Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CAPDEPERA

Núm. 773232
Aprovació de la modificació de l'oferta pública per a l'any 2022, ordinària i extraordinària de la plantilla de l'Ajuntament de Capdepera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

RESOLUCIÓ BATLIA

1. ANTECEDENTS

1.1. Per acord del Ple de data 2 de desembre de 2021, es va aprovar, juntament amb el Pressupost Municipal, la plantilla d'aquest Ajuntament per a l'any 2022, sent publicades íntegrament en el BOIB número 15, de 29 de gener de 2022.

1.2. Atesos els informes elaborats pels departaments de Secretaria, Recursos Humans i Intervenció, de data 24 de maig de 2022.

1.3. Negociades les bases en el si de les Meses de Negociació dels empleats públics d'aquest Ajuntament i vist l'acord aconseguit de data 23 de maig de 2022.

1.4. L'oferta d'ocupació pública publicada al BOIB número 68 de 26 de maig de 2022, a conseqüència d'uns errors detectats s'hi ha hagut de modificar.

1.5. Atesos els informes elaborats pels departaments de Secretaria, Recursos Humans i Intervenció, de data 21 de desembre de 2022.

1.6. Negociades les modificacions de l'oferta en el si de les Meses de Negociació dels empleats públics d'aquest Ajuntament i vist l'acord aconseguit el 21 de desembre de 2022.

2. FONAMENTS DE DRET

2.1. De conformitat amb el que disposa l'article 21.1.g) de la Llei 7/85, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, aprovar l'oferta d'ocupació pública d'acord amb el Pressupost i la plantilla aprovats pel Ple, aprovar les bases de les proves per a la selecció del personal i per als concursos de provisió de llocs de treball i distribuir les retribucions complementàries que no siguin fixes i periòdiques.

2.2. D'acord amb l'article 2 i la disposició addicional sisena, de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, places ocupades ininterrompudament almenys en els tres anys anteriors a 31 de desembre de 2020. Places reunint els requisits anteriors, haurien estat ocupades amb caràcter temporal de manera ininterrompuda amb anterioritat a l'1 de gener de 2016. I places vacants de naturalesa estructural ocupades de manera temporal per personal amb una relació, d'aquesta naturalesa, anterior a l'1 de gener de 2016.

3. RESOLUCIÓ

Per tot això, en ús de les atribucions que legalment tinc conferides,

RESOLC

PRIMER. Aprovar la següent modificació de l'oferta d'ocupació pública per a l'any 2022, ordinària i extraordinària, publicada al BOIB número 68 de 26 de maig de 2022, següent:

- On diu:

CORRESPONENT A L'OFERTA ORDINÀRIA

PERSONAL FUNCIONARI

 

- Grup C1 (art. 76 del Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració General. Subescala Tècnica. Nivell de complement de destinació: divuit. Nombre de vacants: UNA. Denominació: ADMINISTRATIVA COORDINADORA DE L'OFICINA D'ATENCIÓ AL CIUTADÀ.

 

- Ha de dir:

CORRESPONENT A L'OFERTA EXTRAORDINÀRIA

PERSONAL FUNCIONARI

 

- Places que reuneixen els requisits de la Disposició addicional sisena:

- Grup C1 (art. 76 del Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració General. Subescala Tècnica. Nivell de complement de destinació: divuit. Nombre de vacants: UNA. Denominació: ADMINISTRATIVA COORDINADORA DE L'OFICINA D'ATENCIÓ AL CIUTADÀ.

SEGON. Incloure a l'oferta ordinària les següents places:

CORRESPONENT A L'OFERTA ORDINÀRIA

PERSONAL FUNCIONARI

 

- Grup A1 (art. 76 del Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic ). Classificació: Escala Administració Especial. Subescala Tècnica. Nivell de complement de destinació: vint-i-cinc. Nombre de vacants: UNA. Denominació: TÈCNIC DE L'ADMINISTRACIÓ ESPECIAL ÀREA ECONÒMICA.

- Grup A1 (art. 76 del Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic ). Classificació: Escala Administració Especial. Subescala Tècnica. Nivell de complement de destinació: vint-i-cinc. Nombre de vacants: UNA. Denominació: TÈCNIC DE L'ADMINISTRACIÓ ESPECIAL ÀREA JURÍDICA.

- Grup A2 (art. 76 del Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic ). Classificació: Escala Administració Especial. Subescala Tècnica. Nivell de complement de destinació: vint. Nombre de vacants: UNA. Denominació: TÈCNIC DE L'ADMINISTRACIÓ ESPECIAL TÈCNIC INFORMÀTIC.

TERCER. Donar compte d'aquesta Resolució al Ple en la propera sessió que es dugui a terme.

QUART. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de la Província de les Illes Balears (BOIB).

 

Capdepera, 21 de desembre de 2022

El batle Rafel Fernández Mallol​​​​​​​