Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 708379
Aprovació de la modificació del Pla Estratègic de Subvencions 2022 de l'Ajuntament de Felanitx

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local d'aquest Ajuntament, en sessió ordinària de dia 22 de novembre de 2022, acordà aprovar la modificació del Pla Estratègic de Subvencions per a l'exercici 2022 d'acord amb el següent:

Icrementar en 10.000,00 euros l'import destinat al Foment d'actuacions d'adequació, millor, rehabilitació o conservació de les façanes d'edificis del nucli urbà de Felanitx i minorar en 10.000,00 euros l'import destinat a Foment d'actuacions d'adequació, millora, rehabilitació o conservació dels immobles emplaçats en l'àmbit del Conjunt Històric de la ciutat de Felanitx així com als inclosos en el Catàleg Municipal d'aquesta; tot amb la finalitat de garantir la col·laboració entre l'administració pública i els particulars per a la recuperació del Patrimoni Arquitectònic de Felanitx.

Objectiu estratègic. 6

PARTIDA

PRESSUPOSTARIA

ÀREA

GESTORA

SECTORS BENEFICIARIS

OBJECTE

IMPORT €

 

FONT FINANÇA-MENT

MODALITAT

1522.780001

PATRIMONI

Propietaris  de l'immoble, tant si es tracta d'una o més persones físiques, d'una societat mercantil, com d'una comunitat de propietaris.

Foment d'actuacions d'adequació, millora, rehabilitació o conservació de les façanes d'edificis del nucli urbà de Felanitx.

60.000,00

Fons propis

Concurrència competitiva

1522.780000

PATRIMONI

Propietaris  de l'immoble, tant si es tracta d'una o més persones físiques, d'una societat mercantil, com d'una comunitat de propietaris.

Foment d'actuacions d'adequació, millora, rehabilitació o conservació dels immobles emplaçats en l'àmbit del Conjunt Històric de la ciutat de Felanitx així com als inclosos en el Catàleg Municipal d'aquesta; tot amb la finalitat de garantir la col·laboració entre l'administració pública i els particulars per a la recuperació del Patrimoni Arquitectònic de Felanitx.

60.000,00

Fons propis

Concurrència competitiva

1640.480000

PATRIMONI

Fundació Cementeri Parroquial de s‘Horta

L'objecte del conveni és establir el règim regulador dels drets i obligacions, derivats de la concessió de la subvenció Nominativa  a favor de la Fundació Cementiri Parroquial de s'Horta.

10.000,00

Fons propis

Nominativa

3360.480000

PATRIMONI

Universitat de els Illes Balears.

L'objecte d'aquest conveni es establir les condicions de la concessió de la subvenció a la Universitat de les Illes Balears, per  potenciar un grup de recerca arqueològica en l'àmbit del patrimoni arqueològic de Felanitx, i particularment, els treballs arqueològics i de difusió del jaciment arqueològic dels Closos de Can Gaià.

12.000,00

Fons propis

Nominativa

3360.480001

PATRIMONI

Parròquia de Sant Miquel de Felanitx

L'objecte d'aquest conveni es la de coadjuvar en manteniment d'un element tan important i singular pel patrimoni d'aquest poble com és l'Esglèsia des Convent.

5.000,00

Fons propis

Nominativa

​​​​​​​Felanitx, document signat electrònicament (28 de novembre de 2022 ​​​​​​​El batle Jaume Monserrat Vaquer)