Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 717920
Resolució de la directora general de Personal Docent de dia 2 de desembre de 2022, per la qual es fa pública la composició definitiva del tribunal que ha d'actuar en el procediment selectiu convocat per Resolució de la directora general de Personal Docent de 3 de novembre de 2022 per la qual es convoca el procés selectiu d'estabilització, mitjançant el sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés als cossos docents

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Resolució de la directora general de Personal Docent de 28 de novembre de 2022 va fer pública a la pàgina web d'aquesta Direcció General la composició provisional del tribunal que ha d'actuar en el procediment selectiu convocat per la Resolució de la directora general de Personal Docent de 3 de novembre de 2022 per la qual es convoca el procés selectiu d'estabilització, mitjançant el sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés als cossos docents de professors d'ensenyament secundari, de professors d'escoles oficials d'idiomes, de professors de música i arts escèniques, de professors d'arts plàstiques i disseny, de mestres i de professors especialistes en sectors singulars de formació professional a les Illes Balears (BOIB núm. 147, de 15 de novembre de 2022) i atorgà un termini de 3 dies hàbils per al·legar qualsevol de les circumstàncies establertes en el punt 4.7 de la convocatòria.

Una vegada finalitzat aquest termini s'han resolt totes les al·legacions de conformitat amb els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, sobre les causes d'abstenció i de recusació, i amb l'article 8 del Reglament d'ingrés, accessos i adquisició de noves especialitats en els cossos docents que imparteixen els ensenyaments escolars del sistema educatiu i en el cos d'inspectors d'educació, aprovat per Reial decret 276/2007, de 23 de febrer.

D'altra banda, s'ha fet la substitució, en compliment de la base 4.8 de la convocatòria, d'aquelles persones que han perdut la condició de membres del tribunal per concórrer en alguna de les causes assenyalades en els articles esmentats al paràgraf anterior.

La directora general de Personal Docent d'acord amb l'apartat 1. a) de la Resolució del conseller d'Educació i Formació Professional de 19 de març de 2021 de delegació de determinades competències en matèria de gestió de personal en la directora general de Personal Docent (BOIB núm. 41, de 25 de març), és competent per dictar aquesta Resolució.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Primer.- Fer públic, a l'Annex d'aquesta Resolució, el nomenament definitiu  dels membres del tribunal que han d'actuar en el procediment selectiu convocat per la Resolució de 3 de novembre de 2022.

Segon.- Publicar aquesta Resolució i el seu Annex en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar un recurs potestatiu de reposició davant la directora general de Personal Docent en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 25.5 i 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També hi poden interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Palma, en la data de signatura electrònica (2 de desembre de 2022

La directora general de Personal Docent Rafaela Sánchez Benítez Per delegació del conseller d'Educació i Formació Professional (BOIB núm. 41, 25/03/2021)

 

 

ANNEX Composició del tribunal

Titulars:

            PRESIDENTA: ***0423**    TUDURI VILA, CAMILA

            VOCAL 1:       ***1778**     TOMAS HUMBERT, MATEU

            VOCAL 2:       ***9885**     TIRADO RAMOS, MIGUEL ANGEL

            VOCAL 3:       ***0270**     ROSSINYOL SEGUI, MARIA ANTONIA

            VOCAL 4:       ***3247**     TERUEL NAVAL, RUT

Suplents:

            PRESIDENT:   ***3239**     TIMONER SAMPOL, GABRIEL

            VOCAL 1:       ***9759**     BONNIN ROCA, JOSEP LLUÍS

            VOCAL 2:       ***1280**     COLL AMENGUAL, JOSEP

            VOCAL 3:       ***8202**     VIDAL LLABRES, CATALINA

            VOCAL 4:       ***6384**     GARCIA MACHANCOSES, CAROLINA