Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 716980
Comunicació de la relació d’expedients que han d’aportar documentació complementària en el tràmit de subvencions per a la realització d’instal·lacions d’autoconsum amb fonts d’energia renovable, amb o sense emmagatzematge, en el sector serveis i altres sectors productius de l’economia; i per a la incorporació d’emmagatzematge en instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable, ja existents en el sector serveis i altres sectors productius (programes 1, 2 i 3)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. L'11 de setembre de 2021, en el BOIB núm. 125, es va publicar la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a la realització d'instal·lacions d'autoconsum amb fonts d'energia renovable, amb o sense emmagatzematge, en el sector serveis i altres sectors productius de l'economia; i per a la incorporació d'emmagatzematge en instal·lacions d'autoconsum, amb fonts d'energia renovable, ja existents en el sector serveis i altres sectors productius, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu, modificada per la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 19 d'octubre de 2022 (BOIB núm. 137, de 22 d'octubre de 2022).

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients, la qual es detalla a la taula següent:

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

NEXTG123-27/2021

TIRME, SA

***3264**

A totes les ofertes econòmiques ha de figurar oficialment l'empresa que la fa i la data, sent posterior l'oferta el 30 de juny de 2021. La justificació de que la oferta amb referència 2021P009-00-CO-CP-002-0 no ofereix kWp semblants a les altres no és suficient, hauria d'oferir kWp semblants a les altres dues ofertes. Per fer la correcte comparació d'ofertes que figuren en el document 2 no s'han d'incloure les parts que no es consideren elegibles, les quals figuren en el punt 4 de despeses elegibles de l'apartat cinquè de la convocatòria. En l'informe ambiental entregat, d'acord amb el punt 2.k de sol·licituds i documentació de la convocatòria, s'ha de presentar una memòria resum estimatòria on es reculli la quantitat total de residu generat, classificat per codis LER, i els certificats dels gestors de destí.

NEXTG123-155/2021

RUMBA INVEST, SL

***6951**

La persona que apareix com a representat de l'empresa als documents no és qui signa com a sol·licitant. No s'ha aportat cap document legal on apareguin possibles representants legals de l'empresa. Els valors d'inversió dels documents 1 i 4 no coincideixen amb els de l'oferta econòmica presentada. Els kWp i els kWh oferts han de coincidir amb els indicats en el document 4. En el document 4 els kWp totals no estan ben calculats.

NEXTG123-265/2021

BOSETIA INVESTMENTS, S.L.

***7695**

Totes les opcions descrites en el document 2 han d'oferir en el seu conjunt instal·lacions semblants, en kWp i amb marquesines (d'un material o d'un altre). En el document 2 s'ha de veure l'import total de les tres opcions i que puguin ser explicat el conjunt de cada una en un annex. No és justificació suficient per escollir una opció del document 2 menys econòmica dir que una de les opcions ofertades no inclou una de les partides, ja que se pot demanar altra oferta complementaria per a ella. L'informe nou entregat no inclou tot el que hi ha descrit en el tercer punt de l'apartat k del punt 2 de sol·licituds i documentació de la convocatòria.

NEXTG123-417/2021

COR GELAT, SLU

***8937**

En el document 1 manca indicar si és petita, mitjana o gran empresa. L'oferta econòmica entregada amb referència 1-000062 no es d'una instal·lació similar a la de les altres dues ofertes entregades. En el document 4 els kWp totals no estan ben calculats.

NEXTG123-475/2021

HOTELERA LLAHO, SL

***0631**

en el document 4 (memòria descriptiva) manca la signatura del tècnic competent.

NEXTG123-589/2021

SUMINISTROS HOSPITALARIOS

***8763**

Cal certificar que es troba al corrent amb les seves obligacions amb la Seguretat Social. Quan l'oferta econòmica és superior a 40.000 euros cal presentar tres ofertes de diferents proveïdors. Manca presentar el document 2. Segons les bases de la convocatòria només són considerables elegibles les instal·lacions d'emmagatzematge que no superin una ràtio de capacitat instal·lada d'emmagatzematge front la potència de generació de 2 kWh/kW.

