Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MODEL ECONÒMIC, TURISME I TREBALL

Núm. 730847
Proposta de Resolució i Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball per la qual es concedeixen i es paguen els ajuts per a les persones treballadores per compte propi o autònoms que siguin titulars d’autorització de transport públic de mercaderies, residenciades a les Illes Balears, per promocionar l'ocupació autònoma i afavorir la sostenibilitat i pervivència d'aquests tipus de projectes empresarials afectats per l’increment del preu de l’energia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Per Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 20 de juny de 2022, es va aprovar la convocatòria d'ajuts per a les persones treballadores per compte propi o autònoms que siguin titulars d'autorització de transport públic de mercaderies, residenciades a les Illes Balears, per promocionar l'ocupació autònoma i afavorir la sostenibilitat i pervivència d'aquests tipus de projectes empresarials afectats per l'increment del preu de l'energia (BOIB núm. 80, de 21 de juny de 2022).

2. D'acord amb l'apartat 5 de la convocatòria, i  dins el termini establert, han tingut entrada a la Direcció General de Promoció Econòmica, Emprenedoria i Economia Social i Circular de forma telemàtica les sol·licituds i la documentació prevista en la convocatòria per part dels autònoms que es relacionen en l'Annex 1 adjunt.

3. Els serveis tècnics de la Direcció General de Promoció Econòmica, Emprenedoria i Economia Social i Circular, instructora de l'expedient, han examinat les sol·licituds i han comprovat que els sol·licitants que consten a l'Annex 1 adjunt:

- Poden ser beneficiaris de la subvenció objecte de convocatòria per la seva naturalesa.

- Han presentat correctament la seva sol·licitud i la documentació dins el termini previst a la convocatòria.

- Estan al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social i amb l'Administració tributària, tant l'estatal com l'autonòmica.

- Compleixen amb els requisits  establerts  en la convocatòria d'ajuts.

4. D'acord amb l'apartat desè de la convocatòria d'ajuts, amb la presentació de la sol·licitud i la documentació establerta a la convocatòria, s'entén justificada l'aplicació de l'ajut a la finalitat de la convocatòria, d'acord amb el que estableix l'article 39 del Text Refós de la Llei de Subvencions, aprovat per mitjà del Decret Legislatiu 2/2005, de 28 de desembre i l'article 12, paràgraf sisè, de les bases reguladores aprovades per l'Ordre del conseller de Treball i Formació de 4 de maig de 2005.

5. La quantia de l'ajut proposada per a cada beneficiari, d'acord amb el que s'estableix en el punt quart de la convocatòria d'ajuts, és la que es relaciona en l'Annex 1 adjunt.

6. D'acord amb l'apartat tercer de la convocatòria d'ajuts, hi ha un crèdit disponible per import de 1.125.000,00 €, amb càrrec a la partida pressupostària 12801G/761C01/47000/00/2202 del pressupost de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears vigent.

7. L'apartat vuitè de la convocatòria d'ajuts, estableix que d'acord amb l'article 7 de les bases reguladores, les sol·licituds d'ajuts les ha de resoldre motivadament el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, amb la proposta prèvia del director general de Promoció Econòmica, Emprenedoria i Economia Social i Circular. No obstant això, aquest delega en la persona titular de la Direcció General de Promoció Econòmica, Emprenedoria i Economia Social i Circular la resolució dels expedients i dels recursos de reposició (BOIB núm. 97, de 16 de juliol de 2019).

Es pot prescindir del tràmit de notificació de la proposta de resolució provisional quan no figurin en el procediment ni es tenguin en compte altres fets, al·legacions i proves a banda dels que han adduït les persones interessades. En aquest cas, la proposta de resolució formulada té caràcter de definitiva.

8. L'apartat 8.3 de la convocatòria d'ajuts, indica que la notificació de les resolucions de concessió i denegació als interessats es farà mitjançant la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Fonaments de dret

1. Pel que fa a les competències per desplegar els programes de suport a l'ocupació regulats en les disposicions generals dictades per l'Estat, el Reial decret 99/1996, de 26 de gener, de traspàs de funcions i serveis de l'Administració de l'Estat en matèria de cooperatives, qualificació i registre de societats anònimes laborals i programes de suport a l'ocupació (BOE núm. 52, de 29 de febrer), per mitjà del qual aquestes competències es varen transferir a la comunitat autònoma de les Illes Balears, i el Decret 32/1996, de 7 de març (BOIB núm. 35, de 19 de març), per mitjà del qual la CAIB les va assumir.

