Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 687167
Acord del Consell de Govern de 21 de novembre de 2022 de separació del president de l’Autoritat Portuària de les Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb l'article 31.1 del Text refós de la Llei de ports de l'Estat i de la marina mercant, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2011, de 5 de setembre, el president de l'autoritat portuària és designat i separat per l'òrgan competent de la comunitat autònoma o de les ciutats de Ceuta i Melilla d'entre persones de reconeguda competència professional i idoneïtat.

La designació o separació, una vegada que hagi estat comunicada al ministre de Foment (actualment, ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana), ha de ser publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el Butlletí Oficial de l'Estat.

Per Acord del Consell de Govern de dia 21 de setembre de 2020 es va designar president de l'Autoritat Portuària de Balears el senyor Francesc Antich i Oliver, Acord que es va comunicar Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i a l'ens públic estatal Ports de l'Estat, i es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el Butlletí Oficial de l'Estat.

En data, 16 de novembre de 2022 ha tengut entrada en el Registre de la conselleria de Presidència l'escrit del senyor Francesc Antich i Oliver demanant formalment que s'accepti la seva renuncia al càrrec de president de l'Autoritat Portuària de les Balears, per motius de salut, amb efectes de dia 30 de novembre d'enguany.

Per tot això, traslladant a la resta de membres la comunicació del senyor Antich, el Consell de Govern, a proposta de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, en la sessió de dia 21 de novembre de 2022 adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Disposar la separació com a president de l'Autoritat Portuària de les Balears del senyor Francesc Antich i Oliver, a petició pròpia i amb efectes de dia 30 de novembre de 2022, i agrair-li els serveis prestats.

Segon. Comunicar aquest Acord al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i a l'ens públic estatal Ports de l'Estat, i publicar-lo en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el Butlletí Oficial de l'Estat.

 

Palma, 21 de novembre de 2022

La secretària del Consell de Govern  Rosario Sánchez Grau (per suplència d'acord amb l'article 5.2 del Decret 8/2021, de 13 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears)