Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ESPORLES

Núm. 608651
Extracte de la convocatòria de subvencions en matèria d’esports per a clubs esportius i esportistes d’Esporles

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El decret de batlia de data 11 d'octubre del 2022 aprovà la convocatòria de subvencions en matèria d'esports per a l'any 2022, pel procediment de concurrència competitiva.

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se a la pàgina web de l'Ajuntament de Esporles (www.esporles.cat)

1. Finalitat i objecte de la convocatòria

L'Ajuntament d'Esporles, mitjançant la Regidoria de participació ciutadana, pretén donar suport als clubs esportius d'Esporles amb la finalitat de fomentar la pràctica de l'esport, impulsar hàbits de vida saludable i apropar l'esport a la població d'Esporles, especialment als i les menors en edat escolar.

A tal efecte, s'estableixen dues línies de subvencions amb un objectiu diferenciat:

  • Línia 1: L'objecte d'aquesta línia de subvencions és el desenvolupament de l'activitat esportiva per part dels clubs esportius d'Esporles.
  • Línia 2: L'objecte d'aquesta línia de subvencions és el desenvolupament de l'activitat esportiva per part d'esportistes d'Esporles federats a esports individuals.

2. Crèdit pressupostari

El crèdit pressupostari disponible serà de 20.000€, amb càrrec a la partida 340/48000 del pressupost de l'Ajuntament d'Esporles per al 2022.

3. Termini i lloc de presentació de sol·licituds

El termini per presentar les sol·licituds és de 15 dies hàbils comptadors a partir de l'endemà al de la publicació de l'anunci d'aquesta convocatòria al BOIB. Si el darrer dia és dissabte o inhàbil, s'ha d'entendre prorrogat fins el primer dia hàbil següent.

Les instàncies s'han d'adreçar al Registre de l'Ajuntament d'Esporles i juntament amb la sol·licitud s'ha de presentar la documentació detallada a les bases de la convocatòria.

4. Beneficiaries i requisits

Poden ser beneficiàries de les subvencions que preveu aquesta convocatòria en les línies 1, les entitats esportives degudament inscrites al Registre d'entitats de l'Ajuntament d'Esporles i al Registre d'Entitats esportives de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Les entitats de cultura, oci i/o de temps lliure no es podran adherir a aquestes subvencions ja que tenen la seva pròpia línia de subvencions.

Pel que fa a la línia 2, poden ser beneficiaris de subvenció els esportistes federats a esports individuals que acreditin estar empadronats i amb residència legal a Esporles en el moment d'aprovació d'aquestes bases.

Han de disposar de llicencia federativa vigent, per la Federació Balear o nacional (si no hi ha federació esportiva de les Illes Balears) de la modalitat esportiva corresponent i no estar vinculat a cap entitat esportiva d'Esporles que ja sol·licita subvenció.

5. Documentació per entregar

Les sol·licituds s'han de formalitzar mitjançant els models annexes a aquesta convocatòria i es presentaran en el Registre d'entrada de l'Ajuntament o per qualsevol dels mitjans assenyalats en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. S'ha d'entregar la documentació següent:

  1.  
    Model de sol·licitud (annex 1).
  2. Projecte d'activitats o actuacions per a les quals se sol·licita l'ajuda econòmica (annex 2).
  3. Declaracions jurades (annex 3).

A més, i per a la línia 2, còpia de la llicència federativa de l'esportista.

 

Esporles, 11 d'octubre del 2022

La batlesa Maria Ramon Salas