Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 671314
Extracte de l'aprovació de la convocatòria de subvencions a Clubs, Associacions i Entitats Esportives del municipi de sa Pobla de l’any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 658624

De conformitat amb el que es preveu en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet el qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions. ​​​​​(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index)

Primer. Finalitat

L'objecte d'aquestes bases es regular la concessió de subvencions i ajudes econòmiques que atorga l'ajuntament de Sa Pobla amb la finalitat de promocionar i fomentar la pràctica de l'esport en aquest municipi.

Segon: Beneficiaris

Poden ser sol·licitants de les subvencions objecte d'aquesta convocatòria els clubs, associacions i entitats esportives, legalment constituïdes i reconegudes, que figurin inscrites en el Registre Municipal d'Associacions del municipi i  que:

1.- Contemplin en els seus estatuts la pràctica de l'activitat física i esportiva.

2.- Estar al corrent pel que fa a les obligacions tributàries, així com de les obligacions amb la TGSS, i no estar sotmeses a cap procediment sancionador incoat per aquest motiu.

3.- No poden acollir-se a l'ajuda les entitats en les quals concorre alguna de les prohibicions establertes en l'apartat 2 de l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, ni les entitats i associacions que no es trobin legalment constituïdes

4.- Complir amb la resta de requisits formals i materials previstes en aquesta convocatòria i la   normativa de subvencions aplicable.

5.- Queden exclosos expressament d'aquesta convocatòria:

a. Les Societats Anònimes Esportives, i els clubs que participin en lligues professionals.

6.- Cada entitat únicament pot presentar una sol·licitud per poder fer front a les diferents despeses originades de la pròpia activitat esportiva.

Tercer. Bases reguladores:

https://sapobla.eadministracio.cat/transparency/3484ea65-3836-4dc3-be18-194a35fa75da/

Quart. Import: Durant l'exercici pressupostari 2022, es destina la quantitat de 26.000,00 euros a les subvencions objecte d'aquesta convocatòria, amb càrrec a l'aplicació pressupostària 2022.01.3410.48905.01.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini per presentar les sol·licituds és de vint (20) dies naturals comptadors a partir del dia següent al de la publicació d'aquesta convocatòria en el BOIB. Si el darrer dia d'aquest termini és dissabte, diumenge o festiu, s'entendrà prorrogat fins al primer dia hàbil següent. No es pot presentar cap model de sol·licitud de subvenció fora del termini establert.

(Signat electrònicament: 14 de novembre de 2022)

El batle-president Llorenç Gelabert Crespí