al punt 3 “Requisits de les persones aspirants” al punt 10:

On diu:

Acreditar el coneixement de la llengua catalana: estar en possessió del nivell de català C1, haver-lo superat en altres convocatòries d'Emaya, o haver realitzat un curs de nivell de català igual o superior al requerit.

Ha de dir:

Acreditar el coneixement de la llengua catalana: estar en possessió del nivell de català B2, haver-lo superat en altres convocatòries d'Emaya, o haver realitzat un curs de nivell de català igual o superior al requerit.

2. Atorgar un nou termini de presentació de sol·licituds de 10 dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears per a les persones interessades que vulguin participar a la convocatòria de 1 plaça fixa de tècnic/a de comunicació a EMAYA – Aguas.

3. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web d'EMAYA.

Interposició de recursos

D'acord amb la naturalesa jurídica d'EMAYA, es concedeix un termini de 15 dies per fer al·legacions davant d'aquesta comunicació que s'hauran de dirigir la Direcció de Corporació, Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram, SA, i en tot cas qualsevol reclamació respecte a la aquesta convocatòria correspon formular-la davant dels tribunals de l'ordre jurisdiccional social.

Tot això, sense perjuí que pugui interposar qualsevol altre recurs que pugui estimar més convenient al seu dret.

Palma, a dia de la signatura electrònica (30 de desembre de 2022)

La directora de Corporació d'EMAYA Nuria Gallego Cañellas