Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 716421
Acord del Consell Executiu en sessió de caràcter ordinari de 14 de novembre de 2022, relatiu a l’establiment del preu públic del llibre Torre d’en Galmés. Com controlaven el territori a la Menorca prehistòrica? (adaptat al format de lectura fàcil) (exp. 0508-2022-000002)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Executiu, per unanimitat i en votació ordinària, adopta els acords següents:

Primer. Aprovar l'establiment del preu públic del llibre denominat Torre d'en Galmés. Com controlaven el territori a la Menorca prehistòrica? (adaptat al format de lectura fàcil) que es concreta en:

Concepte

Import 

Base imposable

4% IVA

Import (€)/u  

Tarifa

Torre d'en Galmés. Com controlaven el territori a la Menorca prehistòrica?

9,62 €

0,38 €

10,00 €

Segon. Assenyalar que tenen l'obligació de pagar aquest preu públic les persones que adquireixin el llibre esmentat.

Tercer. Aquest preu públic s'ha de satisfer en el moment de la prestació de l'activitat, de manera que no es lliurarà el llibre sense que se n'acrediti el pagament corresponent.

Quart. En el supòsit de falta de pagament d'aquest preu públic, el seu import podrà exigir-se pel procediment de constrenyiment i els actes que se'n derivin s'adaptaran al que preveu el Reglament general de recaptació.

Cinquè. Per tal de facilitar la divulgació d'aquest material cultural i d'interès públic s'estableix la reducció del 35 % en l'import del preu públic de les publicacions editades quan el subjecte passiu acrediti ser persona jurídica o física amb objecte o finalitat de distribució i venda de llibres; així mateix, també gaudiran d'aquesta reducció les associacions amb les quals el llibre estigui directament relacionat.

 

Maó, 24 de novembre de 2022

Per delegació de la presidenta El secretari del Consell Executiu Octavi Pons Castejón (Decret 427/2019, d'11 de juliol) (BOIB núm. 97 de 16-7-2019)