NEXTG123-606/2021

CASA TYANE, SL

***3646**

La nova oferta econòmica supera els 40.000 euros, per tant cal presentar dues ofertes econòmiques més de diferents proveïdors per la mateixa instal·lació. Cal presentar el document 2 al ser el pressupost superior a 40.000 euros. El cost de la instal·lació i el cost unitari indicats en el document 4 no coincideixen amb el nou pressupost.

NEXTG123-622/2021

Xiliati Mallorca, SL

***7830**

En el document 1 el programa marcat és incorrecte, per empreses són els programes 1, 2 i 3. Als documents 1 i 5 han d'aparèixer les dades de la persona representant legal de l'empresa que signa els documents 1, 4 i 5, no de la persona autoritzada.

NEXTG123-719/2021

SUMINISTROS ESCALAS, SA

***1957**

En el document 1 el CIF no és correcte, manca el CNAE, s'ha marcat que el beneficiari és una persona física sense activitat econòmica, no s'ha indicat el tipus d'empresa, s'ha indicat que l'empresa no realitza una activitat econòmica per la qual s'ofereixin bens o serveis en el mercat i s'ha marcat un programa de subvencions incorrecte. Manca el CIF de l'empresa. Manquen els poders de representació de la persona acreditada legalment per l'empresa. En el document 1 figura una empresa com a representant de l'empresa sol·licitant, la qual no està acreditada legalment per fer de representant de l'empresa sol·licitant, ni signar els documents. Han de figurar les dades de la persona representant de l'empresa acreditada legalment que signa els documents. En el document 4 cal indicar si hi ha actuacions addicionals o no. En el document 5 el CIF no és correcte i han d'aparèixer les dades de la persona representant legal de l'empresa.

NEXTG123-768/2021

DISTRIBUTED ENERGY ASSETS, SL

***5860**

El nom del titular indicat no coincideix amb l'indicat en els poders de representació. Cal adjuntar l' escriptura de canvi de denominació, si així fos. En el document 4 manca la rúbrica del tècnic competent o empresa instal·ladora.

NEXTG123-769/2021

DISTRIBUTED ENERGY ASSETS, SL

***5860**

Els poders de representació no són correctes, la persona que figura com a representant de l'empresa i signa els documents no està acreditada legalment com a representant. Manca la signatura d'un tècnic competent o empresa instal·ladora.

NEXTG123-770/2021

DISTRIBUTED ENERGY ASSETS, SL

***5860**

El nom del titular indicat no coincideix amb l'indicat en els poders de representació. Cal adjuntar l'escriptura de canvi de denominació. En el document 4 manca la rúbrica del tècnic competent o empresa instal·ladora.

NEXTG123-771/2021

TEICHERT VERMOEGENSVERWALTUNGS

***5260**

El CNAE indicat està inclòs en el grup T, les empreses d'aquest grup no poden ser beneficiàries d'aquesta convocatòria. En el document 4 els kWp totals no estan ben calculats.

NEXTG123-772/2021

HOTEL ALMIRANTE FARRAGUT, SA

***0681**

En la declaració responsable inclosa en el document 1 s'ha indicat que el sol·licitant no du a terme una activitat econòmica. Els pressuposts a presentar han de ser per instal·lacions amb les mateixes condicions o molt similars. La justificació no és vàlida. S'ha d'indicar d'on es treuen les notes mitges que s'indiquen i el document de justificació ha d'estar signat. En el document 4 s'ha de indicar el kWp que s'instal·larà a sobre de les marquesines. Aquelles instal·lacions de més de 100 kWp han de presentar un informe ambiental amb els apartats que se indiquen a l'article novè, apartat 2.k de la convocatòria. Podeu trobar un model d'aquest informe a la següent pàgina web: https://www.idae.es/ayudas-y-financiacion/para-energias-renovables-en-autoconsumo-almacenamiento-y-termicas-sector/modelos-de-informe-real-decreto-4772021.

