Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

EMPRESA MUNICIPAL D'AIGÜES I CLAVEGUERAM, S.A EMAYA

Núm. 767876
Resolució de la directora de Corporació de EMAYA de correcció d'errors de la convocatòria del procés de estabilizacion del concurs oposició per a la cobertura d'1 plaça fixa d'enginyer/a de compres (TSG) en EMAYA – Aigües (13 de desembre de 2022)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El passat 13 de desembre de 2022 es va publicar en el BOIB Núm. 162 les bases específiques del concurs oposició per a la cobertura d'1 plaça fixa d'enginyer/a de compres (TSG) en EMAYA – Aigües

2. En aquesta resolució s'han advertit el següent error:

En el punt 3 “Requisits de les persones aspirants”, al punt 8 sobre el requisit d'experiència mínima, s'ha advertit que no es fa referència al fet que aquesta experiència mínima és del lloc de treball objecte de la convocatòria.

Fonaments de dret

Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

Resolució

1. Rectificar, en el punt 3 de requisits de les persones aspirants, al punt 8:

On diu:

8. Estar en possessió de l'experiència mínima de 3 anys en entitats públiques a les quals els sigui aplicable la Llei 9/2017 de Contractes del Sector Públic i des de la vigència d'aquesta.

Ha de dir:

8. Estar en possessió de l'experiència mínima de 3 anys realitzant les funcions del lloc en entitats públiques a les quals els sigui aplicable la Llei 9/2017 de Contractes del Sector Públic i des de la vigència d'aquesta.

2. Atorgar un nou termini de presentació de sol·licituds de 10 dies hàbils a comptar a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears per a les persones interessades que vulguin participar en la plaça d'enginyer/a de compres (TSG) en EMAYA.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la pàgina web de EMAYA.

Interposició de recursos

D'acord amb la naturalesa jurídica de EMAYA, es concedeix un termini de 15 dies per a realitzar al·legacions davant la present comunicació que hauran de dirigir-se la Direcció de Corporació, Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram, S. a., i en tot cas qualsevol reclamació respecte a la present convocatòria correspon formular-la davant els Tribunals de l'ordre Jurisdiccional Social.

Tot això, sense perjudici que pugui interposar qualsevol altre recurs que pugui estimar més convenient al seu dret.

 

Palma, a dia de la signatura electrònica (20 de diciembre de 2022)

La directora de Corporació de EMAYA

Nuria Gallego Cañellas