Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 678341
Aprovació de la convocatòria de les places per l’estabilització d’ocupació temporal de l’Ajuntament d’Es Mercadal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Batlia de l'Ajuntament des Mercadal, mitjançant resolució núm. 944, de dia 10 de Novembre de 2022 i núm. 972, de dia 17 de Novembre de 2022, ha aprovat la convocatòria de les places per l'estabilització d'ocupació temporal de l'Ajuntament d'Es Mercadal.

«Assumpte: Aprovació de la convocatòria de les places per l'estabilització d'ocupació temporal de l'Ajuntament d'Es Mercadal

Atès que en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, les administracions tenen per objectiu l'estabilització de les places estructurals que han estat ocupades de forma ininterrompuda des de les dates establertes per aquesta normativa. En aquest sentit, l'ajuntament ha aprovat l'Oferta Pública per l'estabilització extraordinària, la qual s'ha publicat al BOIB núm.68 de 26 de maig de 2022 i la posterior modificació publicada al BOIB núm. 118 de 8 de setembre de 2022.

Atès que d'aquest mandat legislatiu, i amb l'objectiu de fixar els criteris comuns i facilitar la coordinació d'aquests processos, des de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears es va impulsar la creació de la Mesa de Negociació de les administracions públiques, mitjançant el Decret Llei 2/2022, de 7 de febrer, pel qual s'estableixen mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública a les Illes Balears.

Atès que el Govern Balear mitjançant el Decret Llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació de les Illes Balears, publicat en el BOIB núm. 78 de data 16 de juny de 2022, aprova les bases generals amb els criteris generals que han de regir els processos selectius d'estabilització per a l'ingrés o l'accés com a funcionari de carrera o personal laboral fix de les administracions insulars i locals de les Illes Balears, segons l'establert a l'art. 1 punt 4, juntament amb la possibilitat de què els ajuntaments puguin d'encomanar la gestió material dels processos selectius als consells insulars d'acord amb l'art. 6 d'aquest decret llei i dins l'àmbit d'aplicació del mateix.

Atès que en data 26 d'agost de 2022 el Ple de l'ajuntament aprova el conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Menorca i aquest ajuntament per l'encomana de la gestió material del procés extraordinari de l'oferta pública d'ocupació d'estabilització. Així mateix, el Ple del Consell Insular de Menorca en data 26 de setembre de 2022, aprova l'esmentat conveni amb els ajuntaments de Menorca, publicat al BOIB núm. 131 de dia 8 d'octubre de 2022.

Fent ús de les atribucions que m'han estat conferides,

RESOLC

PRIMER.- Aprovar la convocatòria de les places per a l'estabilització extraordinària d'ocupació temporal de l'Ajuntament d'Es Mercadal, que s'adjunta com Annex, la qual es regirà per les bases generals del Decret Llei 6/2022 de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació de les Illes Balears, i per les Bases específiques que s'aproven simultàniament a aquesta convocatòria i en tot allò no previst pel que determina el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, així com la resta de normativa que sigui d'aplicació.

SEGON.- Publicar aquests acords al taulell d'anuncis i a la web de l'Ajuntament d'Es Mercadal, i al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

D'acord amb el Punt 5 de les bases específiques, el termini per lliurar la sol·licitud és de vint dies hàbils comptadors de l'endemà de la publicació de l'anunci de convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears. Si el darrer dia de presentació d'instàncies cau en dissabte o festiu, es prorroga fins al dia hàbil següent.

TERCER.- Notificar aquests acords al Consell Insular de Menorca perquè publiqui l'edicte a la seva pàgina web https://oposicions.cime.es.»

Firmat as Mercadal en la data de la signatura electrònica:(17 de novembre de 2022) El batle Francisco Javier Ametller Pons

 

ANNEX

CONVOCATÒRIA DE LES PLACES PER A L'ESTABILITZACIÓ D'OCUPACIÓ TEMPORAL DE L'AJUNTAMENT DES MERCADAL

Plaça

Grup

Règim funcionarial

Escala/ subescala

Places concurs

Places concurs discapacitat

Places concurs-

oposició

Titulacions

Nivell català

Arquitecte/a

A1

Funcionari

Adm. especial/Tècnica

 

 

1

Graduat en Arquitectura+Màster universitari habilitant o llicenciat en arquitectura

 

B2

Arquitecte/a tècnic

A2

Funcionari

Adm. especial/Tècnica

1

 

 

Grau en Edificació o Títol universitari arquitectura tècnica o equivalent

B2

Auxiliar administratiu/va

C2

Funcionari

Adm. general/auxiliar

5

1

1

Graduat escolar o equivalent

B2

Auxiliar de Biblioteca

C2

Laboral

 

1

 

1

Graduat escolar o equivalent

B2

Educador/a social

A2

Laboral

 

 

 

1

Grau o diplomatura en treball social o equivalent

B2

Oficial brigada d'obres

C2

Funcionari

Adm.especial/ Personal d'obres

1

 

 

Graduat escolar o equivalent

B1

Peó/na obres i manteniment

AP

Funcionari

Adm.especial/ Personal d'obres

2

 

 

Sense titulació requerida

B1

Oficial/a de manteniment

C2

Laboral

 

1

 

 

Graduat escolar o equivalent

B1

Oficial/a Electricista

C2

Laboral

 

1

 

 

Graduat escolar o equivalent

B1

Peó/na obres i manteniment

AP

Laboral

 

2

 

 

Sense titulació requerida

B1

Psicòleg/a

A1

Laboral

 

 

 

1

Llicenciatura o Grau en psicologia+Màster en Psicologia General Sanitària

 

B2

Responsable Punt Informació Juvenil

C1

Laboral

 

 

1

 

 

Batxillerat +Curs director/a activitat d'educació temps lliure infantil i juvenil

 

B2

Tècnic Administració General (TAG)

A1

Funcionari

Adm. General/Tècnica

 

 

1

Llicenciat o Grau en Dret, Ciències Polítiques, Econòmiques o titulació equivalent

 

C1