Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 672870
Aprovació de la convocatòria de les places per a l’estabilització extraordinària d’ocupació del Patronat Municipal d’Escoles Infantils de Ciutadella de Menorca, per concurs-oposició

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Presidenta delegada del Patronat Municipal d'Escoles Infantils mitjançant Decret núm. 209 de dia 15/11/2022 resol:

Aprovar la convocatòria de les places per a l'estabilització extraordinària d'ocupació del Patronat Municipal d'Escoles Infantils, que s'adjunta com Annex a aquest acord, la qual es regirà per les bases generals del Decret Llei 6/2022 de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació de les Illes Balears, i per les Bases específiques que s'aproven simultàniament a aquesta convocatòria i en tot allò no previst pel que determina el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, així com la resta de normativa que sigui d'aplicació.

Publicar aquests acords al taulell d'anuncis i a la web de l'Ajuntament de Ciutadella, i al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

D'acord amb el Punt 5 de les bases específiques, el termini per lliurar la sol·licitud és de vint dies hàbils comptadors de l'endemà de la publicació de l'anunci de convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears. Si el darrer dia de presentació d'instàncies cau en dissabte o festiu, es prorroga fins al dia hàbil següent.

Notificar aquests acords al Consell Insular de Menorca perquè publiqui l'edicte a la seva pàgina web https://oposicions.cime.es.

 

ANNEX Convocatoria de les places per a l'estabilització d'ocupació temporal del patronat municipal d'escoles infantils de Ciutadella

Plaça

Grup

Règimen jurídic

Escala/ subescala

Places concurs discapacitat

Places concurs

Places concurs- oposició

Places concurs- oposició disc.

Entitat

Titulacions

Nivell català

Altres requisits

Tècnic/a Superior educació infantil

B

Laboral

Tècnic especialista

1

 

1

1

Patronat d'escoles infantils de Ciutadella

Títol tècnic/a superior en educació infantil o titulació equivalent

B2

Certificat d'inexistència d'antecedents per delictes sexuals- Certificat capacitació per l'ensenyament en català a l'educació infantil (CCI)

 

Ciutadella de Menorca, 15 de novembre de 2022

La presidenta delega del Patronat Municipal d'Escoles Infantils Gràcia Mercadal Marquès