Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 683228
Correcció d’ errors de la resolució del director gerent de l’ Hospital Universitari Son Espases, de 14 d’octubre de 2022 i publicada el dia 29 d’ octubre de 2022 per la qual s’aprova la convocatòria per a cobrir, pel procediment de promoció interna temporal, 2 places de la categoria de Infermer/a Obstètric-Ginecològica (A2) d ela plantilla orgànica autoritzada de l’Hospital Universitari Son Espases

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant de la resolució del director gerent  de l' Hospital Universitari Son Espases,  de 14 d'octubre de 2022 i publicada el dia 29 d' octubre de  2022 per la qual s'aprova la convocatòria per a cobrir, pel procediment de promoció interna temporal, 2 places de la categoria de  Infermer/a Obstètric-Ginecològica (A2) de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Universitari Son Espases.

2. S'ha advertit una errada,  en el punt 1 de l'Annex 1.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, estableix que “les Administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dicto la següent

Resolució

1. Rectificar una errada  observada en la resolució del director gerent  de l' Hospital Universitari Son Espases,  de 14 d'octubre de 2022 i publicada el dia 29 d' octubre de  2022 per la qual s'aprova la convocatòria per a cobrir, pel procediment de promoció interna temporal, 2 places de la categoria de  Infermer/a Obstètric-Ginecològica (A2) d ela plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Universitari Son Espases. (ANNEX).

2. Publicar aquesta resolució al Bolletí Oficial de les Illes Balears.

Les persones candidates disposen d'un nou termini de vint dies naturals a explicar des de l'endemà al de la publicació d'aquesta correcció d'errors.

 

Palma, 2 de novembre de 2022

El director gerent de l' Hospital Universitari Son Espases

Josep Manuel Pomar Reynes

P.D. Consellera de Salut (BOIB núm 191, 07/11/20)

 

ANNEX

Correcció d'errors

En el punt 1 de l'Annex 1:

On diu:

3 places temporals de la categoria de Infermer/a Obstètric-Ginecològica (A2).

Ha de dir:

2 places temporals de la categoria de Infermer/a Obstètric-Ginecològica (A2).