Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 677218
Modificació de la Relació de Llocs de Treball - Revisió de determinats llocs i creació de nous llocs

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Amb aquest anunci es fa públic, d'acord amb el que disposa l'article 127 del Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local, que el Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, a la sessió plenària celebrada dia 27 d'octubre de 2022, va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

RESOLUCIÓ

PRIMER. APROVAR la modificació de la Relació de Llocs de Treball que consten a l'expedient com a annexos I, II i III i que s'entenen aquí per reproduïts amb caràcter general.

SEGON. APROVAR l'efectivitat econòmica de la modificació de la Relació de Llocs de Treball proposada, una vegada el Ple ha aprovat la modificació, amb efectes econòmics retroactius des de l'1 de gener de 2022, condicionat això a l'aprovació de la modificació pressupostària que doti els crèdits destinats a l'abonament dels endarreriments que corresponguin a les quanties pendents de percebre de l'exercici 2022.

Condicionar l'abonament de les retribucions que puguin correspondre el 2023, sobre la base de la modificació de la Relació de Llocs de Treball proposada aquí, a l'existència de crèdit pressupostari.

TERCER. Publicar el corresponent anunci íntegre al Butlletí Oficial de les Illes Balears a l'efecte del seu públic coneixement. Així mateix, es publicarà al Portal de Transparència de la corporació.

QUART. Trametre aquest acord a l'Administració General de l'Estat i a la Comunitat Autònoma de Balears dins el termini de trenta dies.

CINQUÈ. Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, podeu interposar alternativament, bé el recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes comptadors des del sendemà de la recepció d'aquesta notificació, davant el Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o bé el recurs contenciós administratiu, davant el jutjat del contenciós administratiu de Palma en el termini de dos mesos, comptadors des del sendemà de la recepció d'aquesta notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa administrativa. Si optau per interposar el recurs de reposició potestatiu no podreu interposar el recurs contenciós administratiu fins que aquell s'hagi resolt expressament o se n'hagi produït la desestimació per silenci.

Tot això sense perjudici que pugueu interposar-s'hi qualsevol altre recurs que estimeu més convenient al vostre dret.

 

Sant Antoni de Portmany, (signat electrònicament: 3 de novembre de 2022)

L'alcalde Marcos Serra Colomar

Documents adjunts