Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

OFICINA MUNICIPAL DE TRIBUTS

Núm. 717193
Resolució del president de l'Oficina Municipal de Tributs, de modificació de bases i correcció d'errades advertides a la publicació de la resolució d'aprovació de les bases que regiran les convocatòries del procés d'estabilització de l'ocupació temporal 2022 (BOIB núm. 148 de 17 de novembre de 2022, correcció BOIB núm 153 de 24 de novembre de 2022)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

FETS

Al BOIB núm 148 de 17 de novembre de 2022, amb correcció al BOIB núm 153 de 24 de novembre de 2022, es va publicar la resolució del President de l'Oficina Municipal de Tributs de Calvià de 14 de novembre de 2022 per la qual s'aproven les bases que regiran les convocatòries del procés d'estabilizació de l'ocupació temporal 2022 de l'Oficina Municipal de Tributs de Calvià.

S'han de dur a terme les modificacions i correcció d'errades materials següents:

1-. Modificació òrgans de selecció. En la base novena “Composició dels òrgans de selecció” allà on diu:

Comissions de selecció de tots dos processos.

 

Titulars:

Suplents:

Places C

President:

Antonio Pallicer Martorell

President:

Marta Picornell Yanes.

Vocal 1:

José Antonio del Pino Guirado

Vocal 1:

Empar Santacreu Oliver.

Vocal 2:

Begoña Guaita Mas.

Vocal 2:

Lorenzo Calafell Salom.

Ha de dir:

Comissions de selecció de tots dos processos.

 

Titulars:

Suplents:

Places C

President:

Bartolomé Fullana Barceló

President:

Marta Picornell Yanes.

Vocal 1:

José Antonio del Pino Guirado

Vocal 1:

Empar Santacreu Oliver.

Vocal 2:

Begoña Guaita Mas.

Vocal 2:

Lorenzo Calafell Salom.

2-. Modificació espai publicació resolucions. En la base desena “Terminis” allà on diu:

“A partir d'aquest moment administratiu, les actes i resolucions que es dictin en relació als processos selectius que s'iniciïn amb origen en la present convocatòria es publicaran a la web municipal:

Tu ayuntamiento/Oposiciones y bolsas de trabajo/convocatorias 2022

 

Ha de dir:

“A partir d'aquest moment administratiu, les actes i resolucions que es dictin en relació als processos selectius que s'iniciïn amb origen en la present convocatòria es publicaran a la plataforma CONVOCA.”

3.- Correcció d'errada material en l'Annex 4 de barem de la fase de concurs del procés ordinari d'estabilització. En els punts 1.1.e) i 1.2.e) allà on diu:

“e) Per cada mes de serveis prestats en una altra administració, com a personal funcionari, en un cos, escala o especialitat; o en una subescala, classe o categoria amb funcions anàlogues, sempre que es tracti d'administració general i del mateix grup, subgrup o agrupació professional al fet que s'opta: 0,0711 punts per mes de serveis prestats.

Ha de dir:

“e) Per cada mes de serveis prestats en una altra administració, com a personal funcionari, en un cos, escala o especialitat; o en una subescala, classe o categoria amb funcions anàlogues, sempre que es tracti del mateix grup, subgrup o agrupació professional al fet que s'opta: 0,0711 punts per mes de serveis prestats.

4.- Correcció d'errada material en l'Annex 5 de barem de la fase de concurs del procés extraordinari d'estabilització. En els punts 1.1.e) i 1.2.e) allà on diu:

“e) Per cada mes de serveis prestats en una altra administració, com a personal funcionari, en un cos, escala o especialitat; o en una subescala, classe o categoria amb funcions anàlogues, sempre que es tracti d'administració general i del mateix grup, subgrup o agrupació professional al fet que s'opta: 0,1 punts per mes de serveis prestats.

Ha de dir:

“e) Per cada mes de serveis prestats en una altra administració, com a personal funcionari, en un cos, escala o especialitat; o en una subescala, classe o categoria amb funcions anàlogues, sempre que es tracti del mateix grup, subgrup o agrupació professional al fet que s'opta: 0,1 punts per mes de serveis prestats.

5.- Correcció d'errada material a la versió catalana. En la versió en català s'ha detectat la següent errada en l'Annex 5 de barem de la fase de concurs del procés extraordinari d'estabilització. En el punt 2.1 allà on diu:

“Valoració de la superació d'exercicis en convocatòries anteriors d'accés com a personal laboral fix en la mateixa categoria o com a personal funcionari de carrera, en el mateix cos, escala o especialitat al fet que s'opta, del Ajuntament de Calvià.”

Ha de dir:

“Valoració de la superació d'exercicis en convocatòries anteriors d'accés com a personal laboral fix en la mateixa categoria o com a personal funcionari de carrera, en el mateix cos, escala o especialitat al fet que s'opta, de l'Oficina Municipal de Tributs de Calvià”

El President de l'organisme autònom Oficina Municipal de Tributs de Calvià, en base a l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'01 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, y de l'article 16.2.o) dels Estatuts de l'organisme autònom Oficina Municipal de Tributs de Calvià (BOIB nº 129 d'11 d'octubre de 2016), dicta la següent

RESOLUCIÓ

Primer. Realitzar les modificacions i correccions d'errades materiales descrits.

Segon i final. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Calvià, a data de la firma electrònica: 1 de desembre de 2022

El president de l'organisme autònom Oficina Municipal de Tributs de Calvià Marcos Pecos Quintans