Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 705400
Selecció d’una plaça d’oficial de policia local, per promoció interna, per estabilització

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per decret d'alcaldia núm. 1138, de 28 de novembre de 2022, s'ha aprovat la següent rectificació d'error material:

“Rectificar l'error material detectat a les Bases especifiques per cobrir una plaça d'oficial de policia, per promoció interna, per estabilització, publicades al BOIB núm. 153, de 224 de novembre, del següent tenor:

2.1.- A la Base Vuitena Fase d'oposició

Allà on diu:

« 8.3.- Prova d'aptitud psicològica i de personalitat. (.../...) 

Aquesta prova constarà de dues parts:

La primera consistirà en respondre un o diversos tests d'aptitud intel·lectual. La valoració d'aquesta prova és de 0 a 10 punts i se n'han d'obtenir un mínim de 5 per superar-la. El resultat serà d'apte o no apte; quedaran eliminades les persones aspirants que no obtinguin una valoració d'APTE.

…”

Ha de dir:

« 8.3.- Prova d'aptitud psicològica i de personalitat. (.../...) 

Aquesta prova constarà de dues parts:

La primera consistirà en respondre un o diversos tests d'aptitud intel·lectual. Es podrà fer, si escau, en una entrevista personal per tal de completar l'estudi. El resultat serà d'apte o no apte; quedaran eliminades les persones aspirants que no obtinguin una valoració d'APTE.

....”

2.2.- A la Base Dotzena Període de pràctiques,

Allà on diu:

12.2. La fase de pràctiques en el municipi tindrà una duració de sis mesos i es podrà compaginar amb la realització del curs de capacitació. Les persones exemptes de la realització del curs de capacitació començaran directament la fase de pràctiques en el municipi.

El procés selectiu finalitza amb la superació de la fase de pràctiques en el municipi. La valoració d'aquestes pràctiques ha de seguir el procediment establert en els articles 180, 181 i 182 del Decret 40/2019, de 24 de maig, pel qual s'aprova el Reglament marc de coordinació de les policies locals de les Illes Balears.(.../...)

Ha de dir:

12.2 La fase de pràctiques en el municipi tindrà una duració de sis mesos i es podrà compaginar amb la realització del curs de capacitació. Les persones exemptes de la realització del curs de capacitació començaran directament la fase de pràctiques en el municipi.

El procés selectiu finalitza amb la superació de la fase de pràctiques en el municipi.

La metodologia d'execució i la supervisió s'ajustarà al que s'estableix en la Resolució de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització de 23 d'octubre de 2020 per la qual es determina la metodologia d'execució, supervisió i avaluació de les pràctiques en el municipi per a les distintes categories de policia local (BOIB, núm. 188 de 31 d'octubre de 2020).

L' avaluació de les pràctiques es durà a terme segons el que estableixen els articles del 180 al 182 del Decret 40/2019 i la Resolució de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització de 23 d'octubre de 2020.

.../...”

 

Pollença, en la data de signatura electrónica (28 de novembre de 2022)

El batle Andrés Nevado Rodriguez