Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 710209
Acord d'assignació de retribucions a regidors de l'Ajuntament de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del que disposa l'article 51.2 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, es publica en el BOIB el següent acord, adoptat per la Corporació Plenària en sessió ordinària de dia 24 de novembre de 2022:

“PROPOSTA DE LA BATLIA PRESIDÈNCIA PER ASSIGNAR A RETRIBUCIONS A LES SRES. ROSA MARÍA GARCÍA PERELLÓ I MARÍA LUISA JIMÉNEZ SERVERA, REGIDORES DEL GRUP MUNICIPAL DEL PARTIDO POPULAR DE CALVIÀ.

Pel Ple municipal en sessió celebrada el dia 20 de juny de 2019 es va procedir a assignar retribucions i indemnitzacions als membres de la Corporació per la seva assistència efectiva a les sessions plenàries, comissions informatives permanents o especials o altres òrgans de govern i administració municipal.

Amb data 21 d'octubre la Sra. María Luisa Jiménez Servera ha presentat escrit, RGE núm. 35904/2022, comunicant la seva renúncia a la portavocia del grup municipal del Partido Popular de Calvià.

Amb data 3 de novembre els representants del grup municipal del Partido Popular de Calvià han presentat escrit, RGE núm. 38438/2022, comunicant que es designa a la Sra. Rosa María García Perelló com a portaveu del grup municipal.

Per tot l'anterior es proposa l'adopció del següent acord:

ACORD

PRIMER. Deixar sense efecte l'acord adoptat pel Ple en sessió de data 20 de juny de 2019, pel que fa a les indemnitzacions assignades a les regidores del Grup municipal del Partido Popular de Calvià, Sra. María Luisa Jiménez Servera i Sra. Rosa María García Perelló.

SEGON. La regidora Sra. Rosa María García Perelló, com a portaveu del Grup Municipal del Partido Popular de Calvià, passarà a percebre la indemnització mensual bruta per assistència efectiva a les sessions plenàries, comissions informatives permanents i / o especials o altres òrgans de govern i administració municipal acordada en el punt segon de l'acord adoptat pel Ple de la Corporació en sessió de data 20 de juny de el 2019 i en els termes prevists al mateix acord.

TERCER. La regidora Sra. María Luisa Jiménez Servera passarà a percebre la retribució acordada en el punt tercer de l'acord adoptat pel Ple de la Corporació en sessió de data 20 de juny de 2019 i en els termes prevists al mateix acord.

QUART. Publicar els anteriors acords en el BOIB i tauler municipal d'anuncis.”

 

(Signat electrònicament, el 29 de noviembre de 2022 )

El batle

Alfonso Rodríguez Badal