NEXTG123-773/2021

HOTEL FIL DE FERRO, SA

***0306**

En el document 1 no s'ha marcat que l'empresa sol·licitant du a terme una activitat econòmica per la qual ofereix béns o serveis en el mercat. Dues de les ofertes econòmiques no estan ben desglossades per poder identificar les parts imputables. Les tres ofertes econòmiques han de oferir instal·lacions semblants en kWp. En el document 2 no s'ha justificat per què no s'ha elegit l'oferta més econòmica.

NEXTG123-774/2021

TOGO, SAU

***0301**

En el document 1 no s'ha marcat si l'empresa sol·licitant té o no una activitat econòmica per la qual ofereix bens o serveis en el mercat. Els tres pressuposts a presentar han de ser per la instal·lació amb les mateixes condicions o molt similars. La justificació no és vàlida. S'ha d'indicar d'on es treuen les  notes mitges que s'indiquen i el document de justificació ha d'estar signat.

NEXTG123-775/2021

ATALAYA SAN VICENTE, SA

***0313**

En el document 1 s'ha marcat que l'empresa sol·licitant no du a terme una activitat econòmica per la qual ofereix bens o serveis en el mercat i s'ha marcat el programa de subvencions incorrecte. Dues de les ofertes econòmiques no estan ben desglossades per poder identificar les parts imputables. Les tres ofertes econòmiques han de oferir instal·lacions semblants en kWp. En el document 2 no s'ha justificat per què no s'ha elegit l'oferta més econòmica.

NEXTG123-776/2021

PANO, SAU

***0224**

En el document 1 s'ha marcat que l'empresa sol·licitant no té una activitat econòmica per la qual ofereix bens o serveis en el mercat. De les partides subvencionables, no hi pot haver pagaments anteriors a la data de sol·licitud. Els pressuposts a presentar han de ser per instal·lacions amb les mateixes condicions o molt similars. La justificació no és vàlida. S'ha d'indicar d'on es treuen les  que s'indiquen i el document de justificació ha d'estar signat.

NEXTG123-777/2021

TOGO, SAU

***0301**

En el document 1 no s'ha marcat que l'empresa sol·licitant du a terme una activitat econòmica per la qual ofereix bens o serveis en el mercat. Dues ofertes econòmiques no estan ben desglossades per poder identificar les parts imputables. Les tres ofertes econòmiques han d'oferir instal·lacions semblants en kWp. En el document 2 no s'ha justificat per què no s'ha elegit l'oferta més econòmica. Cal que presentin un informe de Pla Estratègic, DNSH i gestió de residus aquelles instal·lacions de més de 100 kWp, tal com indica el punt punt 2.k de sol·licituds i documentació de la convocatòria. En el següent enllaç podeu descarregar un model proposat per l'IDAE: https://www.idae.es/ayudas-y-financiacion/para-energias-renovables-en-autoconsumo-almacenamiento-y-termicas-sector/modelos-de-informe-real-decreto-4772021.

NEXTG123-779/2021

GESTION INMUEBLES XORIGUER, SL

***7914**

En el document 1 manca la signatura i s'ha marcat que l'empresa sol·licitant no té una activitat econòmica per la qual ofereix bens o serveis en el mercat. Manca la signatura. Manca el DNI de la persona representant legal de l'empresa. Els kWp oferts no es corresponen amb els del document 4. En el document 4 manca la signatura de la persona representant de l'empresa i d'un tècnic competent o empresa instal·ladora. En el document 4 s'ha marcat que hi ha emmagatzematge però no figura a la resta de document 4, ni en el document 1 ni en el pressupost. En el document 5 manca la signatura.

