Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

INSTITUT MENORQUÍ D'ESTUDIS

Núm. 733154
Extracte de l’acord del Consell Rector de l'Institut Menorquí d'Estudis de data 27 d’octubre de 2022, relatiu a l'aprovació de les bases i la convocatòria del I Premi Pere Melis (Exp. I0015-2022-000011)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS 662816

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet del qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions

(https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/662816):

Primer. Beneficiaris.

Poden ser beneficiàries dels ajuts tant les persones físiques i jurídiques individualment o com agrupacions de persones físiques o jurídiques sense personalitat jurídica independent que hi concorrin en forma d'equip d'investigadors. Pel que fa a les persones jurídiques, és requisit necessari que no tenguin afany de lucre i que una de les seves finalitats principals sigui la investigació científica o la promoció o divulgació cultural.

Cada participant (persona individual o grup de persones) pot presentar una sola obra a concurs.

Segon. Objecte

L'objecte d'aquest premi és promoure treballs de recerca que estudiïn qualsevol aspecte referit a la llengua catalana en relació amb Menorca.

Tercer. Bases reguladores

Aquesta convocatòria es regeix per les bases aprovades pel Consell Rector de l'Institut Menorquí d'Estudis de data 27 d'octubre de 2022.

Quart. Import

L'import global màxim de la convocatòria és de 2.000 € (dos mil euros)

Cinquè. Terminis de presentació de sol·licituds

30 dies naturals comptats a partir de l'endemà d'haver-se publicat la convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Sisè. Altres dades

Les obres que es presentin al premi han de complir els requisits següents:

1. S'han d'escriure en llengua catalana i han de ser inèdites.

2. Es poden presentar en paper (en aquest cas cal presentar-ne cinc còpies impreses per una sola cara) o bé en suport informàtic, amb títol i signades amb pseudònim.

3. Els originals s'han de presentar en tipus de lletra Times New Roman cos 12 i a doble espai, amb les pàgines numerades, amb un mínim de 120.000 caràcters i un màxim de 180.000 caràcters.

4. En el texte ha de constar una introducció i conclusions.

5. A part del text, s'ha de lliurar un resum de màxim 100 paraules sobre el treball.

(Signat  electrònicament: 7 de desembre de 2022)

El president de l'Institut Menorquí d'Estudis Miquel Àngel Maria Ballester