Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HISENDA I RELACIONS EXTERIORS

Núm. 723238
Correcció d'errates de la Resolució de la directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni, a proposta de la cap del Servei de Dipositaria, per la qual s’autoritza la devolució d’ofici i es cancel·len determinades fiances dipositades per agències de viatge, i es notifica la renúncia definitiva a executar-les

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de las Illes Balears núm. 154, de 26 de novembre de 2022, s'ha detectat una errata a la versió catalana de l'edicte “Resolució de la directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni, a proposta de la cap del Servei de Dipositaria, per la qual s'autoritza la devolució d'ofici i es cancel·len determinades fiances dipositades per agències de viatge, i es notifica la renúncia definitiva a executar-les”. L'errata consisteix en l'enviament incomplet de l'Annex I de la versió lingüística catalana.

Efectivament, falta el full final de l'annex I en la versió catalana, que s'ha d'afegir.

Per això, a instància de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors i d'acord amb els articles 19.2 y 19.4 del Decret 68/2012, de 27 de juliol, pel qual es regula el Butlletí Oficial de les Illes Balears, dict la següent:

Resolució

Rectificar l'errata advertida en la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la versió catalana de l'edicte “Resolució de la directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni, a proposta de la cap del Servei de Dipositaria, per la qual s'autoritza la devolució d'ofici i es cancel·len determinades fiances dipositades per agències de viatge, i es notifica la renúncia definitiva a executar-les”, en el sentit expresat en la motivació d'aquesta resolució. Atesa la naturalesa de l'error, la rectificació es fa publicant el full final de l'Annex I de la versió catalana que es transcriu a continuació i que hauria d'anar a continuació de la página 48441.

 

Palma, 5 de desembre de 2022

El secretari general Benito Prósper Gutiérrez

"...

Notes:

La taula és ordenada per NIF de l'entitat dipositant.

Les garanties registrades abans de 2002 es dipositaren en pessetes, s'ha convertit l'import a euros.

Núm. doc. Fa referència al número (REA) de l'aval o al número de certificat d'assegurança, segons el cas. És possible que el valor original posseeixi caràcters no numèrics que no es mostren, per exemple N-05.767.017 es pot mostrar com N05767017 atesa la configuració del sistema informàtic.»