Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 761490
Modificació d'errors materials de la Resolució de Batlia núm. 2022/2000, de data 24 de novembre, per la qual s’aprovaren les bases reguladores del procediment selectiu de 3 places d’oficial/a de Policia Local, pel torn restringit de promoció interna i se’n convocà el corresponent procediment selectiu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 16 de desembre de 2022 s'ha emès Resolució de Batlia núm. 2022/2101, mitjançant la qual es modifiquen errors materials de la Resolució de Batlia núm. 2022/2000, de data 24 de novembre, per la qual s'aprovaren les bases reguladores del procediment selectiu de 3 places d'oficial/a de Policia Local, pel torn restringit de promoció interna i se'n convocà el corresponent procediment selectiu.

Es publica el contingut íntegre de la Resolució, amb les rectificacions indicades.

 

Alcúdia, en data de la signatura electrònica (16 de desembre de 2022)

El batle Domingo Bonnín Daniel

 

“Resolució de Batlia

En data 24 de novembre de 2022 es va emetre Resolució de Batlia núm. 2022/2000, per la qual es varen aprovar les bases reguladores que han de regir el procediment selectiu de tres places d'oficial/a de Policia Local, per torn restringit de promoció interna, i se'n va convocar el procediment.

Atès que s'han detectat dues errades materials que afecten al període de presentació d'instàncies i a la manca de menció de la normativa reguladora del període de pràctiques, cal modificar l'esmentada Resolució de Batlia, a l'empara de l'article 109.2 de la Llei 39/2015, de 30 d'octubre, del procediment administratiu comú, que permet a les administracions públiques modificar en qualsevol moment les errades materials, aritmètiques o de fet dels seus actes administratius.

Vistes les atribucions que atorga al batle l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local,

RESOLC:

Primer. Modificar els errors materials de la Resolució de Batlia núm. 2022/2000, per la qual es varen aprovar les bases reguladores que han de regir el procediment selectiu de tres places d'oficial/a de Policia Local, per torn restringit de promoció interna, i se'n va convocar el procediment, amb el detall següent:

  • Base tercera, allà on diu:

2. El termini general de presentació de sol·licituds és de vint dies naturals comptadors de l'endemà del dia en què es publiqui la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Ha de dir:

2. El termini general de presentació de sol·licituds és de vint dies hàbils comptadors de l'endemà del dia en què es publiqui l'anuncia de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

  • Base desena, allà on diu:

“Pràctiques en el municipi. Aquest període de pràctiques per a la categoria d'oficial es pot compaginar amb la realització del curs de capacitació. La fase de pràctiques al municipi amb el contingut que determini l'Ajuntament, tindrà una durada de 6 mesos. L'avaluació de les pràctiques es durà a terme segons el que estableixen els articles 180 a 182 del Decret 40/2019. Retribució de les pràctiques. Durant el període de pràctiques es reben les retribucions segons el que estableix l'article 34 bis de la Llei 4/2013.”

S'ha d'afegir a continuació:

“Aquest període de pràctiques per a la categoria d'oficial es pot compaginar amb la realització del curs de capacitació. La fase de pràctiques al municipi amb el contingut que determini l'Ajuntament, tindrà una durada de 6 mesos.

La metodologia d'execució i la supervisió s'ajustarà al que s'estableix en la Resolució de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització de 23 d'octubre de 2020 per la qual es determina la metodologia d'execució, supervisió i avaluació de les pràctiques en el municipi per a les distintes categories de policia local (BOIB, núm 188 de 31 d'octubre de 2020).

L' avaluació de les pràctiques es durà a terme segons el que estableixen els articles del 180 al 182 del Decret 40/2019 i la Resolució de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització de 23 d'octubre de 2020.

Retribució de les pràctiques.

Durant el període de pràctiques es reben les retribucions segons el que estableix l'article 34 bis de la Llei 4/2013».

Segon. Publicar la modificació de la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

Tercer. Publicar un anunci en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOIB) de la convocatòria i de la present modificació puntual de les bases reguladores.”