NEXTG123-780/2021

ORFEO GUIBAR, SL

***8402**

El representant legal que s'indica en el document 1 ha de ser el que apareix en els poders de representació i no l'autoritzat a fer el tràmit telemàtic. En el document 4 manca indicar el número RII de l'empresa instal·ladora.

NEXTG123-781/2021

2 IBIZA AND BEYOND, SL

***8274**

El CNAE indicat no és correcte. Els poders de representació no són correctes, la persona que figura com representant de l'empresa i signa els documents no està acreditada legalment com el seu representant.

NEXTG123-782/2021

SOCIEDAD COOPERATIVA AGRICOLA MURENSE

***0155**

El representant legal indicat en els documents no correspon amb el que apareix en els poders presentats.

NEXTG123-783/2021

HOTEL FIL DE FERRO, SA

***0306**

En el document 1 no s'ha marcat si l'empresa sol·licitant té o no una activitat econòmica per la qual ofereix bens o serveis en el mercat. Dues ofertes econòmiques no estan ben desglossades per poder identificar les parts imputables. Les tres ofertes econòmiques han d'oferir instal·lacions semblants en kWp.

NEXTG123-784/2021

PLAYCOSTA, SA

***2076**

En la declaració responsable inclosa en el document 1 s'ha indicat que el sol·licitant no du a terme una activitat econòmica. Els pressuposts a presentar han de ser per instal·lacions amb les mateixes condicions o molt similars. S'han adjuntat justificants de pagament, no hi pot haver pagaments que siguin subvencionables amb data anterior a la data de registre. La justificació no és vàlida. S'ha d'indicar d'on es treuen les notes mitjanes que s'indiquen i el document de justificació ha d'estar signat. En el document 4 s'ha de indicar el kWp que s'instal·larà a sobre de les marquesines. Aquelles instal·lacions de més de 100 kWp han de presentar un informe ambiental en els apartats indicats en l'article novè, apartat 2.k de la convocatòria. Podeu trobar un model d'aquest informe a la pàgina web següent: https://www.idae.es/ayudas-y-financiacion/para-energias-renovables-en-autoconsumo-almacenamiento-y-termicas-sector/modelos-de-informe-real-decreto-4772021.

NEXTG123-785/2021

DELFINES CENTRE SPORT, S.L.

***2369**

En el document 1 no s'ha marcat si l'empresa sol·licitant té o no una activitat econòmica per la qual ofereix bens o serveis en el mercat. L'empresa sol·licitant no està al corrent de les seves obligacions tributàries amb l'AEAT. Una de les ofertes econòmiques no està ben desglossada per poder identificar les parts imputables. Les tres ofertes econòmiques han d'oferir instal·lacions semblants en kWp. En el document 2 no s'ha justificat per què no s'ha elegit l'oferta més econòmica. Cal que presentin un informe de pla estratègic, DNSH i gestió de residus aquelles instal·lacions de més de 100 kWp, tal com indica el punt punt 2.k de sol·licituds i documentació de la convocatòria. En el següent enllaç podeu descarregar el model proposat per l'IDAE: https://www.idae.es/ayudas-y-financiacion/para-energias-renovables-en-autoconsumo-almacenamiento-y-termicas-sector/modelos-de-informe-real-decreto-4772021.

NEXTG123-786/2021

BOUGANVILLA SUNCENTER, SAU

***0696**

En la declaració responsable inclosa en el document 1 no s'ha marcat si l'empresa sol·licitant té o no una activitat econòmica per la qual ofereix bens o serveis en el mercat. Els pressuposts a presentar han de ser per instal·lacions amb les mateixes condicions o molt similars. La justificació no és vàlida. S'ha d'indicar d'on es treuen les notes mitges que s'indiquen i el document de justificació ha d'estar signat.

