Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 672557
Bases específiques que han de regir els processos selectius, per concurs i concurs oposició, de l’Oferta pública d’ocupació extraordinària per l’estabilització de l’Ajuntament de Maó

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Decret d'alcaldia núm. 4148 de data 14 de novembre de 2022, s'han aprovat les bases específiques que han de regir els processos selectius, per concurs i concurs oposició, de l'Oferta pública d'ocupació extraordinària per l'estabilització de l'Ajuntament de Maó, en els termes que resulten del document annex.

Contra l'acord d'aprovació de les presents bases, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar alternativament o recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà a la publicació del present anunci, davant l'Alcaldia d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de Palma que per torn de repartiment correspongui, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà a la publicació del present anunci, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu, no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què pugui exercitar qualsevol altre recurs que estimi pertinent.

 

Signat a Maó en la data que consta en la signatura electrònica:(15 de novembre de 2022)

L'alcalde

Héctor Pons Riudavets

Documents adjunts