Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 758584
Acord de la Junta de Govern Local de data 05.12.2022 d'aprovació inicial de la documentació relativa a la modificació puntual núm. 2 de la zona sud-oest deL Pla Parcial del Polígon 10 d'Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que per Junta de Govern Local en sessió celebrada el 05,12,2022, s'ha adoptat, entre d'altres, el següent ACORD:

PRIMER. Aprovar inicialment la documentació relativa a la modificació puntual núm. 2 de la zona sud-oest deL Pla Parcial del Polígon 10, presentada amb data 1 de setembre de 2022 (Registre General d'Entrada 22345), per part de l'arquitecte redactor.

D'acord amb l'article 51 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, l'aprovació inicial de la modificació núm. 2 de la zona sud-oest del Pla Parcial del Polígon 10, determina la suspensió de la tramitació i atorgament de tota classe d'autoritzacions i llicències urbanístiques i la possibilitat de presentar comunicacions prèvies a l'àmbit del polígon 10, que consta delimitat al plànol adjunt.

La suspensió tindrà una vigència de dos anys, o fins a l'aprovació definitiva de la modificació puntual, la qual suposarà per si sola l'aixecament de la suspensió.

SEGON. Sotmetre a informació pública la modificació puntual durant el termini de 30 dies, mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major difusió de l'illa d'Eivissa i en la seu electrònica de l'Ajuntament, en la qual hi constarà la documentació completa.

TERCER.- Sol·licitar informe de les administracions o els ens estatals, autonòmics o insulars, les competències dels quals es puguin veure afectades i al Consell Insular d'Eivissa.

QUART.- Rebuts els informes, i finalitzada la informació pública que per part de l'equip redactor s'informi al respecte i es procedeixi a la realització dels tràmits que corresponguin per a la continuació del procediment.

Així mateix, s'informa que durant el termini d'exposició pública l'expedient podrà consultar-se a les oficines del departament municipal d'Urbanisme situades a Plaça Espanya núm. 1, de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00 hores, i a la web municipal www.eivissa.es.

Eivissa, (document signat electrònicament 9 de desembre de 2022)

El secretari acctal. Joaquim Roaca Mata