Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 705969
Ampliació de Crèdit pressupostari establert a les bases reguladores i la convocatoria per a la concessió de subvencions per a la rehabilitació d'edificis i habitatges al terme municipal de Calvià 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Les bases reguladores i convocatòria per a la concessió de subvencions per a la rehabilitació d'edificis i habitatges en el terme municipal de Calvià 2022, van ser aprovades per la Junta de Govern Local en data 26 de maig de 2022 i es publicaren al BOIB núm. 73, de 4 de juny de 2022.

La Junta de Govern Local, en sessió celebrada el dia 23 de novembre de 2022 va aprovar l'ampliació del crèdit pressupostari, per a l'any 2022 per a la concessió de subvencions per a la rehabilitació d'edificis i habitatges en el terme municipal de Calvià 2022, i es procedeix a publicar-ho en el Bolletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears l'acord adoptat per a la seva difusió i coneixement públic.

ACORD

PRIMER.- AMPLIAR el crèdit pressupostari establert a les bases reguladores i la convocatòria per a la concessió de subvencions per a la rehabilitació d'edificis i habitatges en el terme municipal de Calvià 2022” (BOIB NUM. 73, de 4 de juny de 2022), en l'import de seixanta-dos mil setanta-un euros amb trenta-vuit cèntims (62.071,38 €) que sumats als cent quaranta vuit-mil denou euros amb denou cèntims (148.019,19€) es totalitzen en dos-cents deu-mil noranta euros amb cinquanta-set cèntims (210.090,57€).

SEGON.- APROVAR que destini l'import de dos-cents deu-mil noranta euros amb cinquanta-set cèntims (210.090,57€) a la convocatòria per a la concessió de subvencions per a la rehabilitació d'edificis i habitatges en el terme municipal de Calvià 2022, corresponent a l'anualitat 2022.

TERCER.- INSERIR el present acord, en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma, així com en la Base de dades Nacional de Subvencions a l'efecte de la seva difusió i coneixement públic.

QUART.- DELEGAR en la tinent de batle de Cohesió Social, Igualtat, Comunicació i Policia Local la facultat per a aprovar qualsevol altra actuació que es precisi.

 

Calvià, (signat electrònicament: 28 de novembre de 2022)

La tinent de batle de Cohesió Social, Igualtat, Comunicació i Policia Local Natividad Francés Gárate