2. El Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears estableix les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 21, de 15 de febrer), estableix en el seu article 2 punt 4.d, amb relació a la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball, estableix que les competències de la Direcció General de Promoció Econòmica, Emprenedoria i Economia Social i Circular són, entre d'altres, la promoció, desenvolupament i dinamització econòmica; el finançament i suport empresarial; la gestió, foment i difusió dels models d'economia social i autoocupació, i la coordinació i gestió de la implantació d'un sistema de gestió ètica i socialment responsable amb l'assumpció del Sistema Balear de Responsabilitat Social Corporativa d'Empreses.

3. Regulen aquests ajuts :

  • Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei de Subvencions (BOIB número 196, de 31 de desembre).
  • Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions i el seu Reglament (Reial decret 887/2006, de 21 de juliol).
  • Decret 75/2004, de 27 d'agost, pel qual es despleguen determinats aspectes de la Llei de Finances i de les Lleis de Pressuposts Generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122, de 31 de setembre).
  • La Llei 20/2007, d'11 de juliol, de l'Estatut del treballador autònom, defineix el treball autònom i es contemplen els drets i obligacions dels treballadors autònoms, el seu nivell de protecció social, les relacions laborals i la política de foment de l'ocupació autònoma (BOE núm. 166, de 12 de juliol de 2007).
  • El Reial Decret Legislatiu 3/2015, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei d'Ocupació, estableix que els recursos econòmics per a la realització de les polítiques actives seran gestionades pels serveis públics d'ocupació, que podran desenvolupar els serveis i programes que considerin necessaris, segons l'article 36.3, i gestionar-los mitjançant la concessió de subvencions públiques, contractació administrativa, subscripció de convenis, gestió directa o qualsevol altra forma jurídica ajustada a dret (BOE núm. 255, de 24 d'octubre de 2015).
  • Decret llei 4/2022 de 30 de març, pel qual s'adopten mesures extraordinàries i urgents per pal·liar la crisi econòmica i social produïda pels efectes de la guerra a Ucraïna (BOIB núm. 44, de 31 de març de 2022).
  • Ordre del conseller de Treball i Formació, de 4 de maig de 2005, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions, en matèria de Treball i Formació (BOIB núm. 73, de 12 de maig).
  • Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, per la qual s'aprova la convocatòria d'ajuts per a les persones treballadores per compte propi o autònoms que siguin titulars d'autorització de transport públic de mercaderies, residenciades a les Illes Balears, per promocionar l'ocupació autònoma i afavorir la sostenibilitat i pervivència d'aquests tipus de projectes empresarials afectats per l'increment del preu de l'energia (BOIB núm. 80, de 21 de juny de 2022).

4. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques que regula les disposicions generals sobre procediments administratius.

Per tot això, dict la següent

Proposta de Resolució

Propòs al conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball que dicti una resolució en els termes següents:

1. Aprovar la concessió d'ajuts per a les persones treballadores per compte propi o autònoms que siguin titulars d'autorització de transport públic de mercaderies, residenciades a les Illes Balears, per promocionar l'ocupació autònoma i afavorir la sostenibilitat i pervivència d'aquests tipus de projectes empresarials afectats per l'increment del preu de l'energia, d'acord amb l'apartat quart de la convocatòria dels ajuts, als 235 beneficiaris que figuren a l'Annex 1 adjunt, pels imports individuals que aquest Annex disposa.

2. Autoritzar i disposar una despesa global de 520.600,00 €, a favor dels 235 beneficiaris que figuren a l'Annex 1 adjunt, amb càrrec a la partida pressupostària 12801G/761C01/47000/00/22021 del pressupost de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears vigent,  pels imports individuals que aquest Annex disposa.

