Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 681823
Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual s’incrementa el crèdit de la Resolució de la presidenta del FOGAIBA per la qual es convoquen ajudes per al suport a les activitats d’informació i promoció fetes per grups de productors en el mercat intern, corresponents a l’any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 24 de març del 2022 es va publicar al BOIB núm. 41, la Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 22 de març de 2022, per la qual es convoquen ajudes per al suport a les activitats d'informació i promoció fetes per grups de productors en el mercat intern, corresponents a l'any 2022.

El dia 1 d'octubre del 2022 es va publicar al BOIB núm. 128 la Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 27 de setembre de 2022, per la qual es modifica i es reobre el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria esmentada.

Per tal de poder atendre les sol·licituds presentades cal incrementar el crèdit destinat a aquesta convocatòria en la quantitat de 50.000,00 €.

Per tot això, en virtut de les competències que tinc atribuïdes i a proposta del director gerent del FOGAIBA, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Incrementar en cinquanta mil euros (50.000,00 €) el crèdit que preveu la Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears de 22 de març de 2022, per la qual es convoquen subvencions per donar suport a les activitats d'informació i promoció dutes a terme per grups de productors en el mercat intern, corresponents a l'any 2022, publicada al BOIB núm. 41, de 24 de març de 2022, amb la qual cosa queda destinat un crèdit final a aquesta línia d'ajudes de sis-cents cinquanta-mil euros (650.000,00 €).

Segon

Aquesta resolució s'ha de comunicar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 11 de novembre de 2022

La presidenta del FOGAIBA María Asunción Jacoba Pía de la Concha García-Mauriño