Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 710934
Adjudicació d'una plaça vacant del grup de gestió de la funció administrativa (A2) de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Can Misses d'Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Vista la Resolució de la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera de data 10 d'agost de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, una plaça vacant del grup de gestió de la funció administrativa (A2) de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Can Misses d'Eivissa (PIT 2022_01),  publicada al BOIB núm. 108 de 16 d'agost de 2022.

Atesa la Resolució de data 22 de novembre de 2022 de la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, per la qual es publica la llista definitiva de puntuació total de la convocatòria per cobrir pel sistema de promoció interna temporal, una plaça del grup de gestió de la funció administrativa (A2) de la plantilla autoritzada de l'Hospital Can Misses de posició 25007804, es determina:

Adjudicar de conformitat amb l' apartat 9.1. de la convocatòria, pel procediment de promoció interna temporal, la plaça sense ocupar del grup de gestió de funció administrativa (A2) a la Sra. Carmen Antonia Costa Bonet, titular del DNI *****854-A, que és la candidata amb major puntuació en el procediment i que compleix tots els requisits.

La qual cosa es fa pública per a general coneixement i als efectes oportuns.

 

Eivissa, 24 de novembre de 2022

La directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera

M. Carmen Santos Bernabeu