Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 766837
Borsa de treball de la categoria laboral de “professor de llengua catalana”, per a possibles contractacions temporals de l’Ajuntament d’Alcúdia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 12 de desembre de 2022 es va dictar Resolució de Batlia núm. 2022/2067, mitjançant la qual s'integra una borsa de treball de la categoria laboral de “professor de llengua catalana”, per a possibles contractacions temporals de l'Ajuntament d'Alcúdia.

Es transcriu el literal de la resolució i l'annex adjunt.

 

Alcúdia, en data de la signatura electrònica (19 de desembre de 2022)

El batle

Domingo Bonnín Daniel

 

“Resolució de Batlia

En data 2 de setembre de 2022, atès que no existeix una borsa de treball de la categoria de “professor de llengua catalana”, es va emetre provisió de Batlia per a l'inici de l'expedient de realització d'un procediment selectiu mitjançant concurs de mèrits, per a la creació de la borsa esmentada.

En data 18 d'octubre de 2022 es va dictar Resolució de Batlia núm. 2022/1735, per la qual es va convocar procediment selectiu per la creació d'una borsa de treball mitjançant concurs i se'n varen aprovar el bases reguladores que l'han de regir (BOIB núm. 137, 22/10/2022).

En data 22 de novembre de 2022 es va emetre Resolució de Batlia núm. 2022/1966, per la qual es va aprovar la relació definitiva d'aspirants admesos i exclosos.

Una vegada que s'ha desenvolupat el procediment selectiu per concurs, en data 1 de desembre de 2022 s'ha emès acta definitiva del Tribunal Qualificador per la qual s'eleva a la Batlia la relació d'aspirants aptes del procediment selectiu amb la puntuació obtinguda.

És per tot l'anterior, i en virtut de les atribucions que l'article 21 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de bases de règim local atorga a la Batlia,

RESOLC:

Primer. Integrar la borsa de treball de la categoria de professors de català, per a possibles contractacions temporals de personal laboral de l'Ajuntament d'Alcúdia, amb els aspirants que han superat el procediment selectiu, d'acord amb l'annex.

Segon. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Tercer. Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el batle en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la notificació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del contenciós administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la notificació d'aquesta resolució. No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.”

 

 

ANNEX

Persones integrants de la borsa de treball de la categoria de professors de català de l'Ajuntament d'Alcúdia

Ordre de prelació

Nom i llinatges

Total puntuació concurs

1

Pau Riera Picó

33,4

2

Maria de la Pau Aguiló Vilella

16