Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 672876
Aprovar la convocatòria de les places per a l’estabilització extraordinària d’ocupació temporal de Patronat Municipal de l’Hospital dels llocs de treball corresponents al procediment selectiu de concurs-oposició

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Les següents convocatòries van ser aprovades mitjançant la resolució de la presidenta del Patronat núm 123, del dia 15 de novembre de 2022:

PRIMER.- Aprovar la convocatòria de les places per a l'estabilització extraordinària d'ocupació temporal de Patronat Municipal de l'Hospital dels llocs de treball corresponents al procediment selectiu de concurs-oposició, que s'adjunta com Annex a S'eaquests acords, la qual es regirà per les bases generals del Decret Llei 6/2022 de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació de les Illes Balears, i per les Bases específiques que es van aprovar per acord adoptat per la Junta de Govern municipal, reunida en sessió ordinària de dia 9 de novembre de 2022, i per resolució de presidència del Patronat Municipal de l'Hospital número 120 del dia 14 de novembre del 2022 i en tot allò no previst pel que determina el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, així com la resta de normativa que sigui d'aplicació.

SEGON.- Publicar aquest acord al tauler d'anuncis i a la web de l'Ajuntament de Ciutadella. Així mateix, publicar la convocatòria i les bases específiques íntegres al Butlletí Oficial de les Illes Balears. Anunci de la convocatòria es publicarà al Butlletí Oficial de l'Estat.

TERCER.- Notificar aquests acords al Consell Insular de Menorca perquè publiqui l'edicte a la seva pàgina web https://oposicions.cime.es.

QUART.- Ratificar aquesta Resolució en la propera Comissió executiva del Patronat Municipal de l'Hospital de Ciutadella de Menorca.

 

Ciutadella de Menorca, 15 de novembre de 2022

La presidenta del Patronat

Laura Anglada Seara

 

ANNEX 

CONVOCATÒRIA DE LES PLACES PER A L'ESTABILITZACIÓ D'OCUPACIÓ TEMPORAL DEL PATRONAT MUNICIPAL DE L'HOSPITAL DE CIUTADELLA, MITJANÇANT EL PROCEDIMENT DE CONCURS-OPOSICIÓ

 

PLAÇA

GRUP

RÈGIM JURÍDIC

SUBESCALA/DENOMINACIÓ

PLACES CONCURS -OPOSICIÓ

TITULACIÓ

ALTRES REQUISITS

CATALÀ

AUXILIAR D'INFERMERIA

C2

Laboral

Personal d'oficis i especialista

6

- La titulació de tècnic en atenció a persones en situació de dependència que estableix el Reial decret 1593/2011, de 4 de novembre.

- El títol de tècnic en cures auxiliars d'infermeria que estableix el Reial decret 546/1995, de 7 d'abril, pel qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de grau mitjà corresponent a aquesta titulació.

- El títol de tècnic en atenció sociosanitària que estableix el Reial decret 496/2003, de 2 de maig, pel qual s'estableixen aquest títol i els corresponents ensenyaments comuns.

- ESO o titulació equivalent + El certificat de professionalitat d'atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, regulat pel Reial decret 1379/2008, d'1 d'agost, pel qual s'estableixen dos certificats de professionalitat de la família professional Serveis socioculturals i a la comunitat que s'inclouen en el Repertori nacional de certificats de professionalitat.

- ESO o titulació equivalent + La qualificació professional d'atenció sociosanitària a persones en el domicili, creada pel Reial decret 295/2004, de 20 de febrer, pel qual s'estableixen determinades qualificacions professionals que s'inclouen en el Catàleg nacional de qualificacions professionals, mitjançant una de les titulacions o certificats de professionalitat següents:

- ESO o titulació equivalent + Qualsevol de les titulacions que estableixen els tres primers punts de la lletra a de l'apartat 6 Decret 86/2010 (BOIB núm. 99, de 3 de juliol de 2010)

- ESO o titulació equivalent + El certificat de professionalitat d'atenció sociosanitària en el domicili, regulat pel Reial decret 1379/2008, d'1 d'agost.

- Els cuidadors i les cuidadores, els gericultors i les gericultores i les categories professionals anàlogues, el personal d'ajuda a domicili i el d'assistència personal poden disposar de la titulació oficial de formació professional de tècnic en integració social o altres titulacions equivalents que estableix la disposició addicional tercera del Reial decret 1074/2012, de 13 de juliol, pel qual s'estableix el títol de Tècnic superior en integració social i se'n fixen els ensenyaments mínims.

- ESO o titulació equivalent + La qualificació professional es pot obtenir també pels processos d'acreditació de l'experiència que l'administració competent estableixi.

Certificat d'inexistència d'antecedents per delictes sexuals

B1