Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 766574
Correcció d'errors del text de les Bases Específiques que regiran la convocatòria per cobrir dues places de personal funcionari de carrera de l’Administració especial, operari Brigada d'Obres i Serveis, de l'Ajuntament de Sóller, pel sistema de concurs oposició, que consta dins l'oferta d'ocupació pública 2022 per a l'estabilització de personal temporal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent-se observat un error en la transcripció del text de les Bases Específiques que regiran la convocatòria per cobrir dues places de personal funcionari de carrera de l'Administració especial, operari Brigada d'Obres i Serveis, de l'Ajuntament de Sóller, pel sistema de concurs oposició, que consta dins l'oferta d'ocupació pública 2022 per a l'estabilització de personal temporal, publicat en el BOIB núm. 156 de dia 1 de desembre de 2022, es comunica a tots les persones interessades les següents rectificacions:

A) Annex I, Barem de mèrits

Mèrits professionals (màxim 32 punts)

On diu:

"1.2. Per valorar l'experiència prèvia, amb el màxim de 32 punts, s'han de distingir:

- Per cada mes de serveis prestats i reconeguts a l'Ajuntament de Sóller, com a personal funcionari, en el mateix cos, escala o especialitat a què s'opta: 0,17777 punts per mes de serveis prestats.

- Per cada mes treballat a l'Ajuntament de Sóller, com a personal laboral, exercint les funcions pròpies del cos, l'escala o l'especialitat a què s'opta: 0,17777 punts per mes de serveis prestats.

- Per cada mes de serveis prestats i reconeguts a l'Ajuntament de Sóller, com a personal funcionari, en un altre cos, escala o especialitat diferent d'aquells als quals s'opta: 0,07111 punts per mes de serveis prestats.

- Per cada mes de serveis prestats en una altra administració, com a personal funcionari, en un cos, escala o especialitat; o en una subescala, classe o categoria amb funcions anàlogues i sempre que es tracti del mateix grup, subgrup o agrupació professional a què s'opta: 0,07111 punts per mes de serveis prestats."

- Ha de dir:

"1.2. Per a places de l'escala d'administració especial:

- Per cada mes de serveis prestats i reconeguts a l'administració convocant, com a personal funcionari, en la mateixa escala, subescala, classe o categoria a la qual s'opta: 0,17777 punts per mes de serveis prestats.

- Per cada mes treballat a l'administració convocant, com a personal laboral, exercint les funcions pròpies de l'escala, la subescala, la classe o la categoria a la qual s'opta: 0,17777 punts per mes de serveis prestats.

- Per cada mes de serveis prestats i reconeguts a l'administració convocant, com a personal funcionari, en una subescala, classe o categoria diferent d'aquelles a les quals s'opta, sempre que sigui del mateix subgrup o del subgrup immediatament inferior i d'una subescala, classe o categoria de la mateixa àrea: 0,07111 punts per mes de serveis prestats.

- Per cada mes de serveis prestats i reconeguts en una altra administració, com a personal funcionari, en un cos, escala o especialitat; o en una subescala, classe o categoria amb funcions anàlogues i sempre que es tracti del mateix grup, subgrup o agrupació professional a què s'opta: 0,07111 punts per mes de serveis prestats.

B) Annex I, Barem de mèrits

Altres mèrits (màxim 8 punts)

On diu:

"2.1. Per haver superat exercicis en convocatòries anteriors (màxim 8 punts)

2.1.1. Per valorar la superació d'exercicis en convocatòries anteriors d'accés com a personal funcionari de carrera de l'Ajuntament de Sóller, en el mateix cos, escala o especialitat a què s'opta, amb un màxim de 8 punts:"

Ha de dir:

"2.1. Per haver superat exercicis en convocatòries anteriors (màxim 3 punts)

2.1.1. Per valorar la superació d'exercicis en convocatòries anteriors d'accés com a personal funcionari de carrera de l'Ajuntament de Sóller, en el mateix cos, escala o especialitat a què s'opta, amb un màxim de 3 punts:"

C) Annex I, Barem de mèrits

Altres mèrits

2.2. Formació acadèmica (màxim 3 punts)

On diu:

Per a la valoració concreta, amb un màxim de 3 punts, s'ha d'atorgar la puntuació següent:

Títol d'estudis oficials de doctor, reconegut com a nivell MECES 4 (Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior): 15 punts."

Ha de dir:

Per a la valoració concreta, amb un màxim de 3 punts, s'ha d'atorgar la puntuació següent:

Títol d'estudis oficials de doctor, reconegut com a nivell MECES 4 (Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior): 3 punts".

El termini de presentació de sol·licituds per poder participar en aquesta convocatòria serà de 20 dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà que es publiqui la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE). Quan el darrer dia del termini sigui inhàbil, s'entén prorrogat al primer dia hàbil següent.

 

(Signat electrònicament: 19 de desembre de 2022)

El batle Carlos Simarro Vicens