NEXTG123-787/2021

LOPA, SAU

***0224**

En la declaració responsable inclosa en el document 1 s'ha marcat que no es té activitat econòmica, cal aclarir-ho. En la declaració responsable cal marcar si ha sol·licitat o rebut un altre ajut pel mateix concepte. En el document 1 manca indicar l'any de justificació. Els tres pressuposts a presentar han de ser per instal·lacions amb les mateixes característiques. Totes les factures i pagaments que es vulguin justificar com a inversions subvencionables han de tenir data posterior a la sol·licitud. El pressupost desglossat presentat del proveïdor elegit no coincideix amb l'import indicat en el document 2.

NEXTG123-788/2021

ESTEVE CABRER, FRANCISCO

***5579**

Manca presentar tots els documents normalitzats de la convocatòria. Manca presentar documents d'identitat en cas de que no s'autoritzi a fer les consultes.

NEXTG123-789/2021

RESTAURANTE CASA EDUARDO, SL

***4560**

Els kWp oferts no es corresponen amb els del document 4.

NEXTG123-790/2021

CALA DOMINGOS, SAU

***0239**

En la declaració responsable inclosa en el document 1 s'ha indicat que el sol·licitant no du a terme una activitat econòmica. Els pressuposts a presentar han de ser per instal·lacions amb les mateixes condicions o molt similars. S'han adjuntat justificants de pagament, no hi pot haver pagaments que siguin subvencionables amb data anterior a la data de registre.

NEXTG123-791/2021

TURÍSTICA CIUDADELANA, SA

***0496**

en el document 1 s'ha marcat que l'empresa sol·licitant no té una activitat econòmica per la qual ofereix bens o serveis en el mercat. Dues ofertes econòmiques no estan ben desglossades per poder identificar les parts imputables i són per a un altre emplaçament. Les tres ofertes econòmiques han d'oferir instal·lacions semblants en kWp. En el document 2 no s'ha justificat per què no s'ha elegit l'oferta més econòmica. Cal que presentin un informe de Pla Estratègic, DNSH i gestió de residus aquelles instal·lacions de més de 100 kWp, tal com indica el punt punt 2.k de sol·licituds i documentació de la convocatòria. En el següent enllaç podeu descarregar un model proposat per l'IDAE: https://www.idae.es/ayudas-y-financiacion/para-energias-renovables-en-autoconsumo-almacenamiento-y-termicas-sector/modelos-de-informe-real-decreto-4772021.

NEXTG123-792/2021

HOTELES SANTA PONSA, SA

***0292**

En la declaració responsable inclosa en el document 1 s'ha indicat que el sol·licitant no du a terme una activitat econòmica i no ha marcat si ha rebut o sol·licitat subvenció pel mateix concepte. El sol·licitant no es troba al corrent amb les seves obligacions tributàries, AEAT negatiu. Els pressuposts a presentar han de ser per a instal·lacions amb les mateixes condicions o molt similars. S'han adjuntat justificants de pagament, no hi pot haver pagaments que siguin subvencionables amb data anterior a la data de registre. La justificació no és vàlida. S'ha d'indicar d'on es treuen les notes mitges que s'indiquen i el document de justificació ha d'estar signat. Aquelles instal·lacions de més de 100 kWp han de presentar un informe ambiental amb els apartats que se indiquen en l'article novè, apartat 2.k de la convocatòria. Podeu trobar un model d'aquest informe a la pàgina web següent: https://www.idae.es/ayudas-y-financiacion/para-energias-renovables-en-autoconsumo-almacenamiento-y-termicas-sector/modelos-de-informe-real-decreto-4772021.

NEXTG123-793/2021

CAS SANT, SL

***0953**

En el document 1 manca marcar el tipus de beneficiari i l'any de justificació. En l'oferta econòmica no apareix la data, la qual ha de ser posterior al 30 de juny de 2021. En el document 4 manca indicar si hi ha actuacions addicionals o no. Manca omplir el document 5. Manca omplir el document 6.

NEXTG123-794/2021

CAMP ROIG PANIFICACIONS, SL

***1812**

El sol·licitant no es troba al corrent amb les seves obligacions tributàries. CAIB negatiu.

