Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HISENDA I RELACIONS EXTERIORS

Núm. 722648
Resolució de la secretària general de la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors de 2 de desembre de 2022 per la qual es modifica la Resolució de la secretària general de la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors de 10 de juliol de 2019 de delegació de signatura en determinades unitats administratives

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la secretària general de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors de 10 de juliol de 2019, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 94, d'11 de juliol, es va delegar la signatura de diverses actuacions que, originàriament o per delegació de competències, segons els casos, corresponen a la secretària general de la Conselleria en determinades unitats administratives integrades en la Secretaria General, modificada per la Resolució de 26 d'octubre de 2020 (BOIB núm.186, de 29 d'octubre) pel que fa a la signatura dels documents pels quals s'ordena la publicació d'edictes en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, i per la Resolució de 15 de juliol de 2021 (BOIB núm. 95, de 17 de juliol) pel que fa a la signatura de les sol·licituds dels permisos del sistema corporatiu de gestió economicofinancera de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. La Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 24 de febrer de 2021 per la qual es deleguen competències en matèria de gestió de personal (BOIB núm. 31, de 4 de març) va delegar en el secretari o secretària general de les conselleries, o en la persona titular de l'òrgan que tengui atribuïdes les funcions en matèria de personal dels ens del sector públic de l'Administració autonòmica que tenguin personal funcionari adscrit, la convocatòria de les comissions de serveis de caràcter voluntari dels llocs de feina vacants i dotats que tenguin adscrits.

3. A fi d'agilitar la signatura dels actes esmentats en el punt anterior, es considera adient delegar la signatura d'aquestes convocatòries de comissions de serveis de caràcter voluntari en la cap del Servei de Personal i en la cap d'Administració de Personal.

4. Així mateix, s'aprofita per modificar la denominació de «cap del Servei de Gestió Economicoadministrativa», que passa a ser de «cap d'Unitat de Gestió Econòmica», amb independència del lloc de feina concret que exerceixi aquesta funció.

Fonaments de dret

1. L'article 12 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

2. Els articles 31 i 42 d) de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret 9/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, modificat pel Decret 8/2021, de 13 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears.

4. El Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, modificat pel Decret 25/2021, de 8 de març, de la presidenta de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Modificar la lletra a) de l'apartat 1 de la Resolució de la secretària general de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors de 10 de juliol de 2019 de delegació de signatura en determinades unitats administratives de la manera següent:

a) En matèria de personal:

1a. Les relatives a la tramitació i la concessió de permisos, vacances, llicències i reduccions de jornada prevists en la normativa vigent.

2a. Les relatives a la formalització de les diligències de presa de possessió i d'incorporació en el càrrec del personal de la Conselleria.

3a. Les relatives a les convocatòries de les comissions de serveis de caràcter voluntari dels llocs de feina vacants i dotats adscrits a la Conselleria.

2. Modificar l'apartat 3 de la Resolució de la secretària general de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors de 10 de juliol de 2019 de delegació de signatura en determinades unitats administratives de la manera següent:

3. Delegar en la cap de la Unitat de Gestió Econòmica la signatura de tots els actes i documents següents:

a) Els actes i els documents comptables i administratius relatius a propostes de modificació de crèdit, sense limitació de quantia.

b) Els actes pels quals s'insti la inscripció i els actes de comunicació a què es refereixen els articles 4.1 i 6.1 del Decret 49/2011, de 20 de maig, pel qual es regula el Registre de Convenis i Acords de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

c) Els actes pels quals s'insti l'emissió d'informes jurídics als serveis jurídics de la Conselleria, en relació amb els expedients i els documents que es tramitin en aquesta unitat administrativa.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 2 de desembre de 2022

La secretària general Maria Begoña Morey Aguirre