Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MODEL ECONÒMIC, TURISME I TREBALL

Núm. 668975
Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball per la qual es disposa la inscripció i dipòsit en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears del certificat de l’Acord del Ple de la Mancomunitat des Raiguer i la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (codi de conveni 07100020012012)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 20 d'octubre de 2022, el Ple de la Mancomunitat des Raiguer aprovà la modificació del article 31 del Conveni col·lectiu del personal laboral de la Mancomunitat des Raiguer de la qual cosa se n'aixecà la corresponent acta de sessió.

2. El 25 d'octubre de 2022, Joana Isabel Alba Grau, en representació de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu, sol·licità el registre, el dipòsit i la publicació del certificat d'acord.

Fonaments de dret

1. L'article 90.3 del text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre.

2. El Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball.

3. L'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Inscriure i dipositar el certificat de l'acord del Ple de la Mancomunitat des Raiguer, en la qual s'acorda la modificació del article 31 del Conveni col·lectiu per al personal laboral de la Mancomunitat des Raiguer, en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears.

2. Notificar aquesta Resolució a la persona interessada.

3. Fer constar que la versió catalana del text és l'original signada pels membres de la Comissió Negociadora i que la versió castellana és la seva traducció.

4. Publicar el Conveni en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, (en el dia de la signatura electrònica: 7 de novembre de 2022)

La directora general de Treball i Salut Laboral Per delegació del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball (BOIB 97/2019) Virginia Abraham Orte

 

Antoni Payeras Beltrán, secretari en acumulació per substitució de la Mancomunitat des Raiguer, Illes Balears

CERTIFIC:

Que, en sessió extraordinària celebrada el dia 20 d'octubre de 2022, el Ple de la Mancomunitat des Raiguer va adoptar, per unanimitat, l'acord següent:

<<Primer.- Modificar l'article 31 del Conveni col·lectiu del personal laboral de la Mancomunitat des Raiguer en els següents termes:

“ Art. 31.- COMPLEMENT D'ANTIGUITAT

El personal que acrediti una prestació de serveis amb l'Administració pública igual o superior a tres anys, tindran dret a percebre una retribució per aquest concepte segons disposició legal aplicable als funcionaris públics, per cada període de tres anys.” >>

I, perquè consti als efectes oportuns, expedesc el present certificat amb el vistiplau del president de la Mancomunitat des Raiguer, i sense perjudici de la reserva del article 206 del Reglament d'organització, règim Jurídic i de funcionament de les entitats locals, per lo que respecta a l'aprovació del acta.

 

Binissalem, a data de la signatura electrònica (24 d'octubre de 2022)

                                                                                                                                                      Vist i plau

                          El secretari en acumulació per substitució                                                   El president

                                               Antoni Payeras Beltrán                                                              Andreu Isern Pol