3. Reconèixer l'obligació i proposar el pagament per una despesa global de 520.600,00 €, a favor dels 235 beneficiaris que figuren a l'Annex 1 adjunt, amb càrrec a la partida pressupostària 12801G/761C01/47000/00/22021 del pressupost de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears vigent, pels imports individuals que aquest Annex disposa.

4. Informar als beneficiaris dels ajuts, que l'import concedit queda condicionat a la realització i compliment dels compromisos i obligacions establerts en l'apartat novè de la convocatòria d'ajuts:

  • El compliment de les obligacions establertes en l'article 11 del Text Refós de la Llei de subvencions.
  • El compliment del deure d'informar a la Direcció General de Promoció Econòmica, Emprenedoria i Economia Social i Circular de qualsevol alteració de les condicions que s'hagin tingut en compte per concedir la subvenció.
  • El desenvolupament i manteniment l'activitat objecte de la subvenció i l'alta en l'I.A.E. i en el Cens d'Empresaris, Professionals i Retenidors, de manera ininterrompuda durant un mínim de 6 mesos des de la concessió de l'ajut.
  • El compromís de no simultaniejar l'activitat per compte propi amb cap altra activitat per compte aliè durant un període de 6 mesos des de la concessió de la subvenció.

5. En cas d'incompliment d'algun dels compromisos o obligacions la persona interessada haurà de reintegrar les subvencions percebudes, d'acord amb l'establert en el punt dotzè de la convocatòria dels ajuts i d'acord amb l'establert als articles 44 i 45 del Text refós de la Llei de subvencions de les Illes Balears i la resta de normativa aplicable.

6. Comunicar als beneficiaris que els ajuts que estableix aquesta Resolució estan sotmesos al règim del Marc Nacional Temporal relatiu a les mesures d'ajuda estatal destinades a recolzar l'economia després de l'agressió contra Ucraïna per part de Rússia aprovat per comunicació de la Comissió de 24 de març de 2022 (2022/C 131 I/01).

7. Publicar la present proposta de Resolució i la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat la Resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (7 de desembre de 2022)

El director general de Promoció Econòmica, Emprenedoria i Economia Social i Circular Manuel Porras Romero

Conforme amb la proposta dict Resolució,

Palma, en data de la signatura electrònica (7 de desembre de 2022)

El director general Promoció Econòmica, Emprenedoria i Economia Social i Circular Manuel Porras Romero (Per delegació, Resolució de 8 de juliol de 2019. BOIB núm. 97/2019)

 

ANNEX 1 Beneficiaris dels ajuts per a les persones treballadores per compte propi o autònoms que siguin titulars d'autorització de transport públic de mercaderies, residenciades a les Illes Balears, per promocionar l'ocupació autònoma i afavorir la sostenibilitat i pervivència d'aquests tipus de projectes empresarials afectats per l'increment del preu de l'energia.

 

NÚM. EXP.

NIF BENEFICIARI

IMPORT DE L'AJUT

1.

SVN_TRANS 638/2022

41737720B

2.000,00 €

2.

SVN_TRANS 633/2022

43057189Q

2.000,00 €

3.

SVN_TRANS 624/2022

42954809D

4.000,00 €

4.

SVN_TRANS 586/2022

X5484204S

1.000,00 €

5.

SVN_TRANS 583/2022

71802696P

2.200,00 €

6.

SVN_TRANS 576/2022

43119860N

1.200,00 €

7.

SVN_TRANS 569/2022

44940875W

1.000,00 €

8.

SVN_TRANS 535/2022

43013751W

1.600,00 €

9.

SVN_TRANS 534/2022

78207206F

2.000,00 €

10

SVN_TRANS 533/2022

43056118A

4.000,00 €

11.

SVN_TRANS 532/2022

18237749Z

2.000,00 €

12.

SVN_TRANS 531/2022

42993952Y

6.000,00 €

13.

SVN_TRANS 530/2022

Y0281190Y

1.200,00 €

14.

SVN_TRANS 529/2022

78211827M

10.000,00 €

15.

SVN_TRANS 522/2022

43100584X

2.000,00 €

16.

SVN_TRANS 521/2022

43119270C

1.200,00 €

17.

SVN_TRANS 506/2022

43087845J

1.200,00 €

18.