NEXTG123-795/2021

PROYECTOS AMOS, SL

***0323**

Les dades indicades en el representant legal han de ser de la persona que apareix en els poders de representació, ha de ser aquesta qui signi els documents i no l'autoritzat a fer el tràmit telemàtic. En el document 1 manca indicar el CNAE.

NEXTG123-796/2021

SUPERMERCATS I TENDES MENORCA, SLU

***6017**

Manca presentar tots els documents normalitzats corresponents a aquesta convocatòria.

NEXTG123-797/2021

SUPERMERCATS I TENDES MENORCA, SLU

***6017**

Manca el document 1. Manca el document 4. Manca el document 5. Manca el document 6, si és necessari.

NEXTG123-798/2021

SUPERMERCATS I TENDES MENORCA, SLU

***6017**

Manca presentar tots els documents normalitzats corresponents a aquesta convocatòria.

NEXTG123-799/2021

GRUPO WYX, SA

***1810**

El valor de l'oferta escollida no coincideix amb el del document 2 ni amb els dels documents 1 i 4. Cal indicar en el document 4 si és una instal·lació aïllada o indicar el CUPS. Cal que presentin un informe de pla estratègic, DNSH i gestió de residus aquelles instal·lacions de més de 100 kWp, tal com indica el punt punt 2.k de sol·licituds i documentació de la convocatòria. En l'enllaç següent podeu descarregar el model proposat per l'IDAE: https://www.idae.es/ayudas-y-financiacion/para-energias-renovables-en-autoconsumo-almacenamiento-y-termicas-sector/modelos-de-informe-real-decreto-4772021.

NEXTG123-800/2021

PAGUERSA, SA

***1295**

Manca presentar poders de representació. Cal presentar totes les ofertes econòmiques indicades en el document 2. S'ha de elegir el pressupost més econòmic i totes les ofertes econòmiques a presentar han de ser per les mateixes condicions de la instal·lació per justificar que una és més econòmica que l'altra en relació amb la proporció.

NEXTG123-803/2021

Tmast Creative Investment Mallorca, SL

***1819**

S'ha de presentar certificat de canvi de nom de l'empresa. En el document 1 i 5 han d'aparèixer les dades de la persona representant legal de l'empresa, la qual ha de signar els documents 1, 4 i 5. En el document 4 manca el número RII.

NEXTG123-805/2021

Palmer Rojas, Antoni

***0719**

En el document 1 manca indicar el CNAE, s'ha indicat com a beneficiari persona jurídica de naturalesa pública o privada i s'ha indicat un programa de subvencions incorrecte. Manca el document 3. Com l'import de la inversió és 40.000 euros o més, cal aportar tres ofertes econòmiques oferint una instal·lació semblant. Manca el document 2.

NEXTG123-808/2021

JAIME MASCARO, SA

***0664**

Manca presentar tots els documents normalitzats corresponents a aquesta convocatòria.

NEXTG123-809/2021

AGROTURISMO ROQUETA, SL

***0932**

En la declaració responsable inclosa en el document 1 manca indicar la condició de l'entitat sol·licitant.

NEXTG123-810/2021

DISTRIBUTED ENERGY ASSETS, SL

***5860**

El nombre de mòduls indicats en el document 4 no coincideix amb els indicats en el pressupost. En el document 4 manca la rúbrica del tècnic competent o empresa instal·ladora.

NEXTG123-812/2021

RESIDENCIA DEL HOSPITAL DE LLEVANT, SL

***6443**

Cal presentar les tres ofertes econòmiques indicades en el document 2.

NEXTG123-817/2021

IRIS MARKETING TURISTICO, SL

***7193**

En el document 1 manca indicar l'any de justificació. L'oferta econòmica presentada està incompleta. Només s'ha presentat la partida 3, «mano de obra y observaciones», on no es pot veure les característiques de la instal·lació.

NEXTG123-818/2021

IRIS MARKETING TURISTICO, SL

***7193**

L'any de justificació no està marcat, L'oferta econòmica presentada està incompleta. Només s'han presentat les partides 2 i 3, on no es poden veure les característiques de la instal·lació.

NEXTG123-819/2021

COUNTRY CLUB SON CLARET SL

***6566**

El sol·licitant no es troba al corrent amb les seves obligacions amb la Seguretat Social.

NEXTG123-821/2021

SL, LANGE & LANGE

***7648**

En el document 1 manca indicar el CNAE. En la declaració responsable inclosa en el document 1 s'ha indicat que l'entitat sol·licitant té la condició de gran empresa i en el tràmit telemàtic s'ha indicat que és petita empresa: cal aclarir aquesta divergència. El representant legal indicat en els documents ha d'aparèixer als poders de representació. El sol·licitant no es troba al corrent en el compliment de les obligacions tributàries. AEAT negatiu. Quan l'import de l'oferta econòmica és superior a 40.000 euros cal presentar tres ofertes de diferents proveïdors. Cal presentar el document 2 indicant les ofertes econòmiques. En el document 4 manca indicar el número RII de l'empresa instal·ladora.

NEXTG123-822/2021

SLU, BELLE ISLE PROPERTIES

***7997**

En el document 1 manca indicar el CNAE. En la declaració responsable inclosa en el document 1 s'ha indicat que l'entitat sol·licitant té la condició de gran empresa i en el tràmit telemàtic s'ha indicat que és petita empresa: cal aclarir aquesta divergència. El representant legal indicat en els documents ha d'aparèixer als poders de representació. Manca presentar poders de representació on aparegui l'entitat sol·licitant. El sol·licitant no es troba al corrent en el compliment de les obligacions tributàries. AEAT negatiu. Quan l'import de l'oferta econòmica és superior a 40.000 euros cal presentar tres ofertes de diferents proveïdors. Cal presentar el document 2 indicant les ofertes econòmiques. En el document 4 manca indicar el número RII de l'empresa instal·ladora.

NEXTG123-823/2021

PIZZAS SECAR, PIZZAS SECAR, SL

***1579**

Manca presentar poders de representació.

NEXTG123-826/2021

VICTORIA INMOBLES, SL

***0399**

El CNAE indicat en el document 1 no és correcte. No apareix en el llistat de Classificació Nacional d' Activitats Econòmiques. En el document 4 manca indicar la ubicació dels panells (a terra o a coberta).

NEXTG123-828/2021

BISUART FERRERIES, SL

***8578**

El nombre de panells i la potència unitària d'aquests indicat en el document 4 (14 panells de 535 W) no coincideix amb l'indicat en el pressupost (16 panells de 445 W).

NEXTG123-831/2021

MORVEDRA VELL, SRM

***8465**

En el document 4 manca indicar les actuacions addicionals. Manca presentar el document 6 (instal·lació al terra).

NEXTG123-833/2021

VILLAS2MEET MALLORCA, SL

***6143**

En el document 1 manca indicar el CNAE i el tipus de beneficiari. Manca presentar poders de representació. En el document 4 no està marcada la ubicació dels panells (terra o coberta) i manca indicar les actuacions addicionals. Manca presentar el document 6 si la instal·lació és al terra.

NEXTG123-837/2021

ALTERNATIVA MENORQUINA, SL

***4477**

Com que l'import de la inversió és 40.000 euros o més s'han d'aportar tres ofertes econòmiques oferint una instal·lació semblant. L'oferta presentada no està a nom de l'empresa sol·licitant. Manca el document 2. En el document 4 cal indicar si hi ha actuacions addicionals o no.

NEXTG123-839/2021

RESIDENCIAL AMAPOLA, SL

***8890**

L'oferta econòmica no està ben desglossada per poder identificar les parts imputables. En l'oferta econòmica no s'identifiquen els kWp totals de les plaques, els quals han de coincidir amb els indicats en el document 4.

