Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 686595
Correcció d’ errors de la resolució del director gerent de l’ Hospital Universitari Son Espases, de 25 d’octubre de 2022 i publicada el dia 12 de novembre de 2022 al BOIB 146 per la qual s’aprova la convocatòria per a cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, 1 plaça vacant de la categoria grup administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència de Hospital Universitari Son Espases per al Servei d’Administració Perifèrica- Secretàries

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant de la resolució del director gerent  de l' Hospital Universitari Son Espases,  de 25 d'octubre de 2022 i publicada el dia 12 de novembre de 2022 per la qual s'aprova la convocatòria per a la convocatòria per a cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, 1 plaça vacant de la categoria grup administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència de Hospital Universitari Son Espases per al Servei d'Administració Perifèrica- Secretàries.

2. S'ha advertit 1 errada,  en el títol de la Resolució.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, estableix que “les Administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dicto la següent

Resolució

1. Rectificar 1 errada  observada en la resolució del director gerent  de l' Hospital Universitari Son Espases,  de 25 d'octubre de 2022 i publicada el dia 12 de novembre de 2022 per la qual s'aprova la convocatòria per a la convocatòria per a cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, 1 plaça vacant de la categoria grup administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència de Hospital Universitari Son Espases per al Servei d'Administració Perifèrica- Secretàries.

Les persones candidates disposen d'un nou termini de vint dies naturals a explicar des de l'endemà al de la publicació d'aquesta correcció d'errors.

 

Palma, 18 de novembre de 2022

El director gerent de l' Hospital Universitari Son Espases Josep Manuel Pomar Reynes P.D. Consellera de Salut (BOIB núm 191, 07/11/20)

 

ANNEX Correcció d'errors

En el títol de la Resolució

On diu:

Resolució del director gerent de la Gerència de Hospital Universitari Son Espases del Servei de Salut de les Illes Balears de 25 d'octubre de 2022 i publicada el dia 12 de novembre de 2022 per la qual s'aprova la convocatòria per a la convocatòria per a cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, 1 plaça vacant de la categoria grup administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència de Hospital Universitari Son Espases per al Servei d'Administració Perifèrica- Secretàries.

Ha de dir:

Resolució del director gerent de la Gerència de Hospital Universitari Son Espases del Servei de Salut de les Illes Balears de 25 d'octubre de 2022 i publicada el dia 12 de novembre de 2022 per la qual s'aprova la convocatòria per a la convocatòria per a cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, 2 places vacants de la categoria grup administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència de Hospital Universitari Son Espases per al Servei d'Administració Perifèrica- Secretàries.