SVN_TRANS 505/2022

41496062Z

1.200,00 €

19.

SVN_TRANS 504/2022

Y2295389A

1.200,00 €

20.

SVN_TRANS 503/2022

Y1963274P

1.000,00 €

21.

SVN_TRANS 502/2022

43148478H

1.000,00 €

22.

SVN_TRANS 501/2022

43062605G

2.000,00 €

23.

SVN_TRANS 500/2022

38116511Z

1.000,00 €

24.

SVN_TRANS 499/2022

42988087Y

2.000,00 €

25.

SVN_TRANS 498/2022

43227692C

2.200,00 €

26.

SVN_TRANS 497/2022

34064662Y

2.000,00 €

27.

SVN_TRANS 496/2022

43049393V

1.200,00 €

28.

SVN_TRANS 495/2022

X4825101T

1.200,00 €

29.

SVN_TRANS 494/2022

43101777F

1.200,00 €

30.

SVN_TRANS 493/2022

18225276F

2.000,00 €

31.

SVN_TRANS 492/2022

X8326435K

1.000,00 €

32.

SVN_TRANS 491/2022

43091928W

2.000,00 €

33.

SVN_TRANS 490/2022

78206192M

2.000,00 €

34.

SVN_TRANS 488/2022

49920273S

1.200,00 €

35.

SVN_TRANS 487/2022

42984550B

1.600,00 €

36.

SVN_TRANS 486/2022

43463889F

1.200,00 €

37.

SVN_TRANS 484/2022

43109491Q

1.000,00 €

38.

SVN_TRANS 483/2022

43417344Z

1.000,00 €

39.

SVN_TRANS 482/2022

18222691K

2.000,00 €

40.

SVN_TRANS 481/2022

43150558M

1.200,00 €

41.

SVN_TRANS 480/2022

43026529S

2.000,00 €

42.

SVN_TRANS 479/2022

53215004L

1.000,00 €

43.

SVN_TRANS 478/2022

X8668391J

1.000,00 €

44.

SVN_TRANS 477/2022

49922008W

1.200,00 €

45.

SVN_TRANS 476/2022

43217036J

1.000,00 €

46.

SVN_TRANS 475/2022

75131839Q

1.200,00 €

47.

SVN_TRANS 474/2022

37338698S

4.000,00 €

48.

SVN_TRANS 473/2022

18225131T

2.000,00 €

49.

SVN_TRANS 472/2022

43127168Y

2.400,00 €

50.

SVN_TRANS 471/2022

41503079Q

2.000,00 €

51.

SVN_TRANS 470/2022

41733867E

1.600,00 €

52.

SVN_TRANS 469/2022

43143412N

1.000,00 €

53.

SVN_TRANS 468/2022

43223816P

2.200,00 €

54.

SVN_TRANS 467/2022

78199181D

2.000,00 €

55.

SVN_TRANS 466/2022

43035052M

1.000,00 €

56.

SVN_TRANS 465/2022

78209264H

1.200,00 €

57.

SVN_TRANS 464/2022

42983302M

10.000,00 €

58.

SVN_TRANS 463/2022

43056833M

1.200,00 €

59.

SVN_TRANS 462/2022

78219606X

2.000,00 €

60.

SVN_TRANS 461/2022

43094274W

2.000,00 €

61.

SVN_TRANS 460/2022

43054417G

2.000,00 €

62.

SVN_TRANS 459/2022

43073244V

1.600,00 €

63.

SVN_TRANS 458/2022

43053286T

10.000,00 €

64.

SVN_TRANS 457/2022

43461488K

1.000,00 €

65.

SVN_TRANS 456/2022

X8003732P

1.000,00 €

66.

SVN_TRANS 455/2022

43083143A

2.000,00 €

67.

SVN_TRANS 454/2022

42990234Z

1.600,00 €

68.

SVN_TRANS 453/2022

42991541X

2.000,00 €

69.

SVN_TRANS 452/2022

41510885W

3.000,00 €

70.

SVN_TRANS 451/2022

30609736W

4.000,00 €

71.

SVN_TRANS 450/2022

43065854X

2.000,00 €

72.

SVN_TRANS 449/2022

43046510D

2.000,00 €

73.

SVN_TRANS 447/2022

43027728H

1.000,00 €

74.

SVN_TRANS 446/2022

43034724E

1.000,00 €

75.

SVN_TRANS 445/2022

43105253X

2.000,00 €

76.

SVN_TRANS 444/2022

43039182H

2.000,00 €

77.

SVN_TRANS 443/2022

42997041J

1.200,00 €

78.

SVN_TRANS 442/2022

42389563B

1.000,00 €

79.

SVN_TRANS 441/2022

42956006X

2.000,00 €

80.

SVN_TRANS 440/2022

43204719R

1.200,00 €

81.

SVN_TRANS 439/2022

78201755F

4.000,00 €

82.

SVN_TRANS 438/2022

43017762B

2.000,00 €

83.

SVN_TRANS 437/2022

43131200J

1.000,00 €

84.

SVN_TRANS 436/2022

78202803C

2.000,00 €

85.

SVN_TRANS 435/2022

43030813K

2.000,00 €

86.

SVN_TRANS 434/2022

41732787T

2.200,00 €

87.

SVN_TRANS 433/2022

46956386T

1.000,00 €

88.

SVN_TRANS 432/2022

55231235R

3.600,00 €

89.

SVN_TRANS 431/2022

43184449V

1.200,00 €

90.

SVN_TRANS 430/2022

78198047W

10.000,00 €

91.

SVN_TRANS 429/2022

43028411B

3.000,00 €

92.

SVN_TRANS 428/2022

18237796S

2.000,00 €

93.

SVN_TRANS 427/2022

43021614E

2.000,00 €

94.

SVN_TRANS 426/2022

43020881W

2.800,00 €

95.

SVN_TRANS 425/2022

X6796354S

1.000,00 €

96.

SVN_TRANS 424/2022

41500244X

2.400,00 €

97.

SVN_TRANS 423/2022

43030851J

5.200,00 €

98.

SVN_TRANS 422/2022

43091040B

2.000,00 €

99.

SVN_TRANS 421/2022

43098684L

1.000,00 €

100.

SVN_TRANS 420/2022

43168038M

1.000,00 €

101.

SVN_TRANS 419/2022

41499902J

1.000,00 €

102.

SVN_TRANS 418/2022

43165178C

1.000,00 €

103.

SVN_TRANS 417/2022

43002398B

1.000,00 €

104.

SVN_TRANS 414/2022

X6927563D

1.200,00 €

105.

SVN_TRANS 413/2022

18237396Y

4.000,00 €

106.

SVN_TRANS 412/2022

43116209H

2.000,00 €

107.

SVN_TRANS 411/2022

43040651S

2.000,00 €

108.

SVN_TRANS 410/2022

52486849K

4.800,00 €

109.

SVN_TRANS 409/2022

43031316H

1.000,00 €

110.

SVN_TRANS 408/2022

43040967D

2.200,00 €

111.

SVN_TRANS 407/2022

42981662K

1.200,00 €

112.

SVN_TRANS 406/2022

41571647K

1.000,00 €

113.

SVN_TRANS 405/2022

75013616J

2.000,00 €

114.

SVN_TRANS 404/2022

50217245B

1.600,00 €

115.

SVN_TRANS 403/2022

41435409N

1.600,00 €

116.

SVN_TRANS 402/2022

X8523136A

2.400,00 €

117.

SVN_TRANS 401/2022

41516352H

2.000,00 €

118.

SVN_TRANS 400/2022

43115774C

1.000,00 €

119.

SVN_TRANS 399/2022

43046399J

2.000,00 €

120.

SVN_TRANS 398/2022

09159066Y

2.000,00 €

121.

SVN_TRANS 397/2022

18235832Y

1.200,00 €

122.

SVN_TRANS 396/2022

33280794R

2.000,00 €

123.

SVN_TRANS 395/2022

43097156D

1.200,00 €

124.

SVN_TRANS 394/2022

43042932L

3.000,00 €

125.

SVN_TRANS 393/2022

41696210Q

1.000,00 €

126.

SVN_TRANS 392/2022

43021387W

2.000,00 €

127.

SVN_TRANS 391/2022

X4320965R

3.400,00 €

128.

SVN_TRANS 390/2022

Y6485668G

1.000,00 €

129.

SVN_TRANS 389/2022

43223709Q

1.200,00 €

130.

SVN_TRANS 388/2022

43476450X

1.200,00 €

131.

SVN_TRANS 387/2022

43196240D

1.000,00 €

132.

SVN_TRANS 386/2022

43193053L

2.200,00 €

133.

SVN_TRANS 385/2022

43185474F

2.000,00 €

134.

SVN_TRANS 384/2022

43170363F

1.200,00 €

135.

SVN_TRANS 383/2022

31735504N

1.200,00 €

136.

SVN_TRANS 382/2022

Y0029876J

2.400,00 €

137.

SVN_TRANS 381/2022

43136278P

1.200,00 €

138.

SVN_TRANS 380/2022

78201556S

2.000,00 €

139.

SVN_TRANS 379/2022

43070694C

1.000,00 €

140.

SVN_TRANS 378/2022

43233018X

1.200,00 €

141.

SVN_TRANS 377/2022

X5546408G

1.000,00 €

142.

SVN_TRANS 376/2022

43068013F

2.000,00 €

143.

SVN_TRANS 375/2022

54627208T

1.000,00 €

144.

SVN_TRANS 374/2022

41696267G

1.200,00 €

145.

SVN_TRANS 373/2022

46954059L

10.000,00 €

146.

SVN_TRANS 372/2022

43175337J

1.200,00 €

147.

SVN_TRANS 371/2022

43475288K

1.200,00 €

148.

SVN_TRANS 370/2022

43482662N

1.200,00 €

149.

SVN_TRANS 368/2022

41456126Y

4.000,00 €

150.

SVN_TRANS 367/2022

42949356F

4.000,00 €

151.

SVN_TRANS 366/2022

42992845A

2.400,00 €

152.

SVN_TRANS 360/2022

43066314X

1.200,00 €

153.

SVN_TRANS 356/2022

49866219B

1.200,00 €

154.

SVN_TRANS 352/2022

43006318K

1.000,00 €

155.

SVN_TRANS 349/2022

23254405W

7.200,00 €

156.

SVN_TRANS 348/2022

41504692L

1.200,00 €

157.

SVN_TRANS 347/2022

47260422E

1.000,00 €

158.

SVN_TRANS 346/2022

47254353W

1.200,00 €

159.

SVN_TRANS 345/2022

43091471M

3.600,00 €

160.

SVN_TRANS 344/2022

43228622F

2.200,00 €

161.

SVN_TRANS 343/2022

43008466F

4.000,00 €

162.

SVN_TRANS 341/2022

55232813S

1.200,00 €

163.

SVN_TRANS 339/2022

49607253W

3.400,00 €

164.

SVN_TRANS 338/2022

43214394Q

1.200,00 €

165.

SVN_TRANS 337/2022

X8962546K

3.000,00 €

166.

SVN_TRANS 336/2022

46553140J

1.000,00 €

167.

SVN_TRANS 335/2022

43191798Y

1.000,00 €

168.

SVN_TRANS 334/2022

49925514N

6.000,00 €

169.

SVN_TRANS 333/2022

54625074M

1.200,00 €

170.

SVN_TRANS 332/2022

42961279Q

2.000,00 €

171.

SVN_TRANS 331/2022

43083580A

1.200,00 €

172.

SVN_TRANS 330/2022

43037173X

2.000,00 €

173.

SVN_TRANS 329/2022

41500164E

1.000,00 €

174.

SVN_TRANS 327/2022

43077150J

3.200,00 €

175.

SVN_TRANS 326/2022

24219869H

4.000,00 €

176.

SVN_TRANS 322/2022

43066197P

1.200,00 €

177.

SVN_TRANS 321/2022

43025886Q

4.000,00 €

178.

SVN_TRANS 320/2022

55088958W

1.000,00 €

179.

SVN_TRANS 319/2022

X3682262P

1.200,00 €

180.

SVN_TRANS 318/2022

43090497C

1.000,00 €

181.

SVN_TRANS 317/2022

43107297F

4.600,00 €

182.