NEXTG123-840/2021

VIDRES MALLORCA, SL

***3048**

En el document 2 manca justificar no haver escollit l'oferta més econòmica.

NEXTG123-842/2021

BACKWAREN GORMET, SL

***2538**

en el document 1 l'empresa que s'indica com a representant legal de l'empresa sol·licitant no està legalment autoritzada per ser el seu representant. Manca el DNI de la persona representant de l'empresa que signa els documents. Manca acreditar que l'entitat sol·licitant està al corrent de les seves obligacions tributàries amb la CAIB. Els kWp oferts no es corresponen amb els del document 4. Si l'import de la inversió és 40.000 euros o més s'han d'aportar tres ofertes econòmiques oferint una instal·lació semblant. Els imports de les ofertes han de coincidir amb els imports indicats en el document 2. Manca el document 5.

NEXTG123-843/2021

VILLA CALA CARBO, SL

***4207**

En el document 1 s'ha indicat un CNAE d'un grup que no està contemplat com a beneficiari en aquesta convocatòria. L'oferta econòmica no està en un dels idiomes oficials de Les Illes Balears. En el document 4 manca la descripció de l'actuació e indicar el número de plaques fotovoltaiques.

NEXTG123-846/2021

Nadal Verdera, Antonio

***2533**

Manca presentar l'oferta econòmica de l'actuació.

NEXTG123-848/2021

AUTO VIDAL, SA

***0684**

Manca presentar el document 5.

NEXTG123-849/2021

ENVIT, SL

***2753**

Les tres ofertes han de ser per instal·lacions amb les mateixes condicions (mateixa potència de pic, ...).En el document 4 s'ha marcat que es retira amiant i que s'inclouen marquesines: aquestes actuacions han d'estar incloses en els pressuposts per tal d'obtenir l'ajut addicional i cal indicar la quantitat de kWp que s'instal·larà sobre les marquesines i allà on s'ha retirat l'amiant.

NEXTG123-852/2021

SABA MADRID, SL

***5001**

La potència unitària dels mòduls indicada en l'oferta econòmica (450 W) no coincideix amb l'indicada en el document 4 (455 W).

NEXTG123-853/2021

Cabalian Holding Group, SL

***7962**

Com que l'import de la inversió és 40.000 euros o més s'han d'aportar tres ofertes econòmiques oferint una instal·lació semblant. Manca el document 2 emplenat amb les tres ofertes.

NEXTG123-854/2021

MOTOR BOX MALLORCA, SL

***6967**

La potència unitària dels mòduls indicada en el document 4 (450 W) no coincideix amb la potència unitària indicada en el pressupost elegit (455 W). Manca presentar el document 5.

NEXTG123-855/2021

ENERGIES SON SUNYER, SL

***5820**

En l'oferta econòmica no apareix la data, la qual ha de ser posterior al 30 de juny de 2021. D'acord amb l'article 29.7.d) de la Llei de subvencions, ens han de sol·licitar una autorització prèvia si el tècnic competent és també el sol·licitant de la subvenció i cal adjuntar aquesta autorització com a documentació complementària.

NEXTG123-856/2021

POLINVERSORA, SL

***2756**

En el document 4 manca indicar el consum anual del consumidor associat. En tenir una potència de pic superior a 100 kWp, cal presentar un informe que inclogui tots els apartats indicats a l'article novè: sol·licituds i documentació, apartat 2.k de la convocatòria.

NEXTG123-857/2021

FINCA ES MITJANS, SL

***2859**

En el document 4 manca la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora.

NEXTG123-1020/2021

AGRONATURA SAT Nº BA-01

***8039**

En el document 1 manca indicar el CNAE. Cal presentar dues ofertes econòmiques més per les mateixes característiques de diferents proveïdors al ser superior a 40.000 euros. Manca presentar el document 2.

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació en el BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 1 de desembre de 2022

El director general d'Energia i Canvi Climàtic José Guillermo Malagrava Rigo