SVN_TRANS 316/2022

43013890A

5.200,00 €

183.

SVN_TRANS 293/2022

43034211S

2.000,00 €

184.

SVN_TRANS 292/2022

49776916V

4.800,00 €

185.

SVN_TRANS 273/2022

78205089Y

2.000,00 €

186.

SVN_TRANS 268/2022

41538061S

3.400,00 €

187.

SVN_TRANS 264/2022

45694009R

7.000,00 €

188.

SVN_TRANS 262/2022

43147146C

2.600,00 €

189.

SVN_TRANS 261/2022

49609988T

1.200,00 €

190.

SVN_TRANS 260/2022

18215091B

6.000,00 €

191.

SVN_TRANS 259/2022

Y0963818V

2.400,00 €

192.

SVN_TRANS 257/2022

43008098F

1.200,00 €

193.

SVN_TRANS 256/2022

78204350A

5.200,00 €

194.

SVN_TRANS 255/2022

07172262B

1.000,00 €

195.

SVN_TRANS 254/2022

41461365R

1.200,00 €

196.

SVN_TRANS 253/2022

53112412F

1.000,00 €

197.

SVN_TRANS 252/2022

78207545R

4.000,00 €

198.

SVN_TRANS 251/2022

26202039W

3.600,00 €

199.

SVN_TRANS 250/2022

34012599S

4.000,00 €

200.

SVN_TRANS 249/2022

51785357Y

1.200,00 €

201.

SVN_TRANS 248/2022

43063028J

1.000,00 €

202.

SVN_TRANS 247/2022

43141672C

10.000,00 €

203.

SVN_TRANS 245/2022

X9974328X

1.000,00 €

204.

SVN_TRANS 244/2022

43098745B

1.000,00 €

205.

SVN_TRANS 243/2022

43220523G

2.400,00 €

206.

SVN_TRANS 241/2022

43059269A

2.000,00 €

207.

SVN_TRANS 240/2022

49481863P

2.000,00 €

208.

SVN_TRANS 238/2022

78215241S

6.000,00 €

209.

SVN_TRANS 237/2022

43182375J

2.000,00 €

210.

SVN_TRANS 236/2022

43088881Z

1.200,00 €

211.

SVN_TRANS 235/2022

Y4138571B

1.200,00 €

212.

SVN_TRANS 234/2022

X4815681X

2.000,00 €

213.

SVN_TRANS 233/2022

43025096P

4.000,00 €

214.

SVN_TRANS 232/2022

43067861Q

1.000,00 €

215.

SVN_TRANS 231/2022

78209642M

1.000,00 €

216.

SVN_TRANS 230/2022

43214449W

2.400,00 €

217.

SVN_TRANS 229/2022

43135140C

1.200,00 €

218.

SVN_TRANS 228/2022

43057579S

2.000,00 €

219.

SVN_TRANS 227/2022

Y5663429S

2.000,00 €

220.

SVN_TRANS 226/2022

78208143R

2.000,00 €

221.

SVN_TRANS 225/2022

43175740W

1.200,00 €

222.

SVN_TRANS 224/2022

Y6534433D

1.200,00 €

223.

SVN_TRANS 223/2022

28558444B

2.000,00 €

224.

SVN_TRANS 222/2022

X4711903P

1.000,00 €

225.

SVN_TRANS 221/2022

41495377L

2.000,00 €

226.

SVN_TRANS 220/2022

43038856Z

1.000,00 €

227.

SVN_TRANS 219/2022

43147650H

2.000,00 €

228.

SVN_TRANS 217/2022

43187675T

2.000,00 €

229.

SVN_TRANS 216/2022

43025366W

1.200,00 €

230.

SVN_TRANS 215/2022

43073321W

2.000,00 €

231.

SVN_TRANS 214/2022

43085472D

5.200,00 €

232.

SVN_TRANS 182/2022

X3474300N

1.000,00 €

233.

SVN_TRANS 176/2022

X8176541H

5.000,00 €

234.

SVN_TRANS 146/2022

Y2777109B

3.000,00 €

235.

SVN_TRANS 131/2022

X1493758T

2.400,00 €

TOTAL